Varētu kādu sabraucienu Madonā ?
palielam, tad ir nepieciešams, datums, ko darīt, un atbildīgie, kas sarīko
Jā, Cesvaines pils būtu noteikti apskatāmo vietu sarakstā+estrāde, kur ir paliels placis, lai varētu sabildēties un uztaisīt dažādas skaistas bildes. Tiesa gan vislabāk būtu kaut kad rudenī, kad kokiem lapas sakrāsojušās.
Te var paskatīties aizpagāšgada bildes no fočēšanās Cesvainē: viewtopic.php?f=34&t=45&start=100
ES PAR SABRAUCIENU UZ MADONAS PUSI
Te var paskatīties aizpagāšgada bildes no fočēšanās Cesvainē: viewtopic.php?f=34&t=45&start=100
ES PAR SABRAUCIENU UZ MADONAS PUSI
galvenais atceraties ka daudziem ir ļoti zemi auto tādēļ būtu labi saplānot maršrutu lai to varētu izbraukt
Ceļs līdz Madonai no Rīgas ir ļoti sliktā stāvoklī priekš low.
Madona pati nav diez ko gluda un patīkama priekš low.
Možais 100% pārsitīs karteri kautkur.
Madona pati nav diez ko gluda un patīkama priekš low.
Možais 100% pārsitīs karteri kautkur.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Grab... Būs jau tresha reize...
Tfu, tfu, tfu.....
Tfu, tfu, tfu.....
nu nezinu zuze, viens ir slikts celjs otrs ir vadit prasme! lidz madonai pretig ir tikai 1 cela posms uz kura varetu kko atstat vai ka, domaju par to ka kkur nostrikejas kkas, visiem ir gandriz vienalga, jo sen jau ir pieradusi pie ta,un zinaja uz ko parakstas sedinot! mes dzivojam latvija!
madonaa vairs ir palikusi tikai Saules iela kura ir uzrakta un viens apvadcels uz kura mums darit nav ko, un to pasu saules ielu var skaisti apbraukt :) Taka domaju beigu beigas problemas atkristu :)
madonaa vairs ir palikusi tikai Saules iela kura ir uzrakta un viens apvadcels uz kura mums darit nav ko, un to pasu saules ielu var skaisti apbraukt :) Taka domaju beigu beigas problemas atkristu :)
green garage rakstīja:uz madonu varētu pat pievienoties. arī parejie foruma jekabpilieši varbūt būtu ar mieru jo nav jau nemaz tik tālu. kadreiz varētu arī jekabpilī protams, bet te nebūtu parak daudz ko redzēt. vienīgi pilsetu vai lidlaukā pavizināties.
Par cik arī esmu jēkabpilietis,gribēju ieteikt uz jekabpili,bet iedomājos,pat ja atbrauktu, Tur tak naw ko darīt..:D:D Vienīgais lidlauks...
kā jau teicu- pašam bail braukt pa galveno ielu vienmer braucu pa apkārt ceļu
noorganizēt var jau to lietu - Kur, Kad, Cikos un kādi plāni kurp doties
noorganizēt var jau to lietu - Kur, Kad, Cikos un kādi plāni kurp doties
es vienreiz biju kaut kur pie gaizina atputas baze uz kaut kadu tehno ,reiva party 3 stundas braucu 7 km un pectam vel kaut kados malos sabukseju un iesprudu labi ka bija lidzi daudz un laba kompanija + vel atputas bazes ipasnieks pec divam dienam izvilka mani ar traktoru no mala gusta un ilgi brinijas ka es vispar kaut kur esmu ticis ar sedinatu bmw jo šis ar savu tojotu xiluksu tur pat nebrauc suda kiniešu navigacija
ps: principa ar sedinatu pa madonu nav ne vainas ,ja brauc uzmanigi
ps: principa ar sedinatu pa madonu nav ne vainas ,ja brauc uzmanigi
triis lietas-labas lietasmožais rakstīja:Grab... Būs jau tresha reize...
Tfu, tfu, tfu.....
OOO,es ar par to,ka sarīko sabraucienu Madonā,bet tad jau jāsāk laicīgi organizēt pirms sezonas beigām.
Ļoti žēl kad nelaiž madonā uz jaunās kartingu trases virsū,tur būtu daļai prieks pataisnot rokas!
Ja kas, ir arī iespēja noīrēt ļoti foršu viesu namu http://www.naktsvijoles.lv/index.html
Ja modonieši kko domā uzmetiet man ar PM ar prieku piedalīšos organizēšanā!
Ļoti žēl kad nelaiž madonā uz jaunās kartingu trases virsū,tur būtu daļai prieks pataisnot rokas!
Ja kas, ir arī iespēja noīrēt ļoti foršu viesu namu http://www.naktsvijoles.lv/index.html
Ja modonieši kko domā uzmetiet man ar PM ar prieku piedalīšos organizēšanā!
nu bet uz Madonu var braukt arii caur Ergliem. pie reizes apskatiit Blaumana muzeju un http://www.youtube.com/watch?v=y9wWkfyYaiU
jaatjuunee m42
Varam jau saakt kusteet ar sedinatajiem pa to celju. Kautkad jau buusim tikushi ar dziiviem karteriem, tfu tfu tfu. No Vecpiebalgas liidz tiltam aiz taurenes jau sachakareets celjsh bet cieshams. Braucot uz madonu, neshaubos ka sistu vissu ar sedinatajiem.