Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Cik aptuveni maksā 4iem diskiem nopulēt plauktu un vai ir kāds šejienietis, kas to varētu nākotnē izdarīt?
meginashu saviem spekiem sapulet plauktus, tikai ko pec tam darit lai AL neoksidetos
Man liekas ka bija 40,-LVL.Ruu rakstīja:Cik aptuveni maksā 4iem diskiem nopulēt plauktu un vai ir kāds šejienietis, kas to varētu nākotnē izdarīt?
Bet precīzāk to prasi iekš powera El_Camino.
Kā ir ar R18 uz e36?
Ir kādam? Nav nekas racionāli jāmaina piekarē, lai varētu normāli pabraukt ar tādiem? Riepu izmēru neatceros, bet cik manīju, bija baigi zemas :)
Vnk ir labs piedāvājums ar r18 no e46. Cik saprotu der uz e36!?!
Ir kādam? Nav nekas racionāli jāmaina piekarē, lai varētu normāli pabraukt ar tādiem? Riepu izmēru neatceros, bet cik manīju, bija baigi zemas :)
Vnk ir labs piedāvājums ar r18 no e46. Cik saprotu der uz e36!?!
Kāds platums un ET? Bet pieļauju, ka līdīs arkās.
Man jau liekas ka no lieliem diskiem piekare atri sadrup, skaisti , bet vai gribas stumt naudu biezi piekare
wrum, wrūūūm
nu nevis liekas, bet tā arī ir, ka piekare daudz vairāk cieš, jo lielāki diski, līdz ar ko plānāka riepa (un nav pienācīga amortizācija).
3 gadus braucu ar 17 diskiem. Dziivoju Jelgavaa (par Jelgavas celjiem ir noteikti dzirdeets)! Noripinaati ir kaadi 80 000km un hadenei neko neesmu mainiijis, arii shogad skati izgaaju ar pirmo reizi neko nedarot!!!!waarna rakstīja:Man jau liekas ka no lieliem diskiem piekare atri sadrup, skaisti , bet vai gribas stumt naudu biezi piekare
Vieniigais ,kad nopirku auto ,tad uzreiz visu savedu kaartiibaa un saliku orgjinaalaas detaljas Tajaa laikaa straadaaju bemaa ,tapeec bija taada iespeeja
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tiesi taa! ari es saliekot autinam, kad iegadajos ieksa, gandriz visas ejoshaas detalas hadenei orginaalaas, no diilera, jau tresho gadu braucu bedu nezinot ar 17" ( krietnu laiku ar 18") bet reali es neiesaku 18niekus, tikai tapec ka samazina jaudu. uzliekot tos to ta just nevar, bet no 18" parejot atpakal uz 17" to var manit uzreiz!!!
ps un te nau nekada sakara ar nobrauktiem/nenobrauktiem motoriem
bet uz jautajumu vai der- jaa par dereshanu der, vienigi izgriezhot sturi lidz galam, mazliet rives arku iesejo sienu
ps un te nau nekada sakara ar nobrauktiem/nenobrauktiem motoriem
bet uz jautajumu vai der- jaa par dereshanu der, vienigi izgriezhot sturi lidz galam, mazliet rives arku iesejo sienu
...
Skaidrs. Būšu nonācis pie slēdziena, ka man nevajag r18
Jāmeklē tik tālāk kādi zolīdi r17 :)
Jāmeklē tik tālāk kādi zolīdi r17 :)
nezinu,kas Jums tur oksidējas vienigais kas notiek ir tas ,ja kāds tev apmīž to puleto daļu tad gan viņu saēd!Vitalx325 rakstīja:meginashu saviem spekiem sapulet plauktus, tikai ko pec tam darit lai AL neoksidetos
ja ir laba pulējamā pasta,tad viss būs kārtībā drauga čoms pat pleķiniekus nopulēja un visi šķaudija,ka rūsēs,rūsēs,bet nekā
pastu pulējums man gan ātri iet nost pa mēnesi disks jau ir manāmi nomatējies,nomazgājot paliek spīdīgāks,bet ne tā kā tikko sapulēts..
cik saprotu tad viss labākais varinats ir ar virpu noņemt ideāla piezuma šķiedru un tad nopulēt,jo ar smilšpapīru var bikses pielikt sspīpējot
Varētu kāds beidzot uztaisīt DIY kā sapulēt plauktus, jo kad es pats mēģināju pašam īsti nesanāca.
Jā, man arī tas noderētu!
kas tieši tev nesanāca?RENIO rakstīja:Varētu kāds beidzot uztaisīt DIY kā sapulēt plauktus, jo kad es pats mēģināju pašam īsti nesanāca.
es dariju tā
1. diskus nost un ventiļus arā! (pēc tam krasojam,ja vajag)
2. uzliku autiņu uz klučiem diskus virsu un ar 4 ātrumu laidu,lai griežas
3. ar vīli nodzinu asumus un robus izlidzinaju
4. ar 100 slīppapīru noņemu krasu līdz aluminijam
5. tālak gāju ar 200, 300 ,500,800
6. tālāk gāju ar 1000slapš 1500slapš,2000slapš,2500slapš
7. tad ņemu nost un ar urbeni sapulēju kā nākas!
Visa maksla tikai laikietilpīgs process
Pēdējais labojis Kobreti - 21 Dec 2011, 16:14, kopā labots 1 reizi.
īsti nesapratu 7 punktu...
kas ir rubene?
P.S. reāli darīju līdzīgi ka ir aprakstīts.
kas ir rubene?
P.S. reāli darīju līdzīgi ka ir aprakstīts.
vel ir lieta tāda,ka ar kadu pastu pulē,ar autokrasas pulejamo pastu man negaja/nesanāca! man bija tadas divas tāfelites metala pulešanai ar vienu vareju baigi labi sapulet ar otru tikai pelēku uztaisīt to aluminiju
un kad pulē nevajag steigties,lenam ar urbmašīnu,ja atri tad ta pasta piecepās pie diska
un kad pulē nevajag steigties,lenam ar urbmašīnu,ja atri tad ta pasta piecepās pie diska
bildes
te jau sakam slipet..
šeit ir kā izskatas bez pastas
šeit man liekas jau bija ar pastu,bet ļoti plānā kārtiņā,jo ātrums ļoti liels.. pēc pulēšanas ar pastu,ar mikstu drānu nomazgaju(ritenim griežoties)
tā izskatās uz auto nopulēts ar pastu ritenim griezoties
te salidzinājums-pirms un pēc
Un šeit pabeidzu pulēšanu ar urbmašinu,tāds nu ir gala rezultāts! Noturējas man kādu mēnesi apmēram
Pēdējais labojis Kobreti - 21 Dec 2011, 16:39, kopā labots 1 reizi.
es beigās pulēju ar autokrāsas pulieri, tādēļ laikam ar nesanāca.
kur var nopirkt to tāfelīti?
kur var nopirkt to tāfelīti?
aa ja kas,tad beigās ar vasku plānā kārta pārklāju,bet palika tikai sliktāk,toties netīrumi neķērās klāt
es pirku viņas ja nemaldos uz brīvibenes kur Alahs(no bavariancar.lv) strādā tājā krāsu veikalā,kas ir pagalmā! bet varbūt ari tur pirku pulejamās pastas un tafelītes man jau bija.. es pat vairs neatceros,kur dabūju zinu,ka ta saukto krievu zaļo pastu dabūju no vecfātera,bet efekts bija tāds pats kā no tās tāfelītes!
starp tallinas un cēsu ielas krustu uz brivibens braucot arā no centra parbraucot pari tallinas ielas krsutojumam ja nemaldos tad tur pat kur gājeju pāreja ir labajā pusē vārtrūme!
BET tas bija pirms gadiem diviem kad tur pirku pulejamos štrumus,nezinu vai tur vispār vēl kaut,kas pastāv
megināsu dabūt adresi
es pirku viņas ja nemaldos uz brīvibenes kur Alahs(no bavariancar.lv) strādā tājā krāsu veikalā,kas ir pagalmā! bet varbūt ari tur pirku pulejamās pastas un tafelītes man jau bija.. es pat vairs neatceros,kur dabūju zinu,ka ta saukto krievu zaļo pastu dabūju no vecfātera,bet efekts bija tāds pats kā no tās tāfelītes!
starp tallinas un cēsu ielas krustu uz brivibens braucot arā no centra parbraucot pari tallinas ielas krsutojumam ja nemaldos tad tur pat kur gājeju pāreja ir labajā pusē vārtrūme!
BET tas bija pirms gadiem diviem kad tur pirku pulejamos štrumus,nezinu vai tur vispār vēl kaut,kas pastāv
megināsu dabūt adresi
Sikkens autokrāsas", veikals
Brīvības 152 k.4, Rīga, LV-1012
Brīvības 152 k.4, Rīga, LV-1012
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5