E36-kristapsk94
Pašā pirmajā bildē izskatās ka bumers uz bluķiem/gaisā stāv :4.elements:
Beautiful Mechanical Wonder
Gustiņš rakstīja:Kā uz aci var redzēt, ka vajag vai nevajag mainīt degvielas filtru un kā var nelikties loģiski nomainīt 18 gadus vecu filtru?
es tik taa smejos par to filtru mainit vinu vajag bet kad tik ilgi izvilci ir esmu soka un nav nekadas problemas kad raustas vai kasGustiņš rakstīja:Kā uz aci var redzēt, ka vajag vai nevajag mainīt degvielas filtru un kā var nelikties loģiski nomainīt 18 gadus vecu filtru?
njemot veersa ka lielaakaa dalja nemaak atvert durvis bez citu auto traumeshamas, tad shis variants ir leetaak kaa kraasot kaadu detalju :)
Kāda tur BMW reputācija
BMW reputācija ir tieši tāda kādai viņai jābūt! Pasātam reputācija daudz labāka jo var sakraut daudz burkānus un nesatraukties, kur novietot auto.
BMW reputācija ir tieši tāda kādai viņai jābūt! Pasātam reputācija daudz labāka jo var sakraut daudz burkānus un nesatraukties, kur novietot auto.
solidaritāte forumā?
stāvētu tur rAudi tad būtu šausmas un negods braucējam.
stāvētu tur rAudi tad būtu šausmas un negods braucējam.
itkā nekas traks nav noticis, nav pamata celt brēku, bet no otras puses, vai šoferis ir tāds āzis un nevar nolikt mašīnu normāli?
Es šad tad arī tā atstāju pie lielveikaliem,točna zb durvis dauzīt,bet ja ir vieta,tad braucu cik vien tālāk un kur neviena nav!
Eu dzeki es taa parkojos jo ir uz durvim buktes no lohiem kas nemak ataisit durvis vala un tas bija pulkstens ap kadiem 11-12 kad stavieta ir tuksa un nebiju pirmajas vietas taka man pilnigi vienalga ko raksta varat ari tvneta likt pilnigi poh
Jaa kadam nepatik varu ari tas foruma uzlimes noplest lai par jums sliktu nedoma
ja parkojas ka l... tad protams bus ari buktes uz durvim!kristapsk94 rakstīja:Eu dzeki es taa parkojos jo ir uz durvim buktes no lohiem kas nemak ataisit durvis vala un tas bija pulkstens ap kadiem 11-12 kad stavieta ir tuksa un nebiju pirmajas vietas taka man pilnigi vienalga ko raksta varat ari tvneta likt pilnigi poh
Poh, es arī tā bieži parkojos! Ja kādam kas nepatīk, tā ir viņa problēma!
AndzaK_LV rakstīja:ja parkojas ka l... tad protams bus ari buktes uz durvim!kristapsk94 rakstīja:Eu dzeki es taa parkojos jo ir uz durvim buktes no lohiem kas nemak ataisit durvis vala un tas bija pulkstens ap kadiem 11-12 kad stavieta ir tuksa un nebiju pirmajas vietas taka man pilnigi vienalga ko raksta varat ari tvneta likt pilnigi poh
sadi liekot vairak nesmu dabujis buktes. liksu kaa vien gribesu masinu. vienigi kur neliksu taa buss invalidu stavieta
AndzaK_LV rakstīja:ja parkojas ka l... tad protams bus ari buktes uz durvim!kristapsk94 rakstīja:Eu dzeki es taa parkojos jo ir uz durvim buktes no lohiem kas nemak ataisit durvis vala un tas bija pulkstens ap kadiem 11-12 kad stavieta ir tuksa un nebiju pirmajas vietas taka man pilnigi vienalga ko raksta varat ari tvneta likt pilnigi poh
Šādi lieko auto nevis Tev kāds buktīti atstās, bet gan nopietnu skādi uztaisīs! Šādi atstāt auto ir vienkārši tizli!! Nav tāds iemesls oooo kāds man durvis apsitīs! Ja Tev par to bail tad atstāj mašīnu stāvlaukuma tālākā stūrī kā piemēram es to daru!
Bet pa tēmu ļoti patīk salons man
Bet pa tēmu ļoti patīk salons man
Kaut kas briest!
Da labi pulkstens 11-12 nav pilnas stavietas taka nebutu vietas citur kur nolikt un vispar man otra puse kur bija ari viens taa nolicis ko tad vinu nelika neta ieksa aa pareizi tas nebija bmw[emoji1] jaa auto netiks pardod tad pec 2nedelam auto buss kasko un var but tad liksu vinu normali. Jaa taa patik vari iegadaties vinu tiko pec kimiskas tiritavas salons
kur komati, analfabet!kristapsk94 rakstīja:Da labi pulkstens 11-12 nav pilnas stavietas taka nebutu vietas citur kur nolikt un vispar man otra puse kur bija ari viens taa nolicis ko tad vinu nelika neta ieksa aa pareizi tas nebija bmw[emoji1] jaa auto netiks pardod tad pec 2nedelam auto buss kasko un var but tad liksu vinu normali. Jaa taa patik vari iegadaties vinu tiko pec kimiskas tiritavas salons
Lai arī e36, man pat prasītos tādam atstāt kādu 'ziņojumu'
Ko jūs piesējāties cilvēkam? NEPROT CILVĒKI ATVĒRT DURVIS NESASITOT BLAKUS STĀVOŠO AUTO!! Man pašam ne vienu reizi vien ir pamatīgi apdauzījuši auto, pie tam, ka auto vienmēr bija noparkots normāli, pa līnijām. Neesmu no tās pajoliņu kastas, kuri atstāj auto pagalmos tā ka garām nevar tikt, uz trotuāriem, zālienos, invalīdu vietās un zem aizliedzošajām zīmēm. Bet lielveikalu stāvvietās gandrīz vienmēr parkojos identiski. Lai fočē un sūta uz TVnetu, raud forumā, man pilnīgi vienalga
autor, viss līdz vienai reizei. pagāšgad plkst nedaudz pirms 23iem tāpat nometu, lai ieskrietu rimčikā, iznācu ārā un 2 rati bij nolaisti