Baumaņa daily wagons

Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

27 Sep 2013, 18:46

Kukijs rakstīja:Sveiks ar e36 izskatās labs, durvis tas jau viss labojams. Kad piebrauksi parādīt??? :lol: vai arī kur ir tavs location???

Par grabēšanu iespējams amortizatora atbalsta gultnis, hanā, tie parasti grab.

P.S. Es tava vietā viņu stock atstātu, mazliet zemāku un miers. :hahaha:
pārsvara pa Jelgavu vien vizinos, šis arī paliks stock, tikai mazliet zemāks un ar paris citiem sīkumiem.
Profila bilde
baumanis

02 Okt 2013, 20:33

esmu pabraukājis ar auto nu jau nedēļu un esmu izveidojis nelielu to do listu , ko gribetu izdarīt ar šo auto :D

1) piekrāsot dažas vietas kur rūsa uz durvīm
2) nosēdināt
3) notonēt logus
4) melnas nāsis
5) 2.5/2.8 izpūtēja gala bunduli uzlikt
6) ielikt enģelacis, bet nezinu likt dzeltenas vai tās CCFL, bet tad arī vajadzēs xenonu miglās un tuvajos :gigigi:
7) vēl nevaru izlemt vai likt m-buferi priekšā vai nē
8) pēc ziemas citus diskus, R16 drošvien

šī mēneša laikā plānots nomainīt eļlu un filtrus , uzlikt priekšā 2.5 bremžu kitu , uztaisīt salonam kīmisko .
pa ziemu meklēšu visas nepieciešamās lietas un detaļas lai pavasarī būtu viss izdarīts ko esmu ieplānojis :bmw:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

02 Okt 2013, 22:03

kādēļ vēlies enģeļus?
Profila bilde
baumanis

03 Okt 2013, 21:06

labi izskatās ;)
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem

03 Okt 2013, 21:13

Ir gadījumi, kad tie eņģeļi tieši piedod to lauku šķūninga piesitienu. Ir jāzin kad var likt un kad nevar. Un es domāju, ka pie tava touringa vislabāk būtu atstāt kā ir.
Profila bilde
RVS
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 08 Feb 2013, 19:53
Braucu ar: 328i M52TUB28 coupe
Atrašanās vieta: Jelgavas nov. Kalnciems

03 Okt 2013, 22:53

Par enģeļiem ir gaumes lieta, man personīgi ļoti patīk, bet nu jā ja likt dzeltenus tad bez xenona bet ja CCFL tad tikai ar Xenonu, to šodien pārliecinājos jo bij jāgatavo skatei :D
Profila bilde
baumanis

19 Jan 2014, 21:23

Sen nebija nekas rakstits , nu tad mazliet iemetisu kaut ko, kas notiek ar sito nabagu
nu tad aiziet
nopirku ,priecajos , braukaju un joprojam priecajos , izdomaju ka vajag prieksu zemaku, okey, pirmo un pedejo reizi sava muza darisu tadu huinju, panemu fleksi un apzageju prieksa atsperes , viss okey , prieksa zema, skats labs utt, BET , tad sekoja, sis , del tam atsperem jutu ka vadamiba kluva divainaka, ta ari bija , gribeju samest plakaniski , un se tev , auto vispar nevareju savakt, sture vispar neklausija un masina gaja kur gribeja, bet nekur talu neaizgaja, trapiju pa kaut kadu betona kluci un saaku mesties un saniem , bet nezinu vai par laimi vai nelaimi prieksa bija koks, pret kuru atsitos :rolleyes:
Attēls
Attēls
biju shokaa ka sita notikas, bija loti zel un tiesam pardzivoju ka ta sanaca, pirma avarija tada vispar sanaca :doh:
okey uzreiz no rita aizdzenu pie drauga iedzenu talakaja sturi un jaucu ara,
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
secinu kas bojats utt, tika sabojatas - abas durvis, logs , durvju rucka, loga mehanisms, prieksejais sparns,pakalejais sparns, lietais disks, slieksnu uzlika, moldings , taj bridi vel domaju ka vel vis ir glabjams utt, uzreiz lienu ss.lv , mekleju detalas , atrodu tiesi touringu tada pasa krasa, uzreiz aizbraucu , panemu durvis ar visu apkarinamo , lidoju atpakal uz garazu , lieku durvis un tad sapratu cik nopietni viss tas ir, izradas videja stoika aizgajusi galigi prom :nenene: , bet ar to ari atri un vnk tiku gala, dabuju pareizos intrumentos un izvilkam atpakal vieta .
Attēls
Attēls
Attēls
viss ok , durvis taisas vala un ciet , sledzas ari viss. pagaidam ta , tagad vel esmu izvilcis ara mazliet to aizmugurejo sparnu jo baigas skirbas bija
Attēls
:hahaha:
pa starpai taisnojot manu wagonu , mazliet paslipejam , drift hard :hahaha: :giggle:
Attēls
Attēls
talak , touringam tuvojas TA, saku parlasit hadeni
ta tad prieksa nomainits - abi amisi , abas apzagetas atsperes pret stock , uzlikts bremzu kits no 2.5 , plaukti ar jaunam saram un buksem, st. atsaites
Attēls
Attēls
talak aizbraucot uz TA , izradas ka nav rocene, vienigais del ka nedabuju uzlimi , okey ,jaucu ara izradas uzlikas nav :D
Attēls
Attēls
viss ok pirms jauna gada vel paspeju dabut jaunu TA ,
tad vareja bazt visu ko nedrikts , tad nu ieliku , xenonu tuvajos , miglas, engel eyes , ar kuram sanaca fail , bet pofig , to velek izlabosu
Attēls
Attēls
Attēls
tagad saku labot vizualo defektu kuru pats sataisiju . salapiju slieksi
Attēls
Attēls
pieliku prieksejam durvim moldingu , ut vel so to ,
ari tourings tiek pielietots ka vajag
Attēls
Attēls
un ja riepas netrukst man :hahaha: :hahaha:
Attēls
pa leto ari tagad panemu sadus diskus , domaju ka mazbugeta variants bus pagaidam labs
Attēls
pec visas sitas skruvesanas ari visadas slimas idejas paradas :hahaha: :hahaha:
Attēls
Attēls
bet tas ta pagaidam viss, drizuma planojas metinasas un krasonas darbi sasistajam sanam un citi darbini :bmw:
un protams speka dzira kas palidzeja visa sitaja
Attēls
:hahaha: :drink:
pagaidam viss, drizuma bus jaunumi, un vairak bildes ka pats auto kopa izskatas un ta
jo pagaidam izskatas ta , sodien pirmo reizi pa dienas gaismu redzu , jo visu laiku darba esmu un redzu tikai tumsa :hahaha:
Attēls
Profila bilde
kompots
Ziņojumi: 2095
Pievienojies: 26 Jan 2012, 10:52
Braucu ar: e46/vaz2101
Atrašanās vieta: Saulkrasti

19 Jan 2014, 21:39

nesen kautkur tika pacelta tēma par to, kas gan slikts var notikt ja braukā ar apzāģētām atsperēm.

Bet nu lai izdodas ātrāk visu savest kārtībā.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona :lol: .
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

19 Jan 2014, 21:41

sāpīgi :o bet labi ka visu sataisīji :super: tomēr pierādās ka atsperes labāk negraizīt
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: VW B5.5/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni
Reputācija: 5

19 Jan 2014, 21:42

baumanis rakstīja:izdomaju ka vajag prieksu zemaku, okey, pirmo un pedejo reizi sava muza darisu tadu huinju, panemu fleksi un apzageju prieksa atsperes , viss okey , prieksa zema, skats labs utt, BET , tad sekoja, sis , del tam atsperem jutu ka vadamiba kluva divainaka, ta ari bija , gribeju samest plakaniski , un se tev , auto vispar nevareju savakt, sture vispar neklausija un masina gaja kur gribeja,
Rodas jautājums, cik daudz tad zāģēji? :rolleyes:
Man jau vairāk kā pusgadu priekšā viens vijums nost, i nekādas vainas.
Pēdējais labojis Finks - 19 Jan 2014, 21:43, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

19 Jan 2014, 21:42

Gluži kā vakara avīze... nē, labāk :super: interesanti lasīt.
Daudz kas sadarīts, bet kur tad bez klasiskā, lai veicās darbiņos :hahaha: :lol:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633

19 Jan 2014, 21:43

:super:
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

19 Jan 2014, 21:45

tā tā.... nu te jau kaut kas inčīgs būs :hahaha: tas ka rokas aug no pareizās vietas ir viens, bet tas, ka ātras , tas gan nav bieži :super:
principā gaidu video zinot kas parasti notiek ar Tevi pie stūres :hahaha:
Profila bilde
Nizars
Ziņojumi: 330
Pievienojies: 02 Sep 2013, 10:55
Braucu ar: Riteni :D

19 Jan 2014, 21:54

Lai izdodas viss kas ieplānots :)
Par tām apzāģētajām atsperēm-Man arī ir apzāģētas un turas uz ceļa labāk nekā ar stock, varbūt tas tpc ka man amīši ir galīgi d*rsā... kas to lai zin :D
Profila bilde
baumanis

19 Jan 2014, 22:54

Jau neatceros cik daudz, bet grīda ķēra bieži vien kaut ko , nu ja sataisīt sanāca diezgan ātri , tā teikt viena diena aizgāja, piektdienā vakarā sasitu, svētdien jau braukajos :bmw:
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

19 Jan 2014, 22:56

tad daudz biji nogriezis :gigigi:
Profila bilde
baumanis

19 Jan 2014, 23:08

Nu ja iespējams :hahaha:
Bet nu vienalga vairāk tā nedarīšu
Profila bilde
baumanis

15 Mar 2014, 15:58

waaazaaap...
mazliet ierakstisu kas sadarits
visu laiku galvu nelika mierā doma ka vajag sedināt utt, zāgēju atsperes, liku stock, liku kaut kadas hvz kads, liku Koni atsperes un tapat visas trapijas kaut kads augstas un masinai prieks bija gaisa :gigigi: , bet beidzot dabuju to ko vajag ,
samainiju savus diskus kas bija ar plauktu pret visiem 4 Koni amortizatoriem un sedinatajam atsperem , beidzot auto prieksa ir pie zemes :supeer: , tagad vel jaapmaina aizmugure
diski kurus iemainiju
Attēls
izskatijas jau diezgan brutali vini
Attēls
bet piekare un tehniskais stavoklis bija svarigs, pa cik prieksa amisi ari bija beigtie , taka vajadzeja vien mainities
seit mani krajumi jau , bija gan sarkanas ,zalas, zilas, melnas un visadas parejas krasas :hahaha: :hahaha:
Attēls
bet nu tiku pie kaut ka sada
Attēls
Attēls
uzliekot prieksa uzreiz bija pavisam cita lieta, auto ciets un zems palika, tiesi kadu vajadzeja
Attēls
Attēls
talak piekeros klat aizmugurejam sparnam
pec crasha jau bija izvilkts kaut kas ara , bet tik un ta viss baigi skibs , parmetinajam
Attēls
jau nomizots
Attēls
rētas jau baigas , bet prieks pirmās reizes būs labi
Attēls
Attēls
Attēls
man pirmais e36 ar kuru saslimu ari atgriezas mājās :hahaha:
Attēls
Attēls
Profila bilde
vitaly
Ziņojumi: 146
Pievienojies: 09 Feb 2014, 22:15
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Imanta

15 Mar 2014, 18:44

baigi labi izskatas sparns , veiksmi darbos ;)
Profila bilde
baumanis

15 Mar 2014, 20:34

vēl tika
nomainīts stūres pirksts
2x stūres reika
šofera puses loga pacēlājs,