E36-Burbul1s
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
tad auto pārdots?
? Auto nav pārdots un netiek plānots to darīt, viss notiekRENIO rakstīja:tad auto pārdots?
Ja pašam patiks, tad būs, ja nepatik nebūs. Netaisu lai tev vai kādam citam patiktu, ja vēl kādam patīk ļoti labi, man par to prieks, ja ne, tad who give a fuck?Nixon rakstīja:OK, ja nebūs pārdots, tad haube toč šitā ilgi būs.
Tad nesaki, ka domā par citu haubi! Anyway, labāk melna neuzkrītoša un nopista, nekā brūna un nopista.
Yeah... Yo metāla spārns ar zvaigznītēm is way to goNixon rakstīja:Tad nesaki, ka domā par citu haubi! Anyway, labāk melna neuzkrītoša un nopista, nekā brūna un nopista.
Jebkurā variantā - kritiku patīk dzirdēt, pilnībā mani tas neaizskar
Tākā tā - šitajā weekendā būs gan jau arī pasēdināts zemāks, vismaz priekša noteikti pagaidām, un vēl jāsāk jauties iekšā pečkā - jāizpīpē kpc nesilda.
Es zināju, ka pieminēsi manu spārnu. Lohs toreiz biju, otrreiz ko tādu nedarītu.
Bildi vismaz labāku varēji paņemt.
Bildi vismaz labāku varēji paņemt.
Nu, es no citiem nekad nēesmu mācījies, tākā, moš pēc pāris mēnešiem arī teikšu ka lohs biju, bet jāpamēģina ir, a ja nu patīk! Nu jau - ko nu vairs, kas izdarīts izdarīts, pagaidām nenožēloju Atgādini man uz jāņiem, tad jau manīs ko tad teikšuNixon rakstīja:Es zināju, ka pieminēsi manu spārnu. Lohs toreiz biju, otrreiz ko tādu nedarītu.
1. pirmā bilde ko dabūju ātrumā
2. jo tizlāka bilde jo vieglāk ieberst kko tādu sejā
Ar sēdinājumu un niknākiem diskiem jau pēc kautkā izskatītos ar visu to rižo haubi... Tev LitrsAlus jānoceļ Borbeti.
Viņi uz 4x skrūvēm :( bet nu kkas tāds jau būtu ideāliNixon rakstīja:Ar sēdinājumu un niknākiem diskiem jau pēc kautkā izskatītos ar visu to rižo haubi... Tev LitrsAlus jānoceļ Borbeti.
P.S. tie ir Remotec B
Nu jā, bet nu tā setakā diskus nopietnus nopirkt nesanāks, vēl vienīgi itkā ir ideja uzveidot platos bleķiniekus, kmr varu for free pie virpas tikt, bet tas vēl jaizdomā .Nixon rakstīja:Zinu, zinu, bet domu Tu saprati.
Labāk shit-style haube nekā tāda kādu kāds žoparuks viņu bija nokrāsojis vicinot krāsā izmērcētu dvieli.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Šī nav tava ex kupeja?
Te ož pēc flekšaBurbul1s rakstīja:Tākā tā - šitajā weekendā būs gan jau arī pasēdināts zemāks, vismaz priekša noteikti pagaidām
GunTixV rakstīja:Šī nav tava ex kupeja?
Ir.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Es jau vienā postā atdzinos ka būs fleksis man vienk vēlvienas priekšējās atsperes mētājas, tākā nav žēlRudziņš rakstīja:Te ož pēc flekšaBurbul1s rakstīja:Tākā tā - šitajā weekendā būs gan jau arī pasēdināts zemāks, vismaz priekša noteikti pagaidām
Cik zemu domā griezt ??
Nu testam greist jau var, bet braukt uz griestām tas nu nez nez.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right