Rich`s E36

Lūk šeit viss ir perfekti...
Krāsa + diski utt
Daudziem te vajadzētu mācīties no šī labas gaumes principus, nevis likt china-shit lampas utt

Daudziem te vajadzētu mācīties no šī labas gaumes principus, nevis likt china-shit lampas utt

paaldies paldies! prieks dzirdet ko tadu... domaju bus diskriminacija par uzlimem... bet sobrid tikai par nasim 

Man tieši ahuenna patīk tās uzlīmes. Priekš konkrētās detaļas speciāli pirktas, vai kā?rich rakstīja:paaldies paldies! prieks dzirdet ko tadu... domaju bus diskriminacija par uzlimem... bet sobrid tikai par nasim

yeeebays dara brinumus un prasa daudz laika lai atrastu 

Nu nezinu vai gaumi var iemācīties, un tāpat vienmēr atradīsies kāds kuram kaut kas nepatiks.Agnis rakstīja:Lūk šeit viss ir perfekti...Krāsa + diski utt
![]()

Nu bet šeit viss ir pa smuko un paveiktie darbi diezgan iespaidīgi.

Ļoti patikami skatīties šadus topiku, tikai ceru ka viņš nenomirs gada laika! 

sobrid jau celas cits augsa... pa ziemu lietoju uz pavasari parmainjas un tad jau zinjosu 

Varbūt vari pateikt kādus atslēgasvārdus izmantot lai vieglāka meklēšana?rich rakstīja:yeeebays dara brinumus un prasa daudz laika lai atrastu

Manīju agrāk Ādažos sākumskatā
Mēģināju saprast, vai ir vietējais, vai nav, bet prieks, ka atrādījies! Tagad autiņš izskatās prīmā!
Piestrādāt pie dzelžiem un būs pērfekti!

Patīk stiliņš, viss labi saskan!!
Kāpēc minēji, ka ar 16'' nevari sasēdināt tik cik gribi? Riepas?

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Viss ir čotka, bet vai neesi domājis uzlikt priekšējam bamperim vidus daļu savādāku, lai nav kā visiem, tas protuning režģotais siets?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Rapakivi rakstīja:Viss ir čotka, bet vai neesi domājis uzlikt priekšējam bamperim vidus daļu savādāku, lai nav kā visiem, tas protuning režģotais siets?
bija doma mekleju bamperu bet aplauzos ar sutisanu

pirmo reizi kad sasedinaju ka velos lai disks butu lidz pasai arkas malinai uzkaros uz izputeja braucot ara no pagalma... sakuma ar delisiem braukaju apkart tikai tas jau saka klut neizturami jo ka gulosais vai kads lielaks izliekums jalec ara un jamet delji apaksa.... tas vienkarsi palika kaitinosiJohnny rakstīja:Patīk stiliņš, viss labi saskan!!![]()

+++,bet tā viss baigi foršiRapakivi rakstīja:Viss ir čotka, bet vai neesi domājis uzlikt priekšējam bamperim vidus daļu savādāku, lai nav kā visiem, tas protuning režģotais siets?

Šeit viss ir čotka!

Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!

Par to, ka pārsēdināts auto ikdienai neder es arī pārliecinājos pēc tām reizēm, kad vnk paliec uzkāries uz iebrauktuves vārtrūmē vai norauj visas apakšā esošās šļaukas uz izcilnīša pie pazemes garāžasrich rakstīja:pirmo reizi kad sasedinaju ka velos lai disks butu lidz pasai arkas malinai uzkaros uz izputeja braucot ara no pagalma... sakuma ar delisiem braukaju apkart tikai tas jau saka klut neizturami jo ka gulosais vai kads lielaks izliekums jalec ara un jamet delji apaksa.... tas vienkarsi palika kaitinosiJohnny rakstīja:Patīk stiliņš, viss labi saskan!!![]()

way rakstīja:nu vot mans konkurentsbus jadoma kko individualu
baigi patik ta balta krasa
domaa domaa ... tadel ari netika likti m spoguli bet aplimeti parastie lai butu kas savadaks

Par balto krāsu +777.Man arī ļoti patīk, bet personīgi pirktu auto ar baltu krasu,ja konta mēnesī grozītos ap 2.5 pakām, jo grūti kopt,vismaz 2-3 reizes nedeļā jamazgā moikā,ja ne vairāk 

Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.

kirurgs777 rakstīja:Par balto krāsu +777.Man arī ļoti patīk, bet personīgi pirktu auto ar baltu krasu,ja konta mēnesī grozītos ap 2.5 pakām, jo grūti kopt,vismaz 2-3 reizes nedeļā jamazgā moikā,ja ne vairāk
piekritu tikai to visu var darit ari ar rokam rekjini kvalitativak un zini ka kautkadas birstes nesadirsis krasu... vienigais miinus ir dargie kopsanas lidzekli un laiks

bet anyway sodien laicinjs mani seit priece un izskatas ka beidzot vares patestet ko jaunu