e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 41
- chevron_right
Arī es varētu piemesties klāt Kuldīdzniekiem, spēlēju K-volejs tā ka Kuldīgā esmu katru nedēļas nogali, ar auto gan būšu tik uz pavasari, jo pašlaik tas krāsojas
unn ir redzēti diezgan daudz 36ie kuldīgā
Kurinam, kurinam
e36 jau daudzi, bet šeit no tiem ir tikai 3TheGatis rakstīja:Arī es varētu piemesties klāt Kuldīdzniekiem, spēlēju K-volejs tā ka Kuldīgā esmu katru nedēļas nogali, ar auto gan būšu tik uz pavasari, jo pašlaik tas krāsojas
Ja jau pacenstos tad jau noteikti tas pūlciņš stipri palielinātos.
Draņķīgi, ka man vairs nav e36.
BMW
Jāmēģina runāt ar džekiem kuri 5dienās stāv uz pilsētas laukuma, lai nāk pulciņādaemon rakstīja:Ja jau pacenstos tad jau noteikti tas pūlciņš stipri palielinātos.
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Es zinu vienu normālu čali, bet jā tādi jau ir tie Kuldīdznieki, galvenais ir bik pazīmēties uz laukuma, un tad klondaikā vai stenderī izvicināt dūresdaemon rakstīja:Nez. Tie man liekas ir tādi kuriem vairāk interesē mērīties ar čibrikiem.
Kurinam, kurinam
Vo vo!
Pooo ar kādu drapaku mauc... ka tik skaidu var noraut... un pēc tam savu tizlumu pret citiem izlikt.
Pooo ar kādu drapaku mauc... ka tik skaidu var noraut... un pēc tam savu tizlumu pret citiem izlikt.
BMW
Kroč Timrotam bija raidījums par Kuldīgu kur viņš pa nakti meklēja izklaides iespējas, un tad tur bija iefilmēts, kā viens cenšas iegriezt saules ar e36 bet nekas nesanāk un Timrots šo normāli nolika
Kurinam, kurinam
Starp citu tikko gar halli braukājās tāds tīri zolīds tumšs sedans :)
Kurinam, kurinam
melnā krāsā ar style 6 diskiem un sēdināts ???TheGatis rakstīja:Starp citu tikko gar halli braukājās tāds tīri zolīds tumšs sedans :)
Ir visādi redzēti, ka bija 1mais sniegs kuldīgā, tad kādi patsmit e36 pa laukumu slidinājās, daudzi nebija redzēti
Bet nu jā, laikam tāpēc jo sniegā vairojas nemotori
Šad tad nedēļas nogalēs bembisti savācās kopā un tusē uz kādu no stāvlaukumiem.
Šad tad var manīt pie bijušā Selvera vai pie halles.
Vienīgi ne visi ir e36.
Šad tad var manīt pie bijušā Selvera vai pie halles.
Vienīgi ne visi ir e36.
BMW
Pagājušo nedēļ mēs bijām 3gb. pie halles, tikai kuldīgā es esmu vienīgais ar e36.lv kluba uzlīmēm logādaemon rakstīja: vai pie halles.
Vienīgi ne visi ir e36.
Padalies ar info ar pārējiem druškiem un tad jau mošk saradīsies neliels pūlciņš.
BMW
Tur jau tā lieta, ka man vienigam ir e36, citiem 2 draugiem ir e39 Tāpēc jau sāku šeit interesēties par vēl kādiem e36 kuldīgā
Būšan jau ir vairāki tie e36.
Uz prostas lapiņas jāuzskricelē www. e36 .lv un visiem e36 jāmočī aiz sētniekiem pie loga.
Uz prostas lapiņas jāuzskricelē www. e36 .lv un visiem e36 jāmočī aiz sētniekiem pie loga.
BMW
Uz prostas lapiņas neviens neņems pa pilnu vismaz kluba logo vajag...daemon rakstīja:Būšan jau ir vairāki tie e36.
Vislabākais būtu ja mēs uz pavasari noorganizētu sabraucienu Kuldīgā. :)Rudziņš rakstīja:Uz prostas lapiņas neviens neņems pa pilnu vismaz kluba logo vajag...daemon rakstīja:Būšan jau ir vairāki tie e36.
Kurinam, kurinam
Mees divataa ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tieši tādaemon rakstīja:Doma drošivien...
...ka bija par e36.lv tusiņu.
Kurinam, kurinam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …