Vakara mīts neīstajā dienā un laikā ...
ja nakamas nedeljas weekendaa tad es par
ar kompatu pa brugji
Būšu obligāti rom4ik dvj sazvon man mašīna tik netīra
Drive until you die with your e36
kādēļ.....nevar pāris dienas iepriekš paziņot/izdomàt....
ja sanemsos tad pieriposu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
a kur tad iisti pie sky vai plazaa un cikos ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Tev kautkur citur šovakar jāpieripoKLAVINS rakstīja:ja sanemsos tad pieriposu
Ripinataji ja viss kartiba bus un savaksies pietiekosi tad plkst 21 sky moika!
Tikšanās vieta minēta pāris postus augstāk.KLAVINS rakstīja:a kur tad iisti pie sky vai plazaa un cikos ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Agnis rakstīja:Tev kautkur citur šovakar jāpieripoKLAVINS rakstīja:ja sanemsos tad pieriposu
Labas cenas.
Labas cenas.
Garneles brauksiet est?Agnis rakstīja:Tev kautkur citur šovakar jāpieripoKLAVINS rakstīja:ja sanemsos tad pieriposu
tatad visiem kam ir velesanas kam nav plkst 21 sky moika uz krasta ielas! es izbraucu plkst 20 uz turieni!
es ar mieru,tik naw ar ko..