Kompensators?
Es parasti pie ella maina skalo dzinejis ar 50/50 veca + diesel! Ja tiesi ta veca elle + diesel leju ieksa dzineja un piedarbinaju un lai ta strada 10-15 min. Diesel ir loti labs tirisana lidzeklis! Leju jauna ella un ta ir caurspidiga pat pec 5000km nobraukums!
Sveiciens, visiem!
Problēma - motoram tikšķis, kas izklausās pēc kompensatoriem.. Ar kādām summām jārēķinās, ja tos maina? (Motors 2.0 vāānus...) Varbūt kāds uzreiz var ieteikt kādu meistaru, kas ar to ņemas, jo pats "savā mehāniķa pieredzē" tālāk par kkādām amortizatoru un bremžu disku/kluču maiņām neesmu ticis
Problēma - motoram tikšķis, kas izklausās pēc kompensatoriem.. Ar kādām summām jārēķinās, ja tos maina? (Motors 2.0 vāānus...) Varbūt kāds uzreiz var ieteikt kādu meistaru, kas ar to ņemas, jo pats "savā mehāniķa pieredzē" tālāk par kkādām amortizatoru un bremžu disku/kluču maiņām neesmu ticis
Kad pēdējo reizi pārbaudīji eļļas līmeni vai mainīji eļļu? (labu eļļu? )Deiko rakstīja:Sveiciens, visiem!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Līmenis ir normāls.. Eļļai kā reiz tagad ir maiņas laiks pienācis, rīt vai parīt mainīšu.. Pie reizes - 97. gada mašīnai 5W40 ir okei? Vai labāk 10W40?jenchs rakstīja: Kad pēdējo reizi pārbaudīji eļļas līmeni vai mainīji eļļu? (labu eļļu? )
Droši vari liet 5w40, dzinējam patiks!Deiko rakstīja:Līmenis ir normāls.. Eļļai kā reiz tagad ir maiņas laiks pienācis, rīt vai parīt mainīšu.. Pie reizes - 97. gada mašīnai 5W40 ir okei? Vai labāk 10W40?jenchs rakstīja: Kad pēdējo reizi pārbaudīji eļļas līmeni vai mainīji eļļu? (labu eļļu? )
Ja ir nepieciešamība pēc eļļas, tad PM!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Uzcelšu gaisā veco tēmu.
Kāds nesen nav mainījis kompensatorus 316i kompaktam ? Un kādās cenās tas iziet ?
Kāds nesen nav mainījis kompensatorus 316i kompaktam ? Un kādās cenās tas iziet ?
Tak tie 4cyl pashi klab un grab..
kompensatoru mainja neko daudz nelidzees...
kompensatoru mainja neko daudz nelidzees...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Man pieredze, varbūt brīnum stāsts. Manam m52b28 kad devu redlainā, vienmēr sāka grabēt kompensātori. Motoram eļļa arī tīri labi garšo Tad man uzdāvināja xado eļļas piedevu. Protams dāvinātam zirgam zobos neskatās, maucu tik iekšā.
No tā laika vairāk kompensātorus neēsmu dzirdējis, ir pat bijis ka eļļa knapi uz ščupas gala, bet tā pat nezvana.
Negribas nevienam neko iesmērēt jo nemaksā tik lēti. Vajādzīgas 3 šprices, bet man točna palīdzēja.
http://xado.lv/ru/revitalizanti/ex120-u ... vitalizant
No tā laika vairāk kompensātorus neēsmu dzirdējis, ir pat bijis ka eļļa knapi uz ščupas gala, bet tā pat nezvana.
Negribas nevienam neko iesmērēt jo nemaksā tik lēti. Vajādzīgas 3 šprices, bet man točna palīdzēja.
http://xado.lv/ru/revitalizanti/ex120-u ... vitalizant
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
XADO palidzetu ja ellas spiediens ir zemaka neka paredzeta.
Ja pasi kompensatori ir izdzilosi ,tad XADO nepalidzes.
Bet vispar XADO piedavas ir OK.
Ja pasi kompensatori ir izdzilosi ,tad XADO nepalidzes.
Bet vispar XADO piedavas ir OK.
Sveiciens visiem!
Arī man šāda pati problēma.
Kā būtu, ja ekonomijas vārdā nomainītu tikai sadaleni uz jaunu, bet rokerus un kompensatorus nomainītu uz nesacakarētiem lietotiem?
Arī man šāda pati problēma.
Kā būtu, ja ekonomijas vārdā nomainītu tikai sadaleni uz jaunu, bet rokerus un kompensatorus nomainītu uz nesacakarētiem lietotiem?
Lai nav jātaisa jauns topiks,tad vēršos te. Baigā štelle. Samainīju savam bimmeram eļļu(ielēju Shell 10w40) un pēc eļļas maiņas sāka grabēt kompensatori. Joks ir tajā,ka aukstam dzinējam negram,nedaudz uzsilst un tad aiziet trakā dziesma. Bet,kad nedaudz iedod slodzi(uzkūpina ratus vai ieslīd kādā līkumā),tad vairāk negrab viņi. Sanāk tak tā,ka pie slodzes eļļa uzkarst un paliek škidrāka,tāpēc arī negrab. Tā ir? Un variants ir tagad liet 5w40. Man pačukstēja,ka 5w40 novērsīšot šito problēmo. Gaidu kāda spečuka komentu.
Pilnīgs haoss!
Maini ella atkal
Pats jau esi sapratijis ka Shell 10w40 nepatika tavam dzinejam.
Pats 6cyl dzinejam ne butu lejs 10w40
Pats jau esi sapratijis ka Shell 10w40 nepatika tavam dzinejam.
Pats 6cyl dzinejam ne butu lejs 10w40
EdgarsFB rakstīja:Lai nav jātaisa jauns topiks,tad vēršos te. Baigā štelle. Samainīju savam bimmeram eļļu(ielēju Shell 10w40) un pēc eļļas maiņas sāka grabēt kompensatori. Joks ir tajā,ka aukstam dzinējam negram,nedaudz uzsilst un tad aiziet trakā dziesma. Bet,kad nedaudz iedod slodzi(uzkūpina ratus vai ieslīd kādā līkumā),tad vairāk negrab viņi. Sanāk tak tā,ka pie slodzes eļļa uzkarst un paliek škidrāka,tāpēc arī negrab. Tā ir? Un variants ir tagad liet 5w40. Man pačukstēja,ka 5w40 novērsīšot šito problēmo. Gaidu kāda spečuka komentu.