Motoring 318 Touring
A nu ja, bildee no salona, kur griesti redzami, izsaktas ka taa luka saakas un vel aiz bildes malas nebeidzas, bet tur parklajas ar griestiem, tapec nevareja saprastvacsons rakstīja:Paldies par laba vēlējumiem
Sēdināts netiks, jo jāpārvietojās arī ziemas laikā.
To Wildtuch: Panorāmas lūka nav, nezinu kur ieraudzīji
SEBRE xe tad jau mēs stradajam vienā darbavietā.tik dažādos amatos. Loti pievilcīgs e36 nevar nepamanīt.
Tātad tā nu ir sanācis, ka kādu laiku atpakaļ (apm. 1/2 gadu) iegādājos šo auto! Liels Paldies iepriekšējam userim, ka deva man šādu iespēju.
Autiņš visu laiku tika apkalpots pie mums "Motoring" servisā kā arī pie mums tika uzstādīta kvalitatīva 4. paaudzes gāzes iekārta.
Tiklīdz useris atveda pie manis savu jauniegādāto e39 - man uzreiz bija skaidrs, ka gribu tikt pie viņa e36
Stāvoklis autiņam ir vnk MINT
Ļooti daudz, kas jau ir sadarīts:
1. Ielikts subis
2. Uzlikti COBRA coiloveri
3. Notonēti logi
4. Ielikts elkoņbalsts
5. Nomainīti spoguļu stikliņi uz jauniem (jo veajiem apsilde beidzās)
+ Visas apkopes neuzskaitīšu
Uz ziemu zliku jaunas 205/50 riepas uz šiem pašiem diskiem
Te viena bilde pirms logu tonēšanas
http://content31-foto.inbox.lv/albums/x ... 1418593808
Autiņš visu laiku tika apkalpots pie mums "Motoring" servisā kā arī pie mums tika uzstādīta kvalitatīva 4. paaudzes gāzes iekārta.
Tiklīdz useris atveda pie manis savu jauniegādāto e39 - man uzreiz bija skaidrs, ka gribu tikt pie viņa e36
Stāvoklis autiņam ir vnk MINT
Ļooti daudz, kas jau ir sadarīts:
1. Ielikts subis
2. Uzlikti COBRA coiloveri
3. Notonēti logi
4. Ielikts elkoņbalsts
5. Nomainīti spoguļu stikliņi uz jauniem (jo veajiem apsilde beidzās)
+ Visas apkopes neuzskaitīšu
Uz ziemu zliku jaunas 205/50 riepas uz šiem pašiem diskiem
Te viena bilde pirms logu tonēšanas
http://content31-foto.inbox.lv/albums/x ... 1418593808
Varbūt var palūgt kādam adminam nomainīt topika nosaukumu uz Motoring 318 Touring
Tev ir jāizveido savs topiks. Nomainīt nosaukumu var tikai topika īpašnieks!xtreme21 rakstīja:Varbūt var palūgt kādam adminam nomainīt topika nosaukumu uz Motoring 318 Touring
darītsxtreme21 rakstīja:Varbūt var palūgt kādam adminam nomainīt topika nosaukumu uz Motoring 318 Touring
Glīts
skaistulis !
kas tie pa diskiem?
kas tie pa diskiem?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Neko pielikt, neko atņemt...
Style68! :)Hiperaktīvais rakstīja:skaistulis !
kas tie pa diskiem?
Izskatās super! Prieks redzēt smuku stocku šajā forumā!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man patīk krāsa
Krāsa ir ok, bet tomeer otram ir Avusblau - taa ir veel simpaatiskaaka. Man peec estorial ixa paķēra šitās zilās krāsasEmzī rakstīja:Man patīk krāsa
tā tu visus zilus touringus LV sapirksi
Smukas bildes
Gadu nobraukaaju ar 4.6is - fantastisks auto! Paardevu tikai taadeelj, ka pazinja izteica piedaavaajumu no kura gruti bija atteikties... Tadus auto ir tikpat gruti pardot kaa nopirkt :) Lai nopirktu naakamo jauno auto kas mani uzrunaa - nu bik par iisu finanses prieks laba F10. E46 smagi kriitaas cena, e90 kkaa ne visai, e30 jau bijushi liidz vemshanai un pagaidaam veel atkal negribas, bet nu e36 sanaaca iepirkt draudzenei kad vel man bija x - nu kkaa iepatikaas shie konkreetie auto. Man pa dziivi taa autinju seciiba taada diivaina bijusicipruss18 rakstīja:kapec pec x japarkapj uz e36??
1. E30 320i sedans 1985
2. BMW e36 325 coupe 1994
3. Subaru Legacy 2.2 1996
4. Golf V GTI 2007 njemj no salona
5. BMW M3 e36 1993
6. VW multivan 1998
7. E38 Marakesh 1996
7. BMW x5 4.5is 2002
8. 2 x e36 vagon 1997/1998
Taakaa mani celji ir neizdibinaami pa starpu veel bija kaudze ar e30 no 1.6 - 2.5ix, e36, tad veel paaris druftvaageni, kabruolets mk1
Tie diski ir dažādu platumu? Kādi riepu izmēri?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.