Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 335
- chevron_right
Ja jau visiem tik briesmīgi vaajag tos style5, varu piedāvāt savējos.
400lvl ar riepām būtu tas cipars, par kādu es varbūt būtu ieinteresēts viņus pārdot. Cena nav runājāma, bez riepām nevar utt.
400lvl ar riepām būtu tas cipars, par kādu es varbūt būtu ieinteresēts viņus pārdot. Cena nav runājāma, bez riepām nevar utt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Image - par ko tāds kosmoss? Atsķirīgie platumi?
Pēdējais labojis Rolands - 18 Mar 2012, 11:43, kopā labots 1 reizi.
Ja nometiisi veel kaadus 40-50 Ls ,tad varbuut kaads saaks par vinjiem intereseeties
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kas tu smejies par mani? Gribi pateikt kad viņi ir tādā pašā vērtībā kā bleķinieki?
ja nomestu 40-50 latus tad es arī varbūt paņemtu
Koleegjis nopirka tieshi taadus diskus par 40LsRolands rakstīja:Kas tu smejies par mani? Gribi pateikt kad viņi ir tādā pašā vērtībā kā bleķinieki?
Vinjiem ir alumiinija cena
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varu atdod par 70ls,viss punkts,zemāk nebūs
Atstaaj labaak sev ,kaa ziemas diskusRolands rakstīja:Varu atdod par 70ls,viss punkts,zemāk nebūs
Manam zirgam šī bija pēdējā ziema,pa ziemu plāni uz viņu :)
Dažāda platuma, visi savalcēti, sapulēti plaukti, jauni vāciņi, svaigi sakrāsoti propelleri, ļoti labas riepas virsū...Ruu rakstīja:Image - par ko tāds kosmoss? Atsķirīgie platumi?
Life is a bitch but a beautiful one!
Kas tiesi tev liekas daargi ?Ruu rakstīja:Image - par ko tāds kosmoss? Atsķirīgie platumi?
200 maksaja pasi diski kuriem nebija centralie vacini
60ls maksaja tie vaaki jaunie visi 4
50ls maksaja valcesana
20 smilsu strukla pasiem ventilatoriem
60 paniemis Delerium par krasosanu
80 maksaja 2 prieksejas riepas
50 maksaja divas aizmugurejas
10 montesana + balansesana..
+ Pulesana, bet ok to var neskaitit jo taisiju pats.
Ir alternativa, Powera bija 2 piedavajumi bez ventilatoriem vispar un visi vienada platuma pa ~200 un 250ls, pameigini salasit letak
Disku pulesana
Nedomaju, ka pardosi par tadu cenu, nevienu jau neinterese cik tu esi ieguldijis!
Ok, tad jau cita runa.
Nav ari taa ka baigi par to iespringstu, protams pie mums topaa pist kapeiku it uz visa.. Negribat - Nevajag.. Brauks ka vienmer kkur arpus LV, nav jau pirma reizechaboska rakstīja:Nedomaju, ka pardosi par tadu cenu, nevienu jau neinterese cik tu esi ieguldijis!
Disku pulesana
ja gribēsi nopirksi, katrai cenai-kvalitātei ir savs pircējs :)chaboska rakstīja:Nedomaju, ka pardosi par tadu cenu, nevienu jau neinterese cik tu esi ieguldijis!
Nopērciet manus style5 pa 400lvl ar visām riepām, vai arī sarunājiet ar image, lai viņš man atdod tos diskus pa 400lvl, tad style5 cena būs 350ls ar riepām.
Imho tie MsystemII ir daudz pačotīgāki par style 5.. Un nekā dārga nav. Tak parēķiniet cik maksā dabūt tos pašus style 5.. 200ls diski + 150ls riepas + 80ls par plauktu pulēšanu + strūklošana + krāsošana..
divām 4mm, divām 5mm. 40ls!
+ pērku 2gab 175/50/r13!
PM!
Imho tie MsystemII ir daudz pačotīgāki par style 5.. Un nekā dārga nav. Tak parēķiniet cik maksā dabūt tos pašus style 5.. 200ls diski + 150ls riepas + 80ls par plauktu pulēšanu + strūklošana + krāsošana..
divām 4mm, divām 5mm. 40ls!
+ pērku 2gab 175/50/r13!
PM!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+ piedāvājiet foršus diskus R13/R14 izmērā uz 4x100..
Perfektā gadījumā ATC Classic no 7j uz augšu.. Der arī paltie bleķinieki, bbs'i utt
PM
Perfektā gadījumā ATC Classic no 7j uz augšu.. Der arī paltie bleķinieki, bbs'i utt
PM
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
50 es tev atlausu atdot menesaa laikaach. rakstīja: sarunājiet ar image, lai viņš man atdod tos diskus pa 400lvl
Disku pulesana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 335
- chevron_right