BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55
- chevron_right
gaidu ar nepacietibu kad rausi vaļā topiku
Nezinu, vai būs, jo doma par pārdošanu, kad būs sataisīts... :neesmu_cipruss: Nav īsti tas, ko gribu, bet laiks rādīs.
baumanis rakstīja:es tagad ceļu augšā tadu e36 , kuram TA ielika 27 divniekus , takā tev tiešām vēl ir zelts cīnies
Īstenībā skatē neko estētisku nepārbauda, no ārpuses var būt mint condition, bet apakšā viss kardik un skate tu tū
- ikey07
savejo gan nevienam nevarēšu nepardošu, plāns ir tikai viens , iziet TA un slīpēt kamēr kopā turāsNixon rakstīja:Nezinu, vai būs, jo doma par pārdošanu, kad būs sataisīts... :neesmu_cipruss: Nav īsti tas, ko gribu, bet laiks rādīs.
nu manējam viss ir tū tū , gan vizuāli un tehniskiikey07 rakstīja:baumanis rakstīja:es tagad ceļu augšā tadu e36 , kuram TA ielika 27 divniekus , takā tev tiešām vēl ir zelts cīnies
Īstenībā skatē neko estētisku nepārbauda, no ārpuses var būt mint condition, bet apakšā viss kardik un skate tu tū
Mans uz sezonas atklāšanu cerams būs konfekte, tā mellā rūktā lakricas kofekte
- ikey07
Manam ar blakussedetaja puse arka caurums vel ar skrosu pistoli lielaku caurumu izsavam nebij ko darit
tad vel haubei brillei rusa, ka ari prieksejam arkam rusa ir. Ta no apaksas skatijos sapuvis nebija, vienigi kur AKB stav gridai ir iepusts putuplasts
Butu naudu jau sen saktu visu labot, bet naudas nav taka pamazam tik tehniski taisu :)
tad vel haubei brillei rusa, ka ari prieksejam arkam rusa ir. Ta no apaksas skatijos sapuvis nebija, vienigi kur AKB stav gridai ir iepusts putuplasts
Butu naudu jau sen saktu visu labot, bet naudas nav taka pamazam tik tehniski taisu :)
Izgriez grīdu vispār - nav grīdas, nevar likt 3nieku par caurimiem grīdā
- ikey07
Ja
Kamer vel servisa stradaju tikmer jasametina bus viss kas ir jametina
Kamer vel servisa stradaju tikmer jasametina bus viss kas ir jametina
24kg svaru bumbu?Nixon rakstīja:Jūs vēl nezinat, ko es ceļu, ja jau sākam mērīties.
Un veiksmi darbos,pagaidām ož pēc kapiem
Turpinam pļāpu sadaļā, lai te nav offtopiks viewtopic.php?f=3&t=44&p=254916#p254916
paklau gadijumā šo bembi nenopirki no čigāniem? bez sarkasma, nopietni
It kā nē, dabūju viņu ķengaragā , 15 troļuka galapunkā ir viens placis, nav ne jausmas kam viņš pirms tam piederēja.
Ja tu zini kko varāk ko es negribētu dzirdēt, nesaki
Ja tu zini kko varāk ko es negribētu dzirdēt, nesaki
- ikey07
ā tad nav tas kuru domāju
Tāda ir doma uztaisīt as stock as possible, gribas lai izskatās ta kā no konvejera noripojis
- ikey07
Tu nopietni ??????ikey07 rakstīja:Tāda ir doma uztaisīt as stock as possible, gribas lai izskatās ta kā no konvejera noripojis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55
- chevron_right