“Auto Exotica 2014 ”
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Bildēts kritienā, bet bija tāda lieta.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Blin, tā no zeloju ka šīs gājis man secēm :(
Sent from my Čības using Tapatalk
vISAS IESPĒJAS TEV VĒL IR APMEKLĒT ŠODIEN
Nav ko nožēlot, nekā tur tāda nebija, pusstundā biju iekshaa un aaraa, izstaigaaju abas zaales un no 30min 10 min biju JFP stendaa...Hazard rakstīja:Blin, tā no zeloju ka šīs gājis man secēm :(
izstāde pilnīgs gateris, organizatori pridurki - mazās ar sasvīdušām vāverēm un pusplikām dirsām skraida, tajā pašā laikā tur ir mazi bērni, ks uz to visu noskatās protams no provinces atbraukušajiem liekas ūber pasākums, bet kādu 10to gadu pēc kārtas skatīties vienu un to pašu - naafig. iekšā biju 15 min, izejot pastījos cenu stendu, kāds arī maksā 6e pa to sviestu?
Tu maksā lai skatītos uz slapjām vāverēm,nevis par Exotiku
kurš no visiem čīkstuļiem ir kko uzbūvējis priekš exotikas, lai cilvēkiem būtu uz ko paskaties?
visi tik grib kko redzēt, un cer ka citie izmetīs lielo piķi, lai viņiem būtu interesanta izstāde
Bija kāda atlase no e36, kas uz turieni brauc? neiekrita acīs konkurss vai kas tam līdzīgs.
visi tik grib kko redzēt, un cer ka citie izmetīs lielo piķi, lai viņiem būtu interesanta izstāde
Bija kāda atlase no e36, kas uz turieni brauc? neiekrita acīs konkurss vai kas tam līdzīgs.
jā jā,golfs uz bmw ļitakiem tjip eksotika,pašam čalim neērti nebija Bobiks jau ar kkas nerēli eksotisks
normālā variantā par to nav jamaksā.... to dzīve pati sniedz ja nesniedz, 4dienas vkarā uz kojotiemRolands rakstīja:Tu maksā lai skatītos uz slapjām vāverēm,nevis par Exotiku
nu es nedomāju vairāku auto savienojumu, vai tml, bet nu kko, kas tev pašam liekas, kam tur ir vietaRolands rakstīja:jā jā,golfs uz bmw ļitakiem tjip eksotika,pašam čalim neērti nebija Bobiks jau ar kkas nerēli eksotisks
Ar kur bilžuki ar e36.lv mazajām?
kas nebija var dazus apskatit
pie nissaniem sakuma un pie bixenon stenda bigas chikas dejoja bet ja pagasgad bij labaka izstade ...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right