Kūtiņa castroll stilā ;) 325tds
Nu bļēē** vot eta dāā , kko tādu jau pat biju aizmirsis , škiet ka bija vēl bildes ,bet labāk tās te nelikt
Saucām mazgājam auto 6 no rīta mazliet iedzēruši aliņu
Saucām mazgājam auto 6 no rīta mazliet iedzēruši aliņu
Drive until you die with your e36
Nu i vot ilgi nebija jāgaida :)
arī lūpu var labāk redzēt .
Vēl no darbiem ir palicis sliekšņus sakrāsot , diski m paciņa un melnā strīpa virs loga un tad jasatonē lampas līdzīgi ,kā podziņai un jumts melns , tad kādu brīdi būs miers un jā sūbītis trūkst vēl !
Vēl no darbiem ir palicis sliekšņus sakrāsot , diski m paciņa un melnā strīpa virs loga un tad jasatonē lampas līdzīgi ,kā podziņai un jumts melns , tad kādu brīdi būs miers un jā sūbītis trūkst vēl !
Castroll rakstīja:ir darbiņi zem kapota aizgriezts vestgates uz max un augstpiediena sūknis uz sākumu maksimāli , un vakardien bija jauka diena noregulēta arī degvielas padeve šobrid iet jau ļoti labi !
Sveiks.
Negribi kaut ko sīkāk apstāstīt par visu? Ko un kā darīji? Degvielas padevi kā regulēji?
quattro ist für sissies
Nedoma lupu krasot cita krasa, top zustand par izdomu
Paldies shadow , nu bija kkkas orgināls jaizdomā , ja godīgi tumsā izkatās ka mtechnik lūpa tikai uz parastā bufera . :)
un kalnux pastāstīšu ,bet mazliet vēlāk .
un kalnux pastāstīšu ,bet mazliet vēlāk .
Darbi ir apstājušies uz neilgu laiku dēļ muguras traumas :(
Bet līdz tam ir notonēts priekšējais logs iegādāti style elementi ,kas maybe tiks ienisteleti ja muguras sapess to atlaus :(
Bet pagaidam viss tiek pauzets ,jo nauda jagulda muguras arsteshana :(
Bet līdz tam ir notonēts priekšējais logs iegādāti style elementi ,kas maybe tiks ienisteleti ja muguras sapess to atlaus :(
Bet pagaidam viss tiek pauzets ,jo nauda jagulda muguras arsteshana :(
IR doma likt šādus disksu manai kūtiņai ,bet ar riepām uz 17,205/25 ? jūsu domas būs glīti ?
diski 17 , j 8
°
kāds varētu būt izskats jo neatradu nevienu kūti ar šādiem diskiem !
diski 17 , j 8
°
kāds varētu būt izskats jo neatradu nevienu kūti ar šādiem diskiem !
Ar augstumu 25 riepai bùs gan smieklīgi..
nu tā zilā lupa zem budera izskatās jocīgi, bet galvenais kāpēēēēēc zila???? labāk ta pasāta lūpu uzliec
BMW-Big Money Waste
par to 25 augstumu nezinu,bet 30 esmu redzeejis
Kas tur kresaja puse par prezi tādu
Dzīvoju ziepčīkā krievi pa krūmiem pišās ,piebrauc ēnā nobildēt ,nepamanīju to prezi :)
Sapisos sadomājos ka r16 , nē nē izmērs 205/40
un vaitamd jo mazak gumijas jo labak uz siem diskiem nestrada ?
nepiesiet runas manai lūpai tas ir testa variants nav gateris par gaumi nestrīdās citiem patīk citiem nē ,tas pats kas ar uzacīm uz lampām :)
Vakar ielikti ghost shadow light durvīs , būs tumšāks safočēšu ielikšu atrādīšu ,ir ļoti ļoti labi man patīk rītdien alga tomēr izdomāju ,ka chippped up un subufers var pagaidīt , tagad tiks iegādāti diski
Sapisos sadomājos ka r16 , nē nē izmērs 205/40
un vaitamd jo mazak gumijas jo labak uz siem diskiem nestrada ?
nepiesiet runas manai lūpai tas ir testa variants nav gateris par gaumi nestrīdās citiem patīk citiem nē ,tas pats kas ar uzacīm uz lampām :)
Vakar ielikti ghost shadow light durvīs , būs tumšāks safočēšu ielikšu atrādīšu ,ir ļoti ļoti labi man patīk rītdien alga tomēr izdomāju ,ka chippped up un subufers var pagaidīt , tagad tiks iegādāti diski
iepriekšējais saimnieks no Saldus?
Nu cik es zinu nē no sarkandaugavas , bet viskas jau var būt !
Sen nebiju neko postojis ir pagājis laiks protams nekas nav stāvējis uz vietas ir jauni update kā notonets priekšējais stikls ar jauku melnu strīpu , ielikti enģeļi un piemērīti diski diski ir mani tikai mazliet jauzgaida jo pagaidam spolju ar vecajiem :) bet viss būs :)
kā liekas jāsēdina ?
diski pagaidām nav uz auto jo 5er nederēja mani kaplaki, bet tuvākajās dienās viss būs okē
Turpinot visu ir ieliktas jaukas Bmw emblēmu attēlojošas diodes skats labs man patīk , Šāds te spīd abās apakšējās durvīs uz zemes :)
Next šodien satikts richus lielum llielais paldies par uzlīmīti sīkums ,bet tumsā izskatās jauki !
Nevajag tirst tikai ,ka nekur to m/// nemana nelīmēju lai citi redzētu ,bet paša priekam
Satikts sīkais un noslēgts deals ar uzlīmi EEDC nu nezinu man patīk kā izskatās no iekšas a no āras arī labak kautkas ir nevis tukšums ,un mazliet made by me eedc uzlīme ,lai nenesātu svesus vārdus Vienvārdsakot nekas nestāvēs uz vietas viss turpināsies gaidu diskus un tad jau būs lielum lielā kopbilde. Pa šo laiku vēl ir savest salona plastmasas daudz maz kārtībā lai negrab ,kā veci rati un nečīkst ,bet vietām pa reizei parādās čīkstoņa
ievilkts aux vads no maģīša lai telefonu pieslēgtu un samazgāti zamša elementi salonā lai nav netīrs TO BE COUNTINE .....
kā liekas jāsēdina ?
diski pagaidām nav uz auto jo 5er nederēja mani kaplaki, bet tuvākajās dienās viss būs okē
Turpinot visu ir ieliktas jaukas Bmw emblēmu attēlojošas diodes skats labs man patīk , Šāds te spīd abās apakšējās durvīs uz zemes :)
Next šodien satikts richus lielum llielais paldies par uzlīmīti sīkums ,bet tumsā izskatās jauki !
Nevajag tirst tikai ,ka nekur to m/// nemana nelīmēju lai citi redzētu ,bet paša priekam
Satikts sīkais un noslēgts deals ar uzlīmi EEDC nu nezinu man patīk kā izskatās no iekšas a no āras arī labak kautkas ir nevis tukšums ,un mazliet made by me eedc uzlīme ,lai nenesātu svesus vārdus Vienvārdsakot nekas nestāvēs uz vietas viss turpināsies gaidu diskus un tad jau būs lielum lielā kopbilde. Pa šo laiku vēl ir savest salona plastmasas daudz maz kārtībā lai negrab ,kā veci rati un nečīkst ,bet vietām pa reizei parādās čīkstoņa
ievilkts aux vads no maģīša lai telefonu pieslēgtu un samazgāti zamša elementi salonā lai nav netīrs TO BE COUNTINE .....
Sorry par kritiku, bet tās krāsotās bultas panelim izskatās pēc atejas!
Sorry be tās diodes neiet klāt...
skats tiešam nav no labākajiem, bet te jau daudziem ir tāds upgreids- pod m3 spido bultaszeltinsh rakstīja:Sorry par kritiku, bet tās krāsotās bultas panelim izskatās pēc atejas!
BMW-Big Money Waste
Bet citiem tā sarkanā krāsa ir tuvu oriģinālajām bultām, a te galīgi garām.