Laguna Green 318i
nu pēc ss.lv piedāvātā sortimenta ir arī trešā grupa.... kāda? to jau mēs paši zinam
Piekrītu abiem augstāk minētajiem apgalvojumiem. Pa lielam viss ir vairāk vai mazāk atkarīgs no tā kādā stāvoklī ir auto, un vai ir jēga no tā mēģināt uztaisīt sterilu smukuli.
Neņem vērā pirmās lapas "daiļrakstītāju" komentārus, un ceru ka auto kalpos labi
P.S. sēdināt vajag kā ēst
Neņem vērā pirmās lapas "daiļrakstītāju" komentārus, un ceru ka auto kalpos labi
P.S. sēdināt vajag kā ēst
Sēdināt uz pavasari,savādāk pa ziemu būšu sniegašķūris
Šādi izskatās zaļās miglas. Man patīk un izslēgtas gandrīz nevar pamanīt buferī.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izskatās anāliMērisXD rakstīja:Šādi izskatās zaļās miglas. Man patīk un izslēgtas gandrīz nevar pamanīt buferī.
Kas anāli? Nepatīk neskaties! Netaisīšu auto tā lai kādam izpatiktu,īpaši ānusu skatītājiem!mikelsons rakstīja:izskatās anāliMērisXD rakstīja:Šādi izskatās zaļās miglas. Man patīk un izslēgtas gandrīz nevar pamanīt buferī.
Ar visām nebūs ceļš redzams,kas pedēja laikā paliek airvien svarīgāk...325 BMW rakstīja:ja dabuusi visas lampas tikpat zaljas, vareetu buut ok :)
Man bija visas lampas zaļas, tumsā neieslēdzot tālos gandrīz neko neredz.325 BMW rakstīja:ja dabuusi visas lampas tikpat zaljas, vareetu buut ok :)
Šādu anālistu pēc forumā neieliku nevienu bildi kur manam auto visi lukturi bija uztaisīti zaļi.
325 BMW rakstīja:Nu citādi nebūs aršana, nāksies neskatīties
Kad ar Armi braucām,viss likās pārāk zaļš nakts stundā un drīz tuvojas TA,tāpec negribās jaukt āra lukturus.
Kā dienas gaitas gaismas ir ok.
Tieši tā,ar tevi braucot jau sapratu ,ka nebūs aršana pa nakti ar zaļajiem lukturiemarmis rakstīja:Man bija visas lampas zaļas, tumsā neieslēdzot tālos gandrīz neko neredz.325 BMW rakstīja:ja dabuusi visas lampas tikpat zaljas, vareetu buut ok :)
Šādu anālistu pēc forumā neieliku nevienu bildi kur manam auto visi lukturi bija uztaisīti zaļi.
Pirmo reizi redzu tik augstu e36
man gluži vienalga kam tu gribi vai negribi izpatikt, saku kā izskatās no malas . Ja reiz atrādi šeit savu auto, tad samieriniesMērisXD rakstīja:Kas anāli? Nepatīk neskaties! Netaisīšu auto tā lai kādam izpatiktu,īpaši ānusu skatītājiem!mikelsons rakstīja:izskatās anāliMērisXD rakstīja:Šādi izskatās zaļās miglas. Man patīk un izslēgtas gandrīz nevar pamanīt buferī.
Ja vienalga,tad neko neraksti.
Ja no malas skaties, tad skauž,ja skauž, ej un raud.
Ja no malas skaties, tad skauž,ja skauž, ej un raud.
šeit iederētos tas teiciens par dirsā darbu un materiāliem
Nedaudz atgādina ievainotu terminātoru...
Protams, dari ar savu auto ko vēlies, bet ieliekot bildi publiskai apskatei ir jāreiķinās ar dažādiem viedokļiem.., būtu ieslēdzis tikai ar gabarītiem miglīšus nevis 3 krāsu optiku varbūt izksatītos labāk, iespējams dienā stāvot uz vietas tiešām ir ok..
Protams, dari ar savu auto ko vēlies, bet ieliekot bildi publiskai apskatei ir jāreiķinās ar dažādiem viedokļiem.., būtu ieslēdzis tikai ar gabarītiem miglīšus nevis 3 krāsu optiku varbūt izksatītos labāk, iespējams dienā stāvot uz vietas tiešām ir ok..
e36
nesaprotu kādam stulbenim jābūt lai taisītu krāsainas lampas, tas nu ir visīstākais pāķu stils. Ta jau salīdzinoši neons vai dižu letas zem mašīnas nav nekas traks, tie vismaz neietekmē redzamību uz ceļa.
p.s laikam sāk atgriezties tie fast & furious laiki
p.s laikam sāk atgriezties tie fast & furious laiki
nu mļe kā lai neskatās ka iebāz tādu bildi kur katra lampa savā krāsā+ izlasot kārtīgi sarkano tekstu tu pats saki ka tava mašīna ir ānus, jo uz neko citu te neviets neskatās kā uz ānusu, ups tavu mašīnu, tajā bildēMērisXD rakstīja:Kas anāli? Nepatīk neskaties! Netaisīšu auto tā lai kādam izpatiktu,īpaši ānusu skatītājiem!
BMW-Big Money Waste