E36-grinchs3
ko nu var dirst ja tev erda un kam tur vēl maks ir biezs, un pašam sajēga no metināšanas un citām auto ģelām ir zīdaiņa intelektā, tad vnk shut up.
Vot interesanti kāpēc šajā forumā nav neviena nopietna projekta, kas būtu aprakstīts un ar bildēm, kobreti un kas tur vel gan jau kko būvē, bet atskaites šeit nekādas, jo čaļi būvē, nevis plātās un bildē. Vienkārši šeit e36.lv lielākais un krutākais sasniegums ir nopirkt sterilu e36, uzlikt glaunus diskus (vēlams pokemonu krāsā sakrāsotus), ja vēl m paka tad visp wow un tad jau būs zināma cieņa un komentāros nenodirsīs.
sekls forums, kurā galvenais mašīnu safočēt no visiem leņkiem un neaizmirstam pieminēt kādu objektīvu lietojam
vēl varētu daudz ko pateikt, bet jēga pirkstus deldēt, šeit jau admini dzēš arā sev nevēlamos kompentārus
Vot interesanti kāpēc šajā forumā nav neviena nopietna projekta, kas būtu aprakstīts un ar bildēm, kobreti un kas tur vel gan jau kko būvē, bet atskaites šeit nekādas, jo čaļi būvē, nevis plātās un bildē. Vienkārši šeit e36.lv lielākais un krutākais sasniegums ir nopirkt sterilu e36, uzlikt glaunus diskus (vēlams pokemonu krāsā sakrāsotus), ja vēl m paka tad visp wow un tad jau būs zināma cieņa un komentāros nenodirsīs.
sekls forums, kurā galvenais mašīnu safočēt no visiem leņkiem un neaizmirstam pieminēt kādu objektīvu lietojam
vecīt kā tu vari teikt ka tizlas krāsas diski, tad te pusei lietotāju ir "tizlas" krāsas diskich. rakstīja:Un ko tu viņam esi izdarījis izņemot tilzas krāsas diskus un caurumus spārnos?
vēl varētu daudz ko pateikt, bet jēga pirkstus deldēt, šeit jau admini dzēš arā sev nevēlamos kompentārus
BMW-Big Money Waste
Ha, gudrinieks! Kur tavs "projekts"? Kamēr pašam projekta nav, shut up un lasi, kas ir rakstīts. Ja tik ļoti nepatīk šeit atrasties, atraksti man PM, palīdzēšu. Reālus projektus šajā forumā var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, domāju, ka nav adekvāti salīdzināt ar citiem forumiem. Es tik nesaprotu tavu domu gājienu.. Tev skauž vai kas tev īsti sāp, ka tev neapmierina, ko citi dara ar saviem auto?
Nu es arī pievienojos Erdam, un runājot par projektiem, vecais ja Tu nezini, tad nerunā, piemēram man metināšana jau aknās sēž dēļ vecā e36, kuram visu dirsu un sliksni pārmetināju, ppc, nerunājot par citām mašīnām!Slim rakstīja:ko nu var dirst ja tev erda un kam tur vēl maks ir biezs, un pašam sajēga no metināšanas un citām auto ģelām ir zīdaiņa intelektā, tad vnk shut up.
vecīt kā tu vari teikt ka tizlas krāsas diski, tad te pusei lietotāju ir "tizlas" krāsas diskich. rakstīja:Un ko tu viņam esi izdarījis izņemot tilzas krāsas diskus un caurumus spārnos?
Es vienkārši negribu likt bildes par manu projektu e36.lv, jo e36 mīlētājiem sirds leks pa muti ārā, cik traki mašīnītei bij gājis
dogMa rakstīja:Ha, gudrinieks! Kur tavs "projekts"? Kamēr pašam projekta nav, shut up un lasi, kas ir rakstīts. Ja tik ļoti nepatīk šeit atrasties, atraksti man PM, palīdzēšu. Reālus projektus šajā forumā var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, domāju, ka nav adekvāti salīdzināt ar citiem forumiem. Es tik nesaprotu tavu domu gājienu.. Tev skauž vai kas tev īsti sāp, ka tev neapmierina, ko citi dara ar saviem auto?
A ko tu raudi? ne tev sterils e36 ar glauniem diskiem ne tev mega projekts atrādīts. Pa lielam to tik vien dari kā 24/7 bezjēgā pļūti forumā..Slim rakstīja:ko nu var dirst ja tev erda un kam tur vēl maks ir biezs, un pašam sajēga no metināšanas un citām auto ģelām ir zīdaiņa intelektā, tad vnk shut up.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
[quote="Slim"]ko nu var dirst ja tev erda un kam tur vēl maks ir biezs, un pašam sajēga no metināšanas un citām auto ģelām ir zīdaiņa intelektā, tad vnk shut up.
Veci, tu esi galīgi vesels!
Veci, tu esi galīgi vesels!
Pa lielam piekrītu Slim, ka šajā forumā galvenais ir nopirkt kaut kādu e36, uzmaukt style5, mpaku un nomest pie zemes tā, ka karteris dzirksteles sit strīķējot asfaltu. Tad esi krutākais savā rajonā un klubā gaida atplestām rokām. Ja kādam kas savādāks, tad nodirsīs komentāros līdz pēdējam. Par to aizvākšanu no forumu varētu piekrist. Jo komentārus dzēš uz nebēdu.
Par šo eksemplāru. Ir labi, ka ko dara, bet manuprāt, nepareizā virzienā dara un veidojas labs ķekavietis.
Par šo eksemplāru. Ir labi, ka ko dara, bet manuprāt, nepareizā virzienā dara un veidojas labs ķekavietis.
Tev neviens no pieminētajiem punktiem nav.. Kāpēc tēlo gudro? Par klubu tu vispār neko nezini.. kāpēc runā?
Tas, ka nogriezīšu kupejai jumtu, skaitīsies kruta? wtf? Katram ir sava robeža..
Tas, ka nogriezīšu kupejai jumtu, skaitīsies kruta? wtf? Katram ir sava robeža..
nu ta beidzot vēl kādam pieleca, tas ko jau sen vajadzēja arī citiem pamanīt + drosme to pateiktRF_ rakstīja:Pa lielam piekrītu Slim, ka šajā forumā galvenais ir nopirkt kaut kādu e36, uzmaukt style5, mpaku un nomest pie zemes tā, ka karteris dzirksteles sit strīķējot asfaltu. Tad esi krutākais savā rajonā un klubā gaida atplestām rokām. Ja kādam kas savādāks, tad nodirsīs komentāros līdz pēdējam. Par to aizvākšanu no forumu varētu piekrist. Jo komentārus dzēš uz nebēdu.
značit nesmu vienīgais slimais forumā
BMW-Big Money Waste
Vairums atbalsta skaistus, sakoptus e36, ieliekot naglu kasti ir jāreiķinās ar kritiku.Ko labu te var pateikt?-Skaists protektors!?
Protams, palasīt ir interesanti!
Protams, palasīt ir interesanti!
e36
Nu mans personiskais skatijums ir šāds.
Cilvēkam patīk process un grūtības. Ņemam ne2000ls e36 un sākam kustināt pirkstus.
Kas attiecas uz šo topicku. Godīgi saku būtu atmetis ar roku viņam. Skats vairāk kā bēdīgs. Bet nu skatīsimies kas no viņa iznāks vai neiznāks. Katrā ziņā ar dizainera palīdzību par RAT var pāršmirgelēt ikviens.
Cilvēkam patīk process un grūtības. Ņemam ne2000ls e36 un sākam kustināt pirkstus.
Kas attiecas uz šo topicku. Godīgi saku būtu atmetis ar roku viņam. Skats vairāk kā bēdīgs. Bet nu skatīsimies kas no viņa iznāks vai neiznāks. Katrā ziņā ar dizainera palīdzību par RAT var pāršmirgelēt ikviens.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kādus mēslus jūs pīpējat, ja kopts un sterils e36 skaitās sūc, bet caur pakaļu sametināta grīda nofistam e36, kas jau sen ir parādā tolmetam ir kkas iespaidīgs..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man skaists un kopts e36 neaprobežojas ar Mpaku, st5 un akmeņu stumšanu.
Bļin nu manuprtāt ir OK. nopirkt sterilu E36, uzlikt smukus diskus,uzsēdināt un braukaat, lenaam nedaudz uzlabot veel šo to.
man pašam labāk patīk tādi eksemplāri nevis "Folkreisa Auto"
Un vispār LAbi auto Vislabāk izskatās Top zustand Moodē Ar smukiem diskiem.
Un par gaumi kā teica mans vectevs ' Viņa vai ir, vai vienkāršī NAV'
man pašam labāk patīk tādi eksemplāri nevis "Folkreisa Auto"
Un vispār LAbi auto Vislabāk izskatās Top zustand Moodē Ar smukiem diskiem.
Un par gaumi kā teica mans vectevs ' Viņa vai ir, vai vienkāršī NAV'
Kamer tirgu vel ir tik liela izvele uz e36 ta ir vienkarsi laika un nauda cakaresana celt augsa ko sadu! Auto nav vel 50 gadus vecs un atrodams tikkai kada opisa ferma izpuvis vairak par abolu oktobri!
Tas ir man viedoklis! Labak butu ietaupijis biski vairak un nopircis ko tadu ko var uzlabot nevis grust naudu ieks ta lai masina ietu ka vinai butu jaiet pirmaja vieta!
Nevajaga but rupjam, iemacies uzklausit kritiku un macies no ta! Seit dala no cilvekiem kuri izteica kritiku zin loti.... pfu kadu loti... pilnigi visu par so sasiju!
Tas ir man viedoklis! Labak butu ietaupijis biski vairak un nopircis ko tadu ko var uzlabot nevis grust naudu ieks ta lai masina ietu ka vinai butu jaiet pirmaja vieta!
Nevajaga but rupjam, iemacies uzklausit kritiku un macies no ta! Seit dala no cilvekiem kuri izteica kritiku zin loti.... pfu kadu loti... pilnigi visu par so sasiju!
Kaut kas briest!
Ir man smuki diski un arī sēdināts, kopts un tiek laizīts. Tikai es brutāli nelieku ārā visu savu necenzēto vārdu krājumu izsakoties
Bet nafig mānīt sevi un citus, sakot, ka te viss ir labi un forši, ja tā galīgi nav?
jautājums pašam darba autoram- kas pie velna ir/bija vai buus tajaa sparnā? sākumā likās ka nav nemaz tik traks gadījums! savu arii sākumā dabuju nevisai perfektu, pagaidaam iegulditi apmeram 500ls un izdariita ir apmēram puse no darbiem, sen sapratu ka neatmaksājas, bet pārdot netaisos un celšu viņu kamēr būs tas ko es gribu redzēt.
nu bet šeit viss ir pārāk bēdīgi. man rokas nolaistos kko tadu remonteet. tur pat riepas katra savadāk. Izskataas ka viss iet uz nepareizo pusi. bail domaat kas ir ar hadeni utt.
nu bet šeit viss ir pārāk bēdīgi. man rokas nolaistos kko tadu remonteet. tur pat riepas katra savadāk. Izskataas ka viss iet uz nepareizo pusi. bail domaat kas ir ar hadeni utt.