Dakar yellow e36/5.
Ludzu .. Lai labi ripo
Šis aparats , man Patik ..
Šis aparats , man Patik ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Reāls pierādījums gan pats kompots, gan komenti - cik radikāli var atšķirties cilvēkiem gaume un izpratne par to kas ir skaists vai stilīgs.
Man personīgi no visa patīk tie ex Borbet diski
Man personīgi no visa patīk tie ex Borbet diski
Kompots ļoti bombīgs!
No visiem kompotiem, šis kaut kā visvairāk piesaista!
No visiem kompotiem, šis kaut kā visvairāk piesaista!
Paldies par labām atsauksmēm! Prieks, ka arī citiem patīk, ne tikai Man!
Jā, pilnīgi piekrītu, M-tech3 stūre ideāli iederētos manā salonā!540i rakstīja:Skaisti, salons prasa labu M stūrīti!
Dienā, kad Jelgavā ieraudzīju, ka viņam noplēsts stickerbombs no sliekšņiem seja atplauka smaidā! Bez stickeriem izskatās ļooooti labi. Beidzot būs kam iedot balvu pasākumos nominācijā "smukākais kompots".
Protams klasiskais stāsts, ka prasās zemāk un lielāku plauktu, bet jebkurā gadījumā ir super.
+ Man ir, iespējams, lieka Mtech3 stūrīte.
Protams klasiskais stāsts, ka prasās zemāk un lielāku plauktu, bet jebkurā gadījumā ir super.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Padlies! Protams, ka būs gan lielāks plaukts, gan zemāks sēdinājums! Vajag bišķin laika lai sapelnītu naudiņu tam visam.ch. rakstīja:Dienā, kad Jelgavā ieraudzīju, ka viņam noplēsts stickerbombs no sliekšņiem seja atplauka smaidā! Bez stickeriem izskatās ļooooti labi. Beidzot būs kam iedot balvu pasākumos nominācijā "smukākais kompots".
Nu ja Es izdomāšu pirkt stūri, tad zināšu pie kā vērsties!
galīgi tehnisks auto, ar gaumi arī viss ir kārtībā
ja sapelni naudu, tad apmaiņā pret diskiem noteikti ielikšu piķi Tev jauno disko kontā
ja sapelni naudu, tad apmaiņā pret diskiem noteikti ielikšu piķi Tev jauno disko kontā
Paldies! Haha, obligāti došu ziņu kad taisīšos pārdot! Tieši pa ziemu tagad sakopšu diskus lai būtu ideāli, lai nav kauns pārdot!HoodieBro rakstīja:galīgi tehnisks auto, ar gaumi arī viss ir kārtībā
mm dikti smuks compactiņš lai veicas ar turpmāko plānu realizāciju
Bieži redzēts Jelgavā, smuks compact's tev sanācis... iespejams smukākais šeit
Es rafa garam ejot visu laiku domaju kad shitais beidzot sliekshnjus nokrasos
tagad ir
tagad ir
Paldies par pozitīvām atsauksmēm, centīšos uzlabot šo kompaktiņu tālāk!
Kaut kā šito palaidu garām, tiešām izcils eksemplārs,diski baigi labi piest;av pie auto.
Esi padarījis viņu tiešām skaistu!
Atceros vēl, kad kombains bija Lācim, bet tagad bez stickeriem izskatās daudz labāk un diki ideāli!
Atceros vēl, kad kombains bija Lācim, bet tagad bez stickeriem izskatās daudz labāk un diki ideāli!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu jā,smukākā kompota titula pretendents noteikti
Paldies, paldies!