Arāja Tēdēess
meiginat jav vari
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Urāāā!Šodien tika izieta TA ar pirmo reizi!!!
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Retums muusu laikos! Apsveicu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nezinu gan, Madonā pēdējā laikā nezinu vai retums, zinot divus kas izgāja ar pirmo. Vienam ok autiņš, otram nopistenis
Jelgavaa jauns jaajamzirdzinjsh deelj kura neizlaizh daudzus auto!!!!! Ieveerojama duumainiiba
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu nez nez Jelgava ir comi izlaiduši pat bez stikla sofera durvīs.
Arī Rīgā čomam iepļīja dūmainību,bija jau tikai šad tad uzsita vieglu mākonīti kad atvelk.Nomainījām vārstu blīvgumijas un viss bumbās. Man pāris 1-niekus ierakstīja.Par migliniekiem,stabilizātoru un sabuktētu slieksni.Orkaans rakstīja:Jelgavaa jauns jaajamzirdzinjsh deelj kura neizlaizh daudzus auto!!!!! Ieveerojama duumainiiba
Galvenais ka nav tonējuma.ervvis743 rakstīja:nu nez nez Jelgava ir comi izlaiduši pat bez stikla sofera durvīs.
Manuprāt disku smuki un krāsa ar prīmā
Pati mašīna ar skaista :)
Ja nav noslēpums pa cik LS paņēmi 2.5 dzinēju ?:)
Pati mašīna ar skaista :)
Ja nav noslēpums pa cik LS paņēmi 2.5 dzinēju ?:)
Pa 300,- Ls paņēmu veselu E34 525tds(automāts),tad vēl 60.- par kārbu(ZF);40,- sajūgs + spararats;25,- karteris no E36 325tds;5,- par eļļas pieņēmēju;10,- motora kronšteini;25,- par izpūtēju;35,- kardāns;20.-par motora provodku;10,- par kulisi;10,- radiatora difuzors.
Tā motoriem cenas ir apmēram 110-150ls par pliku(karteris+bloks+galva) un 300-350ls par pilnu komplektāciju(dzinējs ar sūkni,sprauslām,turbīnu un kolektoriem.
Tā motoriem cenas ir apmēram 110-150ls par pliku(karteris+bloks+galva) un 300-350ls par pilnu komplektāciju(dzinējs ar sūkni,sprauslām,turbīnu un kolektoriem.
Tīri tā neko,lai veicas