Oleegich'a 1.8is coupe
Haha labi, ka kāds ari lasa noteikumus, šis users arī laikam garantēts, ka neapdzīs sabraucienos visu kolonnu kā Regnārs.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jelgavas sabraucienaa viņš gan apdzina
Jā tas gan patīkami, ka kāds lasa noteikumus (laikam pat es nebūšu visu izlasījis).
ahaha... sasmējos.
ahaha... sasmējos.
Jaaaaaaa......neapdzinu DDDDDDDD
Vainigs bija juriks
Vainigs bija juriks
Nu ko KV pateica ka atdos 20 postus ta pe es ielimeju vrode normali izskatas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skatoties uz bildi ari liekas ka ir skibi
Apsveicu un ari likas ka ir šķībi pielīmēts, bet noteikti ka speciāli tā pielīmēji šķībi
Blin zinu ka ir chutka skibi bet joptelj auksti bija normali labi ka vienkarsi ir
nav nemaz tik slikti. otro uzlimēsim labāk. jo stāvējām šovakar pie picu darbnīcas (kamēr gaidījām visus), es turēju lukturīti, bet Oļegs līmēja. pirmkārt bija auksti, otrkārt bija tumši. viss varēja būt daudz sliktāk:DD
Galvenais ir optimisms-, jā, taisni nav, bet varēja būt vēl šķībāk, tā kā ir labi!
Tatad eju uz prieksu uzliku jaunu bunduli un ieliku pogu lai atvert logu, nonemu defuzoru :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās, ka bunduli vajag biš zemāk palaist, lai difuzors ielien vai arī Tu viņu esi ieplānojis maksmimāli apgraizīt?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tur nevarēs neko apgraizīt, izkusīs tādā tuvumāJohnny rakstīja:Izskatās, ka bunduli vajag biš zemāk palaist, lai difuzors ielien vai arī Tu viņu esi ieplānojis maksmimāli apgraizīt?
Nekusīs nekas, ja nepiespiežas pie paša bunduļa, tad nekūst, es jau divus gadus braukāju ar bunduļa trubām kādus 5mm no difuzora - kūst tad, ja difuzors pamanās piespiesties pie trubāmmikelsons rakstīja:tur nevarēs neko apgraizīt, izkusīs tādā tuvumāJohnny rakstīja:Izskatās, ka bunduli vajag biš zemāk palaist, lai difuzors ielien vai arī Tu viņu esi ieplānojis maksmimāli apgraizīt?
Kon4a rakstīja:Nekusīs nekas, ja nepiespiežas pie paša bunduļa, tad nekūst, es jau divus gadus braukāju ar bunduļa trubām kādus 5mm no difuzora - kūst tad, ja difuzors pamanās piespiesties pie trubāmmikelsons rakstīja:tur nevarēs neko apgraizīt, izkusīs tādā tuvumāJohnny rakstīja:Izskatās, ka bunduli vajag biš zemāk palaist, lai difuzors ielien vai arī Tu viņu esi ieplānojis maksmimāli apgraizīt?
+1 man baltajam ari trubas praktiski pie pasas plastmasas un nekas tur nekust .... ja nu vienigi neplano kadu flame thrower kitu
tas arī atkarīgs cik dziļi tev iebīdīts tas izpūtējs, saku no pieredzes man izkusa tā hui*a, jo sāku graizīt viņu, un augšpusē tas cm plastmasas kas paliek...krietni trauslāks...
Par diffuzoru bus sava tema domaja ielikt no M lai normali izskatitos :)
M difuzors parastajā bamperī izskatās sliktāk kā parastais difuzors... Vai nu viss M bampers vai arī viss parastais.