Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 679
- chevron_right
Tev taisnība Tiešām neredzēju ..-HAPO- rakstīja:Dj_zii,shadowscreen un kādu pus stundu atpakaļ BuKTOp gar darbu paslīdēja. Itkā māju,bet laikam neredzēja
Šodien ap plkst 18:30 samāts un samidžināts siikais uz Šmerļa ielas!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
tad tas biji tu kas sedeja taja trakaja korki,busu kko palaidis garam,par to ka tu parvietojies ar zemu kupeju. Es del ta korka un noladetajiem remontdarbiem izmetu "nelielu" likumu.KLAVINS rakstīja:sorit redzets Martinez kur buve jauno tilta pievadu pie bauskas sosejas
Vakar puse varetu but ap kkadiem 18:00,redzeju dogMa aparatu noparkotu pie dzeltenas linijas @ bikernieku statoila un neilgi pirms 20:00 uz bikernieku ielas meza manita tumsa,zema kupeja ar uzlimem,nogriezas uz purcika pusi.
coupe 2.8
Ja sedans ar karbonizētu kapotu, tad es braucu no lidostas ar Activity smuko Bembīti...GunBunny rakstīja:Šodien uz Lidostas tilta redzēts smuks pelēks bumerīts, ar labu sēdinājumu un smuki sagāstiem riteņiem ap +/- 3 pa dienu
tas biju es ar tumšo kupeju.Martinez rakstīja:tad tas biji tu kas sedeja taja trakaja korki,busu kko palaidis garam,par to ka tu parvietojies ar zemu kupeju. Es del ta korka un noladetajiem remontdarbiem izmetu "nelielu" likumu.KLAVINS rakstīja:sorit redzets Martinez kur buve jauno tilta pievadu pie bauskas sosejas
Vakar puse varetu but ap kkadiem 18:00,redzeju dogMa aparatu noparkotu pie dzeltenas linijas @ bikernieku statoila un neilgi pirms 20:00 uz bikernieku ielas meza manita tumsa,zema kupeja ar uzlimem,nogriezas uz purcika pusi.
Martinez rakstīja:Nemaniju tevi,jo tikko pamodies biju,kafiju dzeru,smekeju un rakstiju sms tik dzirdeju ka kads uztaure un nezkapec uzreiz iedomajos,ka ta varetu but tu kas taure.
Tā arī bija
Stāvēju pie sarkanā ar Jeep grand shiroko
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar naktī braucot mājās Pāris km pirms Ropažiem ieraudzīju, ka stāv kaut kāda mašīna ar avareikām. Es kā jau parasti šādās situācijās apstājos , lai pajautātu vai nevajag kaut kā palīdzēt.
Apstājos un ieraugu, ka tas ir e36 un ar uzlīmēm. bija jauki papļāpāt un ceru, ka tomēr līdz mājām tiki.
Aizmirsu tev uzjautāt kāds tev ir niks
Apstājos un ieraugu, ka tas ir e36 un ar uzlīmēm. bija jauki papļāpāt un ceru, ka tomēr līdz mājām tiki.
Aizmirsu tev uzjautāt kāds tev ir niks
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Same here!janķels rakstīja:satikts Johnny, un paplaapats, prieks iepaziities!
Vakarnakt KRO pie Piena pabazarēts.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vakar ap 18 uz Ganibu Dambis no calypsorot e36 ar melnu sparnu redzeta Podzinas a/m :)
Jā, biju tur pie brāļiem Ērgļiem pieskrējusi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar uz Siguldas šosejas pie Tallinas apvedceļā viadukta Rīgas virzienā, ap plkst. 20:00 manīts zils sedans ar baltiem style 32 - drošvien pasažieris pamanīja, kā no melna e30 pētīju to auto
nu vēl jo vairāk! Būtu bijusi ar savu to noteikti neraugoties uz visiem faktoriem,kas man vakar traucēja normāli skatīties apkārt,būtu pamanījis.Podziņa rakstīja:Martinez rakstīja:Nemaniju tevi,jo tikko pamodies biju,kafiju dzeru,smekeju un rakstiju sms tik dzirdeju ka kads uztaure un nezkapec uzreiz iedomajos,ka ta varetu but tu kas taure.
Tā arī bija
Stāvēju pie sarkanā ar Jeep grand shiroko
coupe 2.8
Vakar pie EPS'a mazs sabrauciens sanāca ar Dj_zii , Finks , Bukstinsh , Agris13 un vēl 3 purnu piedalīšanos.
Chilloju Talsos un gan4as ex-oranžais vislaik pa ielu garām braukā
Laikam uz šito galu aizgājis
Laikam uz šito galu aizgājis
ja boss ka ari vakar sabinite,elviss un vell vairaki juzeri iekš apelsina un sodien ari ruu ar kundzi-HAPO- rakstīja:Vakar pie EPS'a mazs sabrauciens sanāca ar Dj_zii , Finks , Bukstinsh , Agris13 un vēl 3 purnu piedalīšanos.
Oi, piemirsu, ka vakar braucot no Upesciema sanāca satikties ar Agni + pāris alko
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Orkāna ex kūtiņa šodien maskačkā pie superr netto nospiegota.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Pedejās divas dienas satikts Johnny pie Piena un Coyote
Klavins uz Vienibas gatves pirms 10 min!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 679
- chevron_right