E36-slīpētāja - Pienene.
Mani tuliit laikam visi apediis - bet man dzeltena kraaasa un e36 galiig neiet kopa!
ps. Bet nu tas tik taa, mans personigais viedoklis
Amazing machine
rudenī laikam arī būs jābrauc uz e36 dzimteni lai dabūtu kādu ideālo, jo te ideālos visi paši braukā, nobraukā un ta tirgo lūžņus
rudenī laikam arī būs jābrauc uz e36 dzimteni lai dabūtu kādu ideālo, jo te ideālos visi paši braukā, nobraukā un ta tirgo lūžņus
- ikey07
Paldies par labajiem vārdiem. Šonakt Jelgavā parādiju puikām kā jāiet E36 ar 2.5 izbāžot visus.
Kad būs kāds mēetings? Gribētu dabūt nakļeikas logā.
Kā arī pērku Mazo M-Tech 2 stūrīti.
Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
Bet nu veiksmi, un lai labi ripo.
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Noreklamēts tādēļ, ka cilvēkam kas filmēja, bija vēlēšanās kačāt skillu savā jomā un pats piedāvājās to izdarīt.
vairāk izskatās pēc-puika gribēja-mamma/tētis nopirka....bet tā jau smuka žurkaAizdomāmBagāts™ rakstīja:Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
bet cieņa tiem kas uzbūvē sapņus nevis nopērk
wow such power much racing so badassslīpētājs rakstīja:Paldies par labajiem vārdiem. Šonakt Jelgavā parādiju puikām kā jāiet E36 ar 2.5 izbāžot visus.
Redzēju Jelgavā, pabrauci garām, kad stāvēju pie tehniskās fakultātes. Forši diski.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jau sāk lielīties!!!slīpētājs rakstīja:Paldies par labajiem vārdiem. Šonakt Jelgavā parādiju puikām kā jāiet E36 ar 2.5 izbāžot visus.
ko nu piesējies, pats jau arī mīz karstu par savu 2.8 (atceros ka rakstīji ka ejot, ahujena, tipa labak kā citiem tie 2.8 iet, kaifs braukt bla bla bla)ch. rakstīja:wow such power much racing so badassslīpētājs rakstīja:Paldies par labajiem vārdiem. Šonakt Jelgavā parādiju puikām kā jāiet E36 ar 2.5 izbāžot visus.
BMW-Big Money Waste
Sākas bomāru runasozolinsh444 rakstīja:vairāk izskatās pēc-puika gribēja-mamma/tētis nopirka....bet tā jau smuka žurkaAizdomāmBagāts™ rakstīja:Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Skaists e36 , nav ko citu piebilst!
Sezonas atklāšanā liec uz strīpas.
Sezonas atklāšanā liec uz strīpas.
e36
loti skaists ekzemplars nevar nepamanit
cik kam neprasiju visi sajusma par dzeltenu krasu ta ka nepiekritu tevRudziņš rakstīja:Mani tuliit laikam visi apediis - bet man dzeltena kraaasa un e36 galiig neiet kopa!
Auto jau jauks
šo gan es nekad nesapratīšu, kādēļ pāriet no airbag stūres uz bez airbag stūri? Defaultā jau protams nav diez ko glīta, bet ir alternatīvas ko tur uzlikt.slīpētājs rakstīja:Kā arī pērku Mazo M-Tech 2 stūrīti.
es jau zināju, ka viss nevar būt tik rožaini šajā topikā!
Un šeit smagi kļūdijies, nav man tādu vairs.ozolinsh444 rakstīja:vairāk izskatās pēc-puika gribēja-mamma/tētis nopirka....bet tā jau smuka žurkaAizdomāmBagāts™ rakstīja:Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
ļoti dzeltens un glīts e3sestais!
video arī labs.
video arī labs.
tad es atvainojos par teiktoslīpētājs rakstīja:Un šeit smagi kļūdijies, nav man tādu vairs.ozolinsh444 rakstīja:vairāk izskatās pēc-puika gribēja-mamma/tētis nopirka....bet tā jau smuka žurkaAizdomāmBagāts™ rakstīja:Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
Diski nepatīk.Vai disku krāsa,hwz
Cik mm sēdinājums?