KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
sveikts ar jaunu braucamo
gaismas slēdiz tā pat kā e30
gaismas slēdiz tā pat kā e30
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Vēl jo vairāk gribu sev ielas kompaktu!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Sveikts bariņā
Kompakti ir ļoooti forši, lai veicas
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ir ir forshi un atšķirīgi
Kas ar dzinēju ? Drukājot kļūdījies ? Vienkārši nesaskatu iemeslu "ti" mainīt pret is'u
Tā jau solīds eksemplārs, pašam arī gandrīz vai gribējās aizbraukt apskatīt. Skatījies vēl kādu ? Ja tā, tad PM ar attiecīgajiem auto
Lai labi ripo !
Tā jau solīds eksemplārs, pašam arī gandrīz vai gribējās aizbraukt apskatīt. Skatījies vēl kādu ? Ja tā, tad PM ar attiecīgajiem auto
Lai labi ripo !
Kupejas lielākā daļā ir nojātas vai driftvāgeni. Pagaidi pāris gadus un dēļ kupejas mīzīsi karstu.endorphine rakstīja:mani atkal sāk besit kupejas, viņas tik daudz , ka jau uz katra stūra sorry tas tikai mans viedolkis, un kompakts ir praktiskāks, un ziemā jautrāk.
Mana teorija par to kpc vairojas touringi un compacti ir vienkāršia - lielajam vairumam to ir pēdējie gadi.
Bet tā jautiš izskatās sterils. Veiksmi.
Sterils aparāts!
Kompakts ir ietilpīgs, viss vairāk man jāpierod pie paneļa.
Varbūt pēc gada man arī būs vel viens topics ar compaktu..
Kompakts ir ietilpīgs, viss vairāk man jāpierod pie paneļa.
Varbūt pēc gada man arī būs vel viens topics ar compaktu..
e36
mmm...vēl viens compactiņš....sveiks bariņā...
lai tik veicas darbiņos un izdodas ieplānotais
lai tik veicas darbiņos un izdodas ieplānotais
Skatos pēdējā laikā daudziem fetišs uz kompotiem. Izskatās kopts, lai labi kalpo!
BMW Motorsport International
Cik bildēs var saskatīt, izskatās diezgan svaigs
Gaidu kādu bildi dienas gaismā, ar diskiem un sēdinātu!
Gaidu kādu bildi dienas gaismā, ar diskiem un sēdinātu!
Man arī pārsteigumiņš... Lai labi griežas un maz jāskrūvē
ka jau rakstīju, gar šo auto nevajadzes daudz vizuali ķēpaties, jauzliek tik coilas un 9j r16 ar smuku plauktu.
lidz ziemai jaizsmere arkas,slieksnju apaksa ar mastiku, taa teikt no kluudaam maacos
paldies.
lidz ziemai jaizsmere arkas,slieksnju apaksa ar mastiku, taa teikt no kluudaam maacos
paldies.
jā, tas bij viens no galvenajiem faktoriem kpc nopirku, gribejas jau atrast 2000.g, bet 98.g ar nav nevainas. un nav taaas jo@^W^W@banās rūsasFinks rakstīja:Mana teorija par to kpc vairojas touringi un compacti ir vienkāršia - lielajam vairumam to ir pēdējie gadi.
Nu kā jau vairumam pārsteigums diezgan liels. :)
Zolida krāsa, bus labs rezultāts, lai veicās
Zolida krāsa, bus labs rezultāts, lai veicās
Compacti ir cool , ir mana ipasuma kupejas, universāļi bijuši braukšanas ziņā compacts ņem virsroku,kā arī salons ja godīgi kad ir papilnāks ir daudz pievilcīgāks un ērtāks kā sedaniem,kupejām. Protams vizuālais ir gaumes jautājums labs pirkums
bouncin' with 68' chevy
Kas kompaktam ir praktiskāks un ērtāks ? Eglīti uz Ziemassvētkiem atvest nevar. Kartupeļus ar nav kur ielikt. Normāls cilvēks no laukiem ar savu masu pat tur iekāpt nevar. Par aizmugurē sēdošajiem pat nerunājot. Tas ir mans viedoklis. Ja jau tēmas autors nopirka, tad kartupeļus vai eglīti nevedīs un arī nav 2 metrīgs skapis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right