e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Galvenais, lai ir pieiekami ilgu laiku trase pieejama (tā kā pagājšreiz). Manis pēc visādas atrakcijas var pat nebūt. Tas tač auto pasāciens.
Es būšu!
Es būšu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
svētdiena. uz baznīcu neeju, bet tas man ar nekur neder.
Iedomājos cik interesanti tādam kā marux ir dzīties no Alūksnes uz Rīgu un atapakāl svētdienas vakarā
Iedomājos cik interesanti tādam kā marux ir dzīties no Alūksnes uz Rīgu un atapakāl svētdienas vakarā
Katrā ziņā, katram ir iespēja izvēlēties vai apmeklēt pasākumu vai neapmeklēt, organizatoriem ir uzdevums piedāvāt...
Būšu ja bus kāds karsts zaķis
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Ja manējais mīļumiņš dabūs priekšu Tad arī es apsveru domu pievienoties
Jālaiž, tik laikam savu nepaspēšu sataisīt , jābrauc būs ar Toto.
Kādam nav treileris kurš pa lēto varētu izoret lai ar savu uz trasi tiktu pavizināties! :)
Es arī labrāt caur Rīgas centru ikolonā pabrauktuMartinez rakstīja:un kā ar bmw kolonu līdz 333 trasei?
Ja sarunājat policijas pavadību, labprāt arī pabrauktu kolonnā
Būšu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Noteikti būšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nebūs ar ko braukt
Nebūšu,jo izklausās garlaicīgi :( + vēl darba diena
+1, jo ilgāk trase pieejama, jo labāk.ch. rakstīja:Galvenais, lai ir pieiekami ilgu laiku trase pieejama (tā kā pagājšreiz). Manis pēc visādas atrakcijas var pat nebūt. Tas tač auto pasāciens.
Es būšu!
Viennozīmīgi braukšu uz pasākumu.
EDIT: nebiju izlasijis ka 7ls/h
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vai mani sitīsiet, ja ieradīšos ar vēl nesakoptu kūti?
visticamāk, tevi publiski nopērs
Piedalos, bet par to kolonnu tak paši norunājam vietu, piemēram, 12:30 Plazā vai arī varam pašā centrā Galerija Centrs stāvvietā uz Dzirnavu un Brīvības krusta. Tā stajanka svētdienu rītos ir īpaši tukša.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Es esmu par to ka tiekamies plazā,un tad wisi wienoti kollonā cauri centram.
No malas arī labs skats būtu.:)
No malas arī labs skats būtu.:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13