E36-fishers
Sestdien pa nakti sanāca neliela skāde. :(
Salocīju nepajokam ķegu un mēģinot kustināt aprāvās pusass viena.
Principā, par šiem sīkumiem tīri poh, bet saskumu, jo viens no mīļākajiem r16 diskiem ir metams. :( Jāsaka liels liels paldies shadowscreenam par aizvilkšanu, patiešām labs cilvēks, pārējie po*ujā aizbrauca prom, bet shadowscreens palika un palīdzēja. Paldies!
Paldies arī castrolam par instrumentiem. :)
Salocīju nepajokam ķegu un mēģinot kustināt aprāvās pusass viena.
Principā, par šiem sīkumiem tīri poh, bet saskumu, jo viens no mīļākajiem r16 diskiem ir metams. :( Jāsaka liels liels paldies shadowscreenam par aizvilkšanu, patiešām labs cilvēks, pārējie po*ujā aizbrauca prom, bet shadowscreens palika un palīdzēja. Paldies!
Paldies arī castrolam par instrumentiem. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis fishers - 25 Nov 2013, 08:56, kopā labots 1 reizi.
Žēl kā tev tā iznācis un fuj tiem kuri aizbrauca prom un nepalīdzēja biedram.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
+1 shadowam nepameta biedru nelaimē!
kātad tā sanāca?
pisdatijs disks
Izejot no sānslīdes un bremzējot vienkārši mašīna slīdēja taisni, pēdējā brīdī uztaisīju šiftloku, lai pakaļa pirmā atsitas pret apmali. Pēctam paskatījos uz asfaltu, tur bija pleķaini tauki jeb eļļa, tākā paldies vietējiem iedzīvotājiem, kas laista eļļas!
Nekas, ja viss izdosies tad šodien vai rīt viss būs sataisīts.
Bez kļūdām un skādēm drifts nav iedomājams.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekas, ja viss izdosies tad šodien vai rīt viss būs sataisīts.
Bez kļūdām un skādēm drifts nav iedomājams.
Sent from my iPhone using Tapatalk
priecājies, ka menti nebija, nav ko bez tiesībām ārdīties pa celiem
ko tu te raudi. un baigā jau ārdīšanās slīpēšana pa mitru asfaltuLiberis rakstīja:priecājies, ka menti nebija, nav ko bez tiesībām ārdīties pa celiem
BMW-Big Money Waste
es raudu ? muti piever... dirst gan tu māki pajoliņSlim rakstīja:ko tu te raudi. un baigā jau ārdīšanās slīpēšana pa mitru asfaltuLiberis rakstīja:priecājies, ka menti nebija, nav ko bez tiesībām ārdīties pa celiem
Diršana viņam sanāk jā... Bet labi aizsvilies.
BTW, nekļūdās tas, kas neko nedara... Veiksmi savest kārtībā!
BTW, nekļūdās tas, kas neko nedara... Veiksmi savest kārtībā!
Veiksmi ātrāk savest visu kārtība
es jau ari neko,bet cik lielam klaunam jabut kurs sezh blakus akstam kuram nav tiesibas un tas shkjeree pa sabiedriskajiem celjiem??
vecit tev trasee jaslidinas nevis pa celjiem
vecit tev trasee jaslidinas nevis pa celjiem
ar kompatu pa brugji
es gar zemi- vietējie eļļu izlaistījuši kādas tik atrunas savam tizlumam neizdomāsi
nuuu nezin kāda eļļa tur , zinu ka vakar kārtīgi piesalis bija tur ēļļu nevajag
cipruss18- Tādi ir daudz.
yanks- atrunas ir priekš manis, nevis tev, vai kādam citam, zinu, kas ir taisnība, un man pilnīgi pie dirsas kā citi domā.
yanks- atrunas ir priekš manis, nevis tev, vai kādam citam, zinu, kas ir taisnība, un man pilnīgi pie dirsas kā citi domā.
Tas, ka pats mekletu atrunas un melot lai tikkai pats izskatitos labak nenozime, ka visi citi daritu tapat!
Man piedur, ka Tev nav tiesibas, bet viss tik atri notiek!
Ta turet!
Man piedur, ka Tev nav tiesibas, bet viss tik atri notiek!
Ta turet!
Kaut kas briest!
omg, kā man tā gadās trāpit pa jūtām labi, labi miers iztiksim bez apsaukāšanās.................. šoreizLiberis rakstīja:es raudu ? muti piever... dirst gan tu māki pajoliņSlim rakstīja:ko tu te raudi. un baigā jau ārdīšanās slīpēšana pa mitru asfaltuLiberis rakstīja:priecājies, ka menti nebija, nav ko bez tiesībām ārdīties pa celiem
BMW-Big Money Waste