E36-elvis'
Uhh cik sen te nekas nav rakstīts.
Ir noticis daudzkas jauns, daudzkas slikts un nepārak labs, bet auto lēnā garā top lai būtu skaists, bet nu pagaidām ir izjauktā veidā..
Viss sākās ar to,ka man nobira sajūgs, tika uztaisīts tā lai varētu braukt vismaz kkā uz darbu un atpakaļ, tad tika pārdoti mani ķīniešu r17 kas stāvēja virsū, tagad auto ir uz bleķiniekiem kurus man aizdeva liet. siikais.
Vienu rītu izgāju ārā no mājām lai brauktu uz darbu bet skatos,ka man auto ir apzgats, nozagti moldingi,difuzors un vel šis tas. Tas nu bija pēdējais piliens, aizdzinu auto uz garāžu un sāku ziemot iekšā un jaukt ārā jo daudzkas ir jākrāso utt, jaucot ārā atklājās šausmas, purns bija salikts kopā jeb salipināts drīzāk ar silikonu katra skrūve bija dažāda un pašas lielākās šausmas kuru dēļ man gandrīz nolaidās rokas kko darīt bija tas ka viens lanžerons ir diezgan smagi izrūsējis. :(
Bet nu pamazām krāmējos kopā un cenšos kko darīt lietas labā.
Te būs bildes ieskatam.
Jebkurā gadijumā esmu saņēmies nenolaist rokas pie šī auto un laika gaitā celt viņu ar vien vairāk augšā, bet nu pagaidām ir diezgan pasmagi ar finansēm tapēc visi darbi ir iebremzējuši.
Bildes kkādi nereālākie palagi sanāca un arī nesalikās pēc kārtas kā gribēju. fail.
Ir noticis daudzkas jauns, daudzkas slikts un nepārak labs, bet auto lēnā garā top lai būtu skaists, bet nu pagaidām ir izjauktā veidā..
Viss sākās ar to,ka man nobira sajūgs, tika uztaisīts tā lai varētu braukt vismaz kkā uz darbu un atpakaļ, tad tika pārdoti mani ķīniešu r17 kas stāvēja virsū, tagad auto ir uz bleķiniekiem kurus man aizdeva liet. siikais.
Vienu rītu izgāju ārā no mājām lai brauktu uz darbu bet skatos,ka man auto ir apzgats, nozagti moldingi,difuzors un vel šis tas. Tas nu bija pēdējais piliens, aizdzinu auto uz garāžu un sāku ziemot iekšā un jaukt ārā jo daudzkas ir jākrāso utt, jaucot ārā atklājās šausmas, purns bija salikts kopā jeb salipināts drīzāk ar silikonu katra skrūve bija dažāda un pašas lielākās šausmas kuru dēļ man gandrīz nolaidās rokas kko darīt bija tas ka viens lanžerons ir diezgan smagi izrūsējis. :(
Bet nu pamazām krāmējos kopā un cenšos kko darīt lietas labā.
Te būs bildes ieskatam.
Jebkurā gadijumā esmu saņēmies nenolaist rokas pie šī auto un laika gaitā celt viņu ar vien vairāk augšā, bet nu pagaidām ir diezgan pasmagi ar finansēm tapēc visi darbi ir iebremzējuši.
Bildes kkādi nereālākie palagi sanāca un arī nesalikās pēc kārtas kā gribēju. fail.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kad došos uz garāžu tad nobildēšu, todien nebija garīgā vispār kko bildēt.
Vislielākais stūlbums tagad ir tāds,ka jāstaigā ar kājām.
Vislielākais stūlbums tagad ir tāds,ka jāstaigā ar kājām.
Tik traki itkā nav, domāju šo pašu varēs sametināt.
sac meklet kam tieshi pietruka m-moldings shofera durvim un difuzors
jo izskatas ka kadam tieshi trucis..jo savadak butu visi moldingi aiznesti
jo izskatas ka kadam tieshi trucis..jo savadak butu visi moldingi aiznesti
Nu jā, bet kur un kā lai meklē nav ne jausmas. Kā arī viens no faktoriem kas mani šokēja bija tas,ka aiznests ir pr bamperim tas mazais moldings kurš nāk pie āķa vietas, murgs kkāds.
tas vai ir kadam sports vai toc tieshi to vajadzeja...tepat foruma mosh var pameklet kada topika varbut kads ir meklejis tieshi tas daljas
bet nu ja var jau tikai spriedelet..izredzes tuvu nulei
bet nu ja var jau tikai spriedelet..izredzes tuvu nulei
Par to mazo moldingu drīzāk domāju, ka ir noņemts, lai saprastu, kā Tev bamperu aiznest!elvis' rakstīja:Nu jā, bet kur un kā lai meklē nav ne jausmas. Kā arī viens no faktoriem kas mani šokēja bija tas,ka aiznests ir pr bamperim tas mazais moldings kurš nāk pie āķa vietas, murgs kkāds.
lai Bamperu nonjemtu,tur tas aiznjem max 5 min
abidna ka tada huinja notiek
abidna ka tada huinja notiek
ar kompatu pa brugji
Ja normāli viss salikts, tad, nu, toč nebūs 5min, lai noņemtu bamperu
Protams, ja turās tikai uz 4 skrūvēm pie atsitējiem, tad skaidrs.
Protams, ja turās tikai uz 4 skrūvēm pie atsitējiem, tad skaidrs.
Nu man kā reiz viņš turējās normāli klāt kā vajag, un tpfu tpfu ka nav aiznests projām.
Bet nu tagad cīnīšos un likšu visu kopā pa skaisto uz skaistiem diskiem utt. :)
Bet nu tagad cīnīšos un likšu visu kopā pa skaisto uz skaistiem diskiem utt. :)
Diemžēl,sakarā ar lielām finansiālām grūtībām šo auto ir iespējams iegādāties.
Tikko uzstādīts jauns sajūga komplekts ar izspiedēj cilindrīšiem utt, ar lanžeronu arī tiku skaidrībā un tagad viss ir tip top.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 0637348294
Tikko uzstādīts jauns sajūga komplekts ar izspiedēj cilindrīšiem utt, ar lanžeronu arī tiku skaidrībā un tagad viss ir tip top.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 0637348294
tak apdoma kartiigi,tie 1000ls shaubos ka glabs situaciju,tak palenam saved kartibaa
es ari nopardevu visu savu shrotu un tagad nedaudz nozheloju
es ari nopardevu visu savu shrotu un tagad nedaudz nozheloju
ar kompatu pa brugji
Situāciju neglābs to es zinu.
Pēdējais labojis elvis' - 14 Sep 2013, 14:25, kopā labots 1 reizi.
nu bljin 100ls tak panjem sms krediitu vai aiznjemies no draugiem!
100ls delj mashinu toch nav jega pardot
pardod diskus kaut vai ja ir kkadi kaut cik normaali,hvz
100ls delj mashinu toch nav jega pardot
pardod diskus kaut vai ja ir kkadi kaut cik normaali,hvz
Pēdējais labojis cipruss18 - 14 Sep 2013, 14:26, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Nevaru paņemt, kā arī nav man tādu pazīstamu cilvēku kas var ar tādu naudas summu izlīdzēt. Lab pietiek piedirst topiku.
nu pipec nopirki pa 1.4 pajaji diskus pardevi engeli izdega miglas nav diskus pardevi magi ieliki lombarda... Un tirgo ar sarusejusiem lanzeroniem e36 biedriem par 1k , nezinu man skiet ,ka ista auto vertiba ir dzinejs un paka neka vairak tur nav ;D
Drive until you die with your e36
Pietiek dirst,ja neko nezini labāk muti savu nevirini.
Ps. šo var slēgt, uzlīmes no auto noplēstas un auto jau pāris dienas nav manā īpašumā.
Pēc kāda laiciņa būšu atpakaļ ar citu e36.
Ps. šo var slēgt, uzlīmes no auto noplēstas un auto jau pāris dienas nav manā īpašumā.
Pēc kāda laiciņa būšu atpakaļ ar citu e36.