Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
No sāniem aizvākt tos m pakaļdarinājumus, Pārējais pat normāli izskatās, es vēl nolīmētu aizmugurējos lukturus ar tumšo plēvi, bet nu tā neesot labi darīt...un diski pilnīgi melni pazūd uz auto fona, tur ar kautko vajadzētu darīt...Bet nu retais e36 kas tiešām labi izskatās matēts , tavā vietā nepārkrāsotu melnu, tāds ir katram trešajam..
ja izdomā lampas mainiit tad pm labprāt iegūšu savā īpašumāLomax rakstīja:Man kaa jaunietim sis viss patik, var but ar laiku saksu savadak domat :)
Cabooom
Neesi no Ventspils gadijumaa ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
bijusa ipasniecie bija no ventspili, tiesi no turienes ari atvedu :P
Lampas nemainisu, kamer nebus iemesli mainit,
Izgaju TA, tagad pa lenam var kerties pie ieplanotam lietam :P °
Diskus nokrasosu, ir domats krasot 2 krasas, plauktu sudraba, un vidu melna, vai sarkana.
Tagad vel gribu pacelt uz ziemu, jo nereali braukat :(
Lampas nemainisu, kamer nebus iemesli mainit,
Izgaju TA, tagad pa lenam var kerties pie ieplanotam lietam :P °
Diskus nokrasosu, ir domats krasot 2 krasas, plauktu sudraba, un vidu melna, vai sarkana.
Tagad vel gribu pacelt uz ziemu, jo nereali braukat :(
Ir zinaams aparaats
Sodien uztaisiju dazas salona bildes
Ka jau teicu, salonam chau, mainisu pec iespejas. Ka jau rakstiju, diskus gribu krasot, te bisku uzputu virsu melnai, lai parbaudit, ka izskatisies sita krasa, gribu nokrasot diskiem plauktu sita krasa un vidu melna/sarkana
Griestiem audums karajas, ka jau kupejam slimiba, tapec es norauju vinu un parputu griestus melna krasa, kamer nebus iespeja samainit griestus pilnigi.
ISka motors
Bagazhnik
Skats pie stures Vieta kur stav zapaska, rusas vispar nav, pielipa del salas visadi netirumi, kurus tagad nevaru iztirit, jo sasala.
Nu ziemas variants ir sitads
Nedelas beigas ir domas paskruvet koilus un pacelt uz kadu gabalinu, jo ar tadu gruti braukt.
Ka jau teicu, salonam chau, mainisu pec iespejas. Ka jau rakstiju, diskus gribu krasot, te bisku uzputu virsu melnai, lai parbaudit, ka izskatisies sita krasa, gribu nokrasot diskiem plauktu sita krasa un vidu melna/sarkana
Griestiem audums karajas, ka jau kupejam slimiba, tapec es norauju vinu un parputu griestus melna krasa, kamer nebus iespeja samainit griestus pilnigi.
ISka motors
Bagazhnik
Skats pie stures Vieta kur stav zapaska, rusas vispar nav, pielipa del salas visadi netirumi, kurus tagad nevaru iztirit, jo sasala.
Nu ziemas variants ir sitads
Nedelas beigas ir domas paskruvet koilus un pacelt uz kadu gabalinu, jo ar tadu gruti braukt.
šitais tas salons kuru mūždien nevar normāli iztīrīt
griestus jau pašam nav pārāk grūti pārlīmēt :)
diski patīk un tas plaukts...
griestus jau pašam nav pārāk grūti pārlīmēt :)
diski patīk un tas plaukts...
diski labie, beeet nahujam bildējot salonu jāizceļ tā beisbolene ???? Respektu forumā šitā neiedzīsi
BMW-Big Money Waste
Beizbolene:D:D:D izskatas diezgan saguris eksemplars.
bagaznieku focheju nejau beisboleni bet beisboleni pats esmu virpojis skolaSlim rakstīja:diski labie, beeet nahujam bildējot salonu jāizceļ tā beisbolene ???? Respektu forumā šitā neiedzīsi
griestus gribu tumsos, parlimet nebija jegas
A kas tev tie par spoguļiem??? Var dabūt kādu neizkropļotu bildi rovna no priekšas? tā lai abus spoguļus var redzēt vienā bildē??
nav normalas kameras, focheju ar go pro. ir viena veca bilde, nemta no ss. Vasaras variants.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un kur tādus var dabūt??? man bija m3 replikas,norāvu nost,jo viņos neko nevar redzēt,un baigi besi ārā,ka šofera spogulis vairāk izvirzīts uz āru ,bet šiem tā nava
Nomainīt pakaļējās lampas un būs ok
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right