aigarzzz jaunais melniitis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
veiksmi darbiņos galvenais nenolaid rokas...būs ok
gaaan jau. jāpaņem tik un viss ies no rokas
yeah, beidzot kārtīgi sataisīts starteris, uzlikts īstais no m 43 bez uzgriežņiem otrā pusē , nomainīts sajūgs, kārbau blīvslēgi un eļļa, kā arī noņurcītais degvielas filtrs... uuun mazliet izplūde palabota
Jā rezultāts kaut jūtams mmm un tā skaņa
zb, jau!!!! šķiet ka katru dienu ir 13. datums vakar atbraucu no jelgavas uz kalnciemu, griežu stūri un krakšķ, šodien skatos atspere salūzusi... skrūvē kko no viena gala un no otra kkas cits nobirst, brīžiem gribas palik kājiniekos. bet nu ok, piedāvājiet sēdinātās atsperes, koilas, da jebko izņemot stock atsperes, pofig ka ziema nāk, ja gribēšu džipu tad tādu arī meklēšu...
ka mans meistars teica kad nopirku savu e36 - tagad varesi staigat bez biksem jo tev ir e36...salabosi vienu pec neilga laika nobirs kautkas cits (bet pats vinjsh ari tik ar bmw brauka un ir liels fans)
nu ja jau taisa kārtīgi (ko pēdēja laikā cenšos darīt), tad jau nav tik traki vismaz to ko vienreiz taisu, tas otrreiz nebirst
nu, ko lai saka...kāds nav slinkojis šo laiku....melnītis pārvērties gan iekšēji gan ārēji
60/40 atsperēm liekās it kā priekša būtu par augstu. Vismaz man prasās zemāk
Ielikt miglas un ļoti labs kopskats auto, vienkārši un zolīdi
tālākie plāni:
1. nomainīt priekšējo bamperi, varbūt būs M, varbūt arī nē, aizmugurējo nokrāsot (laikam gan šis punkts tuvāk pavasarim)
2. kad nomainīšu bamperi, ielikt miglas
3. rižiki priekšā (ja kādam ir lieki, tad droši piedāvājiet)
4. varbūt kāds var piedāvāt sedana haubi SCHWARZ 2 krāsā?
5. pavasarī priekšu zemāk un zemākas mizas
1. nomainīt priekšējo bamperi, varbūt būs M, varbūt arī nē, aizmugurējo nokrāsot (laikam gan šis punkts tuvāk pavasarim)
2. kad nomainīšu bamperi, ielikt miglas
3. rižiki priekšā (ja kādam ir lieki, tad droši piedāvājiet)
4. varbūt kāds var piedāvāt sedana haubi SCHWARZ 2 krāsā?
5. pavasarī priekšu zemāk un zemākas mizas
+1uteo rakstīja:Ielikt miglas un ļoti labs kopskats auto, vienkārši un zolīdi
Ieliec piemistās miglas(ebay.com kkadi 25 dolari man bij), pr. pagriezienus tumshos un viss
izskatās forši!
P.S. laikam patīk jo ļoti līdzīgi izskatās vecajam sedanam
P.S. laikam patīk jo ļoti līdzīgi izskatās vecajam sedanam
melnīts arī beidzot ticis pie e36.lv uzlīmes un kļuvis atpazīstams ielās. bildes gan nav, tās varbūt nākamnedēļ, ja būs labs laiks un saņemšos nomazgāt...
Purns izskatās pa augstuRF_ rakstīja:60/40 atsperēm liekās it kā priekša būtu par augstu. Vismaz man prasās zemāk
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nu nevaru es to purnu vairs zemāk dabūt, šķiet ka vnk amītim vars nav gājiena, vajag īsākus štokus :( uzliekot šito atsperi uz amīša viņa jau ir kkādi 8-9 cm no atbalsta virsmas... un vispār izskatās ka visa vaina ir e36 arkās, jo priekšējās ir augstākas par aizmugurējām, vnk pēs sliekšņa skatoties ir vienādā augstumā priekša un aizmugure... uz ziemu tāpat aizmugurē būs atpakaļ vecās atsperes, lai vismaz mazliet augstāks tas pasākums paliek, jo nedzīvoju pilsētas centrā un atļauties otru auto priekš ziemas es nevaru... pavasarī domās gan par dzinēja maiņu, gan koilām utt... pagaidām būs tā kā ir... sorry, miljonus nepelnu. bet cik varu tik daru un brīžiem vairāk nekā varu...Aduks rakstīja:Purns izskatās pa augstuRF_ rakstīja:60/40 atsperēm liekās it kā priekša būtu par augstu. Vismaz man prasās zemāk
par tām atsperēm. maza viltība kā mēģināt purnu dabūt zemāk. paņem aizmugurē par piemēru 225/45 un priekšā 225/40 vai 35. atšķirībai vajadzētu būt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right