Burbulja 316
gaidām bildes.
Es bi paņemtu šos diskus lai uztaisītu pa bombu
Es bi paņemtu šos diskus lai uztaisītu pa bombu
aga!
bet šim ja uzliks šos diskus un pareizi visu sadarī būs perfekto!
bet šim ja uzliks šos diskus un pareizi visu sadarī būs perfekto!
Tātad, beidzot esmu ticis pie miera, un ir laiks kko arī ierakstīt šeit :) ir arī ilgi gaidītās bildes, jeb tāteikt, pirmais ieskats kā iskatās šie diski un mana auto :) Lūgums, par disku krāsojumu, un to ka vaig pulēt plauktus, nepiesieties, tas viss ir zināms, un ir jau ieplānots, bet tikai kkad uz oktobra beigām/novembra sākumu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To riepas profilu redzot man jau gribas pakārties, izskatās zbis, bet ja pašam jāmontē tādas jaunas ...
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Kā ta beigās iestuķēji tos diskus ?
Kad brauci pārāk nepeldēja mašīna pa ceļu?
LitrsALus rakstīja:To riepas profilu redzot man jau gribas pakārties, izskatās zbis, bet ja pašam jāmontē tādas jaunas ...
Nu jā biš dabūju arī es pačakarēties Netikai profils zems, bet arī uzstieptas, kādu 1h ar 2 kolēģiem mocijāmis kamēr dabūjām virsū. Gandrīz jau vai gājām ar Cleaneru vai spirtu spridzināt
Aizmugurējās būs jautrāk 205/45 uz 9 1/2J
A uzlika un derēja.e36richijs rakstīja:Kā ta beigās iestuķēji tos diskus ?
Itkā nē, tikai nepaspēju nobalacēt, vibrē maita
Un pa labi griežoties, šad tad bik bik pieskrās :( bet to rīt novērsīšu
Nopietni ? Man arī vienā kantorī čaļi kasīja galvas, kad iedevu 195/50 uz 9.5j uzspridzināt. Pēc ~30min pišanās paklausīja man un iedeva nedaudz sprāgstvielu :aiwa:
Jāredz kopskats, jāpiesēdina, normālu krāsu un tad jau redzēs, pagaidām ne pēc kā
Jāredz kopskats, jāpiesēdina, normālu krāsu un tad jau redzēs, pagaidām ne pēc kā
Viss gan jau būs, bet nu pagādām tam vienkārši nav laika. Man vispār ļoti daudz lietas no vizuālā jāsaved kārtībā.Kurlis » 07 Okt 2013, 22:28
Nopietni ? Man arī vienā kantorī čaļi kasīja galvas, kad iedevu 195/50 uz 9.5j uzspridzināt. Pēc ~30min pišanās paklausīja man un iedeva nedaudz sprāgstvielu :aiwa:
Jebkurā variantā ir labāk, nekā ar style 13 braukāt
Viss atkarīgs no riepām.
Man siikais brīvi bez spridzināšanas uzlika 195/40 uz J9
Man siikais brīvi bez spridzināšanas uzlika 195/40 uz J9
Labrit, seezhy eedu brokastis un domaaju - es ceru ka kaadam urlam nebuus iepatikushies mani ljitaki
Tatad ir jaunumi sakaraa ar diskiem - mazliet nepadomaaju par paaris lietaam, vakar braucot viss ar diskiem bija ok, bet... Es vakar braucu viens. Sodien braucot ar otru pasazhieri, striikjeejaas shad tad.. liidz sestdienai lkm jaashaibo priekshaa sagaazums
Precizak nekad nevareetu izskaidrot
A par to nemaaku teikt, neesmu nekad to dariijis
Jau 5dien tika sachakarēts sagāzums, lai varu ar mierīgu sirdi piedalīties pasācienā
Principā vienīgā bilde no "Zelta Rudens Līgatnē", kurā ir mana mašīna, un kura man patīk Protams, neskaitot kopbildes