E36-(ANDRIO20)
liels paldies pats kad ieraudzijus uz reiz iemilejos pat soubes nebija ka so pirksu
sorry, bet neapskauzhu, ka nopirki to auto..
Patīk kā izskatās šādi dzelteni e36!..sariktēsi sēdinājumu būs cits skats uz dzīvi!
Draudzene vissu laiku dīc dzeltenu e36 kupeju,..
Draudzene vissu laiku dīc dzeltenu e36 kupeju,..
e36
Tas auto vismaz kādas reizes 5 ir nolocīts tā pamatīgi...matissc rakstīja:sorry, bet neapskauzhu, ka nopirki to auto..
+ Tiec no tās miskastes vaļā jo viņa ir sapuvusi un nozieķēta ar stiklašķiedru no vienas vietas..
LAI LABI RIPO
Šeit Tev daži snapšoti:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā jau likās, ka tas ir šis, tās pēdējās bildes kautkad sen šķiet, ka powerī bija. Tā uz sitiena nevarēju atcerēties vai Oveļa ex vai šitas tas bija
Kādam garīgais tiks sabojāts...
Bet tā jau smuka kupeja!
Bet tā jau smuka kupeja!
Beautiful Mechanical Wonder
Ovelim cepums
man atveeraas mute un gruuti to bija aizveert- nezinu pat kaa justos jaunaa ownera vietaa
BMW_The Ultimate Repair Bill
Izskatās baigi smuka kupeja, bet kad ieraudzīju tās bildes kur viņa ir sadauzīta, uzreiz domas mainījās, nu lai labi ripo viņa Tev :)
baigais nejēga iepriekš braucis ar to mašīnu, ka visu laiku tikusi dauzīta
+redzot šitās bildes droši vien ātrāk par 100km/h nebrauktu, pārāk locīta tā konservu bundža
bet kā smuks piemeneklis saiģot
+redzot šitās bildes droši vien ātrāk par 100km/h nebrauktu, pārāk locīta tā konservu bundža
bet kā smuks piemeneklis saiģot
BMW-Big Money Waste
Super krāsa! Auto smuks!
nja man tas toch sabojatu garigo...ja nu vienigi mega labi tika taisits un vilkts uz robota
Skarbi un veel 2x vienaa un tajaa pashaa vietaa lociits
Es tavā vietā tagad skrietu uz garāžu un rautu paklāju nost, lai redzētu, kā tur tas ielocītais slieksnis ir sataisīts un vai viss jau nav brūnajā tur. Un pēctam to auto pārdotu
Es tavā vietā tagad skrietu uz garāžu un rautu paklāju nost, lai redzētu, kā tur tas ielocītais slieksnis ir sataisīts un vai viss jau nav brūnajā tur. Un pēctam to auto pārdotu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Taisiits tur ir slideni viss!
Iekš foruma pārdošana vienā gabalā vairs nespīd..., nabaga auto!
e36
Pēc kā var pateikt wai ir parastais vai m bufers,es tā arī nēsu iebraucis pēc kā to nosaka...Aduks rakstīja:un nav arī m bamperis, bet gan stock bamperis ar ķip ///m difuzorucipruss18 rakstīja:normali lukturi,neredzu isti jegu mainiit
un isti m sport package tur nav,trukst moldingi draugs
bet aparats smuks un ta dzeltenaa kraasa,pat nevaru pateikt vai patiik vai nee,ljoti interesanta,bet kopumaa prasas sedinat,interesanti diski un bus bomba
tak pofig sists ir bijis vai nav puse tie e36 ir salipināti no 3 mašīnām , galvenais ka tagad izskatās normali
O ja atceros ka pa Cēsu rajonu braukājās Manuprāt vinu kā nopirka tā taja pašā dienā sasita.