m4z melnais sedans
Malacis.
Man arī būs drīzumā šāds process. Cik Tev ilgi viņi žuva?
Man arī būs drīzumā šāds process. Cik Tev ilgi viņi žuva?
man ar tada doma sak paradiities par shadu iztirishanu malacis
Nu žūst diezgan ilgi,biju cerējis ka ātrāk izžūs!vakar ap 15:00 es viņus izmazgāju,lidz kādiem 20:00 stāveja ārā un žuva,bet vel mitri palika!ieliku iekšā un vel tagad bembis stāv saulē un vēdinās.Vel drusku mitri ir!Bet nu tas ir pieņemams laiks,jo rezultāts ir apmierinoš!
šodien bembim liela diena bija, beidzot ir spīdīgs tā kā tam jābūt! :) visu šo laiku braukāju ar pusmatētu,jo pēc krāsošanas auto nebija nopulēts, un bija citrons! Lai runā bildes!
p.s. daudzas bildes!
Praktiski visa mašīna bija šitāda kā šajā bildē!
Te mani apbēdināja laika apstākļi,sāka līt lietus un dabuju mocīties kādu laiku šaurajā garažā!
Un te jau moikā kārtīgi noskalots! Pagaidām viss!
p.s. daudzas bildes!
Praktiski visa mašīna bija šitāda kā šajā bildē!
Te mani apbēdināja laika apstākļi,sāka līt lietus un dabuju mocīties kādu laiku šaurajā garažā!
Un te jau moikā kārtīgi noskalots! Pagaidām viss!
Pēdējais labojis m4z - 11 Jūl 2011, 14:33, kopā labots 3 reizes.
Vairaak kaa apsveicami tik veel tam sarkanam kas fonaa paspiid pa briidim, liidziigs process jaaizbauda, tik bez smilspapiira
Jā,nebūtu slikti lūpu dabūt! :)
Bet pats svarigakais ko gribu,vilkšanas cilpas vāciņu!visvairāk krīt acīs ka tas trūkst!
Restes drīz salikšu jaunas!
Bet pats svarigakais ko gribu,vilkšanas cilpas vāciņu!visvairāk krīt acīs ka tas trūkst!
Restes drīz salikšu jaunas!
turpini celt viņu augšā, tu tēmē uz pareizo pusi
notonēsi vēl logus vajadzīgs, un izskatīsies jau gandrīz pēc manējā
notonēsi vēl logus vajadzīgs, un izskatīsies jau gandrīz pēc manējā
Pulēji ar rokām???
Nuū ar ūdeņnieku smilšpapīru protams ka ar roku, un pec tam ar speciālo pastu un pulējamo māšiniti!Ar roku pec tam nopulēt būtu neiespējami tagad tikai gribu ar roku kārtīgi savaskot!
skanjas paziimes gultnim nebija?
ja godīgi pa retam bija, bet nezināma iemesla pēc domāju ka spriegotāj rullītis vainīgs!paša muļķības pēc jau vien tas notika!Agris rakstīja:skanjas paziimes gultnim nebija?
Kā ar "saulītēm" pēc pulēšanas?
Ja tu domā tos apļus ko citiem var redzēt, tad ja godīgi neredzu nekur!pats brīnos!marux rakstīja:Kā ar "saulītēm" pēc pulēšanas?
vienīgais atkarīgs kādā gaismā auto stāv,dažbrīd skatoties prasās dažās vietās papulēt!pareizāk sakot kur sanāk detaļu stūri, vienām durvīm maliņa nohaltūrēta un vienam priekšējam spārnam priekšpuse! bet tas tiks tuvākajās dienās izdarīts!
Pēdējais labojis m4z - 12 Jūl 2011, 23:17, kopā labots 1 reizi.
Parasti jau pulētāji no melniem auto mūk kā no velna, jo nevarot bez "saulītēm" normāli sapulēt.
Par tām saulītēm zināju, agrāk bija melns e34 un tam bija tādas uz kapota!pats vel pēc šī pulēšanas nodomāju kā tad tiem tādas sanākušas bija!
P.S. es to dariju pirmo reizi mūžā!
P.S. es to dariju pirmo reizi mūžā!
izskatās ka kāds vēlas pārdot
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cjiki.html
Jā jā, zināju jau ka te iemetīs kāds!RENIO rakstīja:izskatās ka kāds vēlas pārdot
īpaša velme pārdot nav,vnk iemetu par kosmosu ja nu kāds grib vai piedāvā ko interesantu bet tā jau tiks taisīts kā paradzēts tik un tā!
nu ir kāds arī interesējies par šo auto?