E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 31
- chevron_right
cik skatos cenu strapiiba ir tikai tajaa ka ir gulta vai telts vieta....a ja es dalu gultu kopaa ar sievieti tad vinjai anyway jamaksaa tie 25eur?
sorry ja jautajums liekas tizls
BMW_The Ultimate Repair Bill
nu bet cik tad ir tas ierobežotais skaits
Gultas vietas paredzētas vienam, grūti sagulēt divatā Bet, ja vēlies gulēt mājā, pilna summa, jā.ramyrez rakstīja:cik skatos cenu strapiiba ir tikai tajaa ka ir gulta vai telts vieta....a ja es dalu gultu kopaa ar sievieti tad vinjai anyway jamaksaa tie 25eur?
30.yanks rakstīja:nu bet cik tad ir tas ierobežotais skaits
beidzot un cik tad auto vienlaicīgi atrodas trasē?
dogMa rakstīja:Gultas vietas paredzētas vienam, grūti sagulēt divatā Bet, ja vēlies gulēt mājā, pilna summa, jā.ramyrez rakstīja:cik skatos cenu strapiiba ir tikai tajaa ka ir gulta vai telts vieta....a ja es dalu gultu kopaa ar sievieti tad vinjai anyway jamaksaa tie 25eur?
sanaak ka pat gribot es ar sievieti guultaa neguleeshu?
bus laikam telts vieta jaanjem
BMW_The Ultimate Repair Bill
Laidīs trasē ik pēc 15-20 sekundēm un skatīsies reālo situāciju trasē.
Būs ieskrējiena aplis, tad laika aplis, tad iespējams nobraukšanai paredzēts vēl aplis, bet varbūt pamainīsim trases konfigurāciju, lai mazāk apļi.
Būs ieskrējiena aplis, tad laika aplis, tad iespējams nobraukšanai paredzēts vēl aplis, bet varbūt pamainīsim trases konfigurāciju, lai mazāk apļi.
Blakus būsi, protams :) Matrači rullēramyrez rakstīja:dogMa rakstīja:Gultas vietas paredzētas vienam, grūti sagulēt divatā Bet, ja vēlies gulēt mājā, pilna summa, jā.ramyrez rakstīja:cik skatos cenu strapiiba ir tikai tajaa ka ir gulta vai telts vieta....a ja es dalu gultu kopaa ar sievieti tad vinjai anyway jamaksaa tie 25eur?
sanaak ka pat gribot es ar sievieti guultaa neguleeshu?
bus laikam telts vieta jaanjem
ok. izklausās daudzmaz kontrolējami.
Eu, kapec mani ielika A grupa peksni?
Iepriekšējā dienā svinēsim manu dzimeni,tad iespējams vafelē ar traktoru atbrauksim pa trasi paārdīties
aaaaaaaa
driftā laikam nav saču uz vietām ja? ja jā, tad var braukt ar citas virsbūves modeli, jo e36 negribas ieraut lakstos?
Es ceru, ka paši radīsiet atbildi, ja paskatīsieties, kas šis pa forumu un kas pa pasākumu Esam saprotoši
jautājums,nēsmu vel e36 klubiņā bet gribētu braukt paskatīties jūsu sacenes,ir iespeja braukt ar jums ?
Protams,tiesi tas tev ari ir jadara!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 31
- chevron_right