byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right

Paldies 

Mazs fotošūts manam mazulim.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
V1Beta rakstīja:izstāsti man, kādēļ vajadzēja tos need for speed bremžu diskus ?
Nu šitasi galīgi nav godīgi-tad kad es kko šitādu pateiktu man būtu jāiet taisīt topiks un un jābrauc 5dienas vakarā stāvēt stāvlaukumāNixon rakstīja:+1, arī šito nesaprotu.Būtu nokrāsojis melnus un būtu OK, nelektu ne acīs, nekā.

yanks pie tevis vienkārši jau pieraduši 

Vakar tika notonēti aizmugurējie lukturi, pašam tīk, tika nopūsti nevis ar plēvi aplīmēti, priekš amatiera man šķiet, ka nopūtu labi.
Paralēli tika vēl nomainīta eļļa, atšķirību uzreiz var just, vecais īpašnieks, kaut kādu lēto mēslu bija lējis.
Tagad atliek vēl nokrāsot bamperus, sliekšņus un būs koņča.

Paralēli tika vēl nomainīta eļļa, atšķirību uzreiz var just, vecais īpašnieks, kaut kādu lēto mēslu bija lējis.

Tagad atliek vēl nokrāsot bamperus, sliekšņus un būs koņča.

nez... gaumes lieta... 

Tiesa, tā visiem nevar būt vienāda. 

Skaists bmw :) kāpēc tieši pakaļpiedziņu ņēmi? Saka ka pirmā mašīna pieredzei labāk priekšpiedziņu.

Pašā raksta sākumā par šo esmu rakstijis, izlasi, ja nav slinkums 

kāda starpība vai priekša velk vai žopa, ja pie stūres sēdēs fukts bez pieredzes, bet kas iedomājies ka brauc kā šumahers ar abām mašīnām sataisīs šmuci, neatkarīgi no piedziņās veidaChurchill rakstīja:Skaists bmw :) kāpēc tieši pakaļpiedziņu ņēmi? Saka ka pirmā mašīna pieredzei labāk priekšpiedziņu.
FWD suckshttp://www.youtube.com/watch?v=mdyQMue1M6w
BMW-Big Money Waste

kad tonēji lukturus kādēļ tos neņēmi ārā?? 

Jo man nav ne mazākās nojausmas kā viņus izņemt
Būs lieka nauda, doma plēvi pirkt, šo nopūst ar noņēmēju un notīrīt, un likt plēvi, tad gan ņemšu laukā.

Būs lieka nauda, doma plēvi pirkt, šo nopūst ar noņēmēju un notīrīt, un likt plēvi, tad gan ņemšu laukā.

lai izņemtu ārā lukturus, ir nepieciešams:
* atvienot vadu savienojumu/štekeri
* atskrūvēt 4 skrūves
* izņemt lukturi

* atvienot vadu savienojumu/štekeri
* atskrūvēt 4 skrūves
* izņemt lukturi

Tagad zināšu 

Arī es beidzot dabūju uzlīmes, paldies sīkajam un dusmīgajai podziņai
Un protams, ka beesharpam, kurš viņas atstāja priekš manis

Un protams, ka beesharpam, kurš viņas atstāja priekš manis

Pa šo laiku nekas traki daudz nav noticis, bet uz priekšu uzlabojumi iet.
Lietas, kas tikušas izdarītas:
Padragāts pa grunti
Nomainīts stūres labais pirksts
Nomainīts stūres kreisais stienis
Nomainīta gaisa gofra
Nomainīta motora vāka blīve
Nomainīts degvielas filtrs
Nomainīts viss sajūga komplekts
Nomainīti priekšējie disku bremžu kluči ar visām disku bremzēm, disku aizsargiem un priekšējiem gultņiem
Ieinstelēti miglinieki
Nomainīts numura apgaismojums no parastā uz LED
Šrotā nopirkta jauna detaļa, kas nāk virs numura un aizsedz numura apgaismojuma vāciņus, nezinu kā viņu sauc, bet ceru, ka sapratāt, un arī pārkrāsots melnā krāsā, jo bija pelēks.
Nokrāsoti barabāni melnā krāsā, sarkanie sāka nepatikt
Norauts panelis, kurš atrodas zem cimdu nodalījuma, tika izārdīta tur ieinstelētā krutā tumba, kas svēra ap 3kg un vēl krutāks pīkstulis, abiem taisns ceļš uz miskasti. Apnika, ka dēļ tās supervieglās tumbas panelis visu laiku krita nost, tik bieži, ka pat pieskrūvēt vairs nebija iespējams, bet par laimi dabūju jaunu, ideālā stāvoklī par latiņu
Un pabūts arī pie siikā, auto servisā, kur viņš godam visu nomainija par saldām cenām, liels paldies viņam par to, un protams, ka arī ļoti liels paldies Dogma'm, no kura šādas tādas detaļas tika iegādātas par ļoti smukiem cipariem.
Nomazgāta un sapucēta arī tikusi, bet diemžēl tam foto nebūs, jo telefons izlādējās un lādētājs nosprāga
Tālāk, lai runā bildes, jo tāda valoda, jums labāk tīk
Lietas, kas tikušas izdarītas:
Padragāts pa grunti
Nomainīts stūres labais pirksts
Nomainīts stūres kreisais stienis
Nomainīta gaisa gofra
Nomainīta motora vāka blīve
Nomainīts degvielas filtrs
Nomainīts viss sajūga komplekts
Nomainīti priekšējie disku bremžu kluči ar visām disku bremzēm, disku aizsargiem un priekšējiem gultņiem
Ieinstelēti miglinieki
Nomainīts numura apgaismojums no parastā uz LED
Šrotā nopirkta jauna detaļa, kas nāk virs numura un aizsedz numura apgaismojuma vāciņus, nezinu kā viņu sauc, bet ceru, ka sapratāt, un arī pārkrāsots melnā krāsā, jo bija pelēks.
Nokrāsoti barabāni melnā krāsā, sarkanie sāka nepatikt
Norauts panelis, kurš atrodas zem cimdu nodalījuma, tika izārdīta tur ieinstelētā krutā tumba, kas svēra ap 3kg un vēl krutāks pīkstulis, abiem taisns ceļš uz miskasti. Apnika, ka dēļ tās supervieglās tumbas panelis visu laiku krita nost, tik bieži, ka pat pieskrūvēt vairs nebija iespējams, bet par laimi dabūju jaunu, ideālā stāvoklī par latiņu

Un pabūts arī pie siikā, auto servisā, kur viņš godam visu nomainija par saldām cenām, liels paldies viņam par to, un protams, ka arī ļoti liels paldies Dogma'm, no kura šādas tādas detaļas tika iegādātas par ļoti smukiem cipariem.

Nomazgāta un sapucēta arī tikusi, bet diemžēl tam foto nebūs, jo telefons izlādējās un lādētājs nosprāga

Tālāk, lai runā bildes, jo tāda valoda, jums labāk tīk

viss iet uz priekshu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right