Coupe by Boogdans
Powera sērga panesās....:mrgreen:
Jāuzcep man arī kāds topiks: e36 m3 EVO DINAN by Ch.
Bet ir neņem ļaunā, mēs šeit izpaužam savu vilšanos korelācijā starp topika nosaukumu un saturu.
Bet ir neņem ļaunā, mēs šeit izpaužam savu vilšanos korelācijā starp topika nosaukumu un saturu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
šitas ļoti labs eksemplārs' īstais nobraukums arī tikkai 180kLomax rakstīja:es pagajusa vasara tiesi sito pasu gribjeu pirkt un dzit uz LV , bet ari uz to bridi nebija tiesibas. Sitais labs eksemplars, apsveicu.
mēs pazīstami?fckns rakstīja:Bogdans ticis pie bembīša Lai veicas,un novēlu izpildīt visus plānus.
Bļa..ch. rakstīja:Jāuzcep man arī kāds topiks: e36 m3 EVO DINAN by Ch.
Nu Es ceru, ka būš tiešām slammed! Anglijā jau labi ceļi, tāpēc var sēdināt normāli!
Lūgums beigt piedirst topiku dēļ nosaukuma' Būs jums slammed, tik nedaudz vēlāk'
būs ar laiku, tgd prioritāte tiesības un uzlikt uz Lv numuriem'ScoobyFresh rakstīja:Nu Es ceru, ka būš tiešām slammed! Anglijā jau labi ceļi, tāpēc var sēdināt normāli!
Man vairak interese kāpē auto stūre ir pareizaja puse :)
Tapēc, ka Tev zeķes ir netīrasHazard rakstīja:Man vairak interese kāpē auto stūre ir pareizaja puse :)
Arī, laikam, kā visi uzķēros uz skaļo nosaukumu
Iesaku autoram tomēr izlabot topika nosaukumu.
Iesaku autoram tomēr izlabot topika nosaukumu.
Ko tu lieto? Padalies ar.Pacha rakstīja:Tapēc, ka Tev zeķes ir netīrasHazard rakstīja:Man vairak interese kāpē auto stūre ir pareizaja puse :)
Kpc Arni lai nevajdzetu?
Jo dedzina acis
Jo nevar iziet TA
Jo īsāks dzīves mūžš nekā halogēnam vai diodei
Jo nevar iziet TA
Jo īsāks dzīves mūžš nekā halogēnam vai diodei
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Te puse foruma liek viskko ar ko nevar iziet tehnisko (tpc nav arguments) Gaismas diodes H1 vietā cik zinu vēl nav īsi izdomātas, vismaz tādas, kas "spīdētu"! :) Par ilgāku halogēna darba mūžu ar vēl varētu strīdēties...
d[-_-]b
Tapēc, ka manuprāt ar stock ir labāk, gan izskata ziņa, gan funkcionalitātes ziņā (labāk un saprotamāk izgaismo ceļu)Booogdans rakstīja:Kpc Arni lai nevajdzetu?
Labi, ja normāli atregulē, tad lēcu lukturos vēl VARBŪT ir ok, bet dieva dēļ, nevajag miglās
SAVAGES CREW