E36-SmXpress
Ganjau ar laiku atradiishu savu variantu kas bus ok pie kopskata!pagaidam experimenti experimenti veciit!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dari kaa pats veelies un pohuj uz citu uzskatiem un domaam. Galvenais lai tev patiik. Tu jau brauksi ar to mashiinu nevis kaads cits. Dari vienalga ko, tapat hateri buus. Par gaumi nestriidaas jo visiem taa nav vienaada.
Peec manaam domaam engelji ar pleevi luktorus neizskataas labi.
Peec manaam domaam engelji ar pleevi luktorus neizskataas labi.
Powered by Minhauzens!
Ie4ekots dzīvē pļonka lukturiem, izskatās kolosāli dzīvē, it īpaši, kad brauci aiz manis, pašam sagribējās, būs japaexperimentē..
nu tad noliec protēzes uz naktsgaldiņa, iepērc viagru un fiksi uz garāžu padročit uz st5 un m pakuch. rakstīja:pieņemu, ka izskatās vēl pretīgāk. Šobrīd tas auto izskatās pēc septītklasnieka pirmajā septembrī - žaketē un netīrās botās.
Vai nu xenons, bandītišīen kurmis racing pagriezieni, neglītas eņģeļacis utt vai nu pseidohipsteru plēve - apreģeļis. Vai vienkārši atstāt visu OEM un investēt laiku/naudu citām lietām tādējādi nesačakarējot sākotnēji glītu sedanu, bet jā, ko gan es saprotu - laikam palieku vecs..
BMW-Big Money Waste
Kādi jaunumi šajā topikā?
Skali pateiktsSlim rakstīja:nu tad noliec protēzes uz naktsgaldiņa, iepērc viagru un fiksi uz garāžu padročit uz st5 un m pakuch. rakstīja:pieņemu, ka izskatās vēl pretīgāk. Šobrīd tas auto izskatās pēc septītklasnieka pirmajā septembrī - žaketē un netīrās botās.
Vai nu xenons, bandītišīen kurmis racing pagriezieni, neglītas eņģeļacis utt vai nu pseidohipsteru plēve - apreģeļis. Vai vienkārši atstāt visu OEM un investēt laiku/naudu citām lietām tādējādi nesačakarējot sākotnēji glītu sedanu, bet jā, ko gan es saprotu - laikam palieku vecs..
E36///M3 1996.coupe S50B32
Kkas sadariits bet to velaak kad sabildeeshu!;)
[quote="SmXpress"]Notoneeti prieksheejie pavaroti pa chornamu un sakartota enjgjelju pravodka!;)
tev tiem engeliem plastmasa nonemta ? un tikai pats aplis tas pielimets pie stiklina ?
tev tiem engeliem plastmasa nonemta ? un tikai pats aplis tas pielimets pie stiklina ?
Nope vis ir ka vajag tika bilde atstois un dzeltena pleve!;)
veco zeen!
kkdus R17 diskus vajag tad buus
kkdus R17 diskus vajag tad buus
Es jau histerija mekleju style 24 vai kko ar plauktinju!katru dienu grauzh acis tie r15!;(
Cerams driizuma tikshu pie r17 lai var vel laist zeme!;)
Cerams driizuma tikshu pie r17 lai var vel laist zeme!;)
Neliels update lai nav galigs vejsh topica!;)
Kkad kjershos klat darbiem tad arii bus apraksts ar darbiem!;)
Kkad kjershos klat darbiem tad arii bus apraksts ar darbiem!;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man arii patiik st24 uz melna e36taa.. izskataas tochna dikti labi :)
Kkam redzeju bija ar puleetu plauktu laikam atkashanas video vnk bomba!;)
Instagram - Sandis_e36