ivars_e36 318is
Liku no iphone, varu apstāstīt kā no tapatalk aplikācijas ielikt.aivis328 rakstīja:Labs darbs padarits
Kaa var ielikt bildes no tel?
Tas is tas kas mani tiesi intereseivars_e36 rakstīja:Liku no iphone, varu apstāstīt kā no tapatalk aplikācijas ielikt.aivis328 rakstīja:Labs darbs padarits
Kaa var ielikt bildes no tel?
Jo lietoju tapatalk un iPhone 4S
Instagram INDIGAIS
Man ar logu tieši tas pats bija, reizēm ir joprojām. Tiki galā?
cik viegli/ grūti ievilkt no pulkstena uz pilno obc?
Ieej DIY sadalaa un palasi kas un kaa http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=58 nav no vieglaakiem darbiniem, bet nu nekas nav neiespeejams.
Diezgan vienkārši Nospied tos trīs punktiņus labajā malā, un tad izvēlies photo sharing un tur no saraksta paņem attachment nevis taptalk. Tad varēsi mierīgi ielikt.Ridlihs rakstīja:Man ar logu tieši tas pats bija, reizēm ir joprojām. Tiki galā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Darbs tiešām nav no tiem vieglākajiem, bet ja ir daudz laika, tad mierīgi visu lēnā garā var sataisīt, galvenais taisīt visu tā lai pats saprot kur kas iet un pirms darba sākšanas kārtīgi izkalt visus diy'us kurus vari atrast par šo tēmu.zogs rakstīja:cik viegli/ grūti ievilkt no pulkstena uz pilno obc?
ivars_e36 rakstīja:Diezgan vienkārši Nospied tos trīs punktiņus labajā malā, un tad izvēlies photo sharing un tur no saraksta paņem attachment nevis taptalk. Tad varēsi mierīgi ielikt.Ridlihs rakstīja:Man ar logu tieši tas pats bija, reizēm ir joprojām. Tiki galā?
kaut kā nespēju iebraukt kas tas ir ....???
Es tikai pārbaudu par cik varētu pārdot to mašīnu, netaisos no šī brīnuma šķirties.
Nu ja tas liks visiem justies labāk sludinājumu varu izņemt, tāpat neviens nezvana.daemon rakstīja:Tā visi saka...
Kas tieši nesanāk?Ridlihs rakstīja:ivars_e36 rakstīja:Diezgan vienkārši Nospied tos trīs punktiņus labajā malā, un tad izvēlies photo sharing un tur no saraksta paņem attachment nevis taptalk. Tad varēsi mierīgi ielikt.Ridlihs rakstīja:Man ar logu tieši tas pats bija, reizēm ir joprojām. Tiki galā?
kaut kā nespēju iebraukt kas tas ir ....???
ieej no kompja un palūri vai iedot trubas nummuru
Sorry, uz nepareizo postu atbildēju
Ar logiem neesmu ticis galā, bet vismaz zinu iemeslu, kapēc tie logi gļuko. Sapratu to, ka mašīna ir bijusi sista, jo haube citā tonī, zem šofera benķa bija stiklu gabaliņi un šofera durvju slēdzenē neder aizdedzes atslēga, tātad mainītas durvis un drošvien arī stikls. Mainīts tas ir nepareizi un logs ielikts šķībi. Pašam tur vēl negribās līstt iekšā, negribās saplēst apšivkas. Ja sanāk salabot, apskaidro man kas jādara
Ar logiem neesmu ticis galā, bet vismaz zinu iemeslu, kapēc tie logi gļuko. Sapratu to, ka mašīna ir bijusi sista, jo haube citā tonī, zem šofera benķa bija stiklu gabaliņi un šofera durvju slēdzenē neder aizdedzes atslēga, tātad mainītas durvis un drošvien arī stikls. Mainīts tas ir nepareizi un logs ielikts šķībi. Pašam tur vēl negribās līstt iekšā, negribās saplēst apšivkas. Ja sanāk salabot, apskaidro man kas jādara
Labs auto pa 1000 ko vins gribeja,tad tas ir daudz,drosi vien nometi cenniku... veiksmi darbos un lai labi ripo.Patiesam smuks...apsveicu
Man ari tada pasa hernja ar logu.Kad lidz galam paliek kadi 10 cm tad vins atveras atpakalj uz kkadiem 5 cm un apstajas.Noreguleju un ar WD-40 saelloju mehanizmu un tas reljsas pa kuru staiga logs un ok.Bet tas ne uz ilgu laiku.Nevaru saprast kas par vainu tur ir.
Aizmirsi pievienot pie to do lista tās bagažnieka vāka kameras izmešanu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
^^^ jaunais ārdās moš iemet kādu bildi, kā izskatās tā aizmugurējā emblēma..
Patīk kupeja un tas, ka pats daries!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Johnny rakstīja:^^^ jaunais ārdās moš iemet kādu bildi, kā izskatās tā aizmugurējā emblēma..
tas brīnums izskatās apmēram šādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.