Mans mazais draugs
jeebal
Auto uz visiem 10 ! Šadu skaistumu sen nebiju redzējis! Varētu aizsūtīt bildes uz StanceWorks,es domāju viņiem ar patiktu! Bamperi skaisti un apaļīgi.
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
tik sasodīti jēls topiks. tas, kurš gribēja izcelties ar savu tizlumu, izklausās pēc kkāda pumpaina padsmitgadnieka, jo, ja kko tik neoriģināli stulbu spēj izdomāt pieaudzis cilvēks, tad iesaku pārstāt čufanīt gaisa atsvaidzinātājus un atgriezties atpakaļ realitātē
Ei, veči jūs taču varat būt draugi http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 1368048571
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tas baltas stringjenes bija pirmais ko es pamaniju, tad peksni acee ieduras tas bampers, kas izstas peec pretiga seetas runcha.vairis.v rakstīja:Tok Nemaz to meiču nepamanīju
...
Nuj mega aparats bračka. Ceļ augša mega dapli 2
tur bija arī striņģenes? kurā vietā?Armando rakstīja:tas baltas stringjenes bija pirmais ko es pamaniju, tad peksni acee ieduras tas bampers, kas izstas peec pretiga seetas runcha.vairis.v rakstīja:Tok Nemaz to meiču nepamanīju
vecīt cel augšā šito kapli
bet ja nopietni ,tad izrēkties es irēcos konkrēti
kāds atkal pacentās
bet ja nopietni ,tad izrēkties es irēcos konkrēti
kāds atkal pacentās