E36-artels
ja nemaldos šis ir modeli augstāks par manējo bet tā paša gada.
Bampers laikam jau būs e46 bet tas nekas jo galvenais ka labi izskatās.
Pie griestiem gan smuki pacenties, malacis.
Bampers laikam jau būs e46 bet tas nekas jo galvenais ka labi izskatās.
Pie griestiem gan smuki pacenties, malacis.
Kkas līdzīgs jau ir 46tā bet es jau nomainīju uz m..
plds..
plds..
Skaisti piestrādājis esi pie griestiem.
Gribētu zināt, kur izraki melno audumu? Man arī šobrīd problēmas ar griestiem.
Izskatās labi. Ručkas ar melnas vajag tik un tos saules sargus , tad būs super!
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Daaaviiids rakstīja:Skaisti piestrādājis esi pie griestiem.
Liepājā, audumu veikals Atspere..visādus tur var dabūt..
audums un līme izmaksāja gandrīz 30 Eur..
Griesti super ar kadu limi limeji?
paldies..:)
ar 88to līmi,DEPO viņa ir lētāka nekā tajā audumu veikalā Atspere..
ar 88to līmi,DEPO viņa ir lētāka nekā tajā audumu veikalā Atspere..
Skaidrs! Es ar to pašu līmi abšivkas ar ādas imitāciju pārlīmēju! Tad nu būs pienākusi kārta grietiem!
tā ādas imitācija normāli stūros ielipa..?
es jau domāju, ka līmēšu to pašu melno audumu uz abšifkām..
es jau domāju, ka līmēšu to pašu melno audumu uz abšifkām..
Ir ta, ka darot to pirmo reizi vislabak sanaca pedeja abshivka! var ielimet normali visos sturos, galvenais limet pakapeniski un lenam...jalauj limei apzhut nevis uzreiz jaliek virsu utt...laut pielipt pamatnei...tad sturus kartig pielimet un tikai tad sakt stiept talak! Tas ir loooti laikietilpigs pasakums, bet skats tik un ta ir daudz labaks neka atlimejies audums! ja to kadreiz darishu velreiz, tad darishu to leni un pratigi!
griestus jau es arī lēnām un pa gabaliņam līmēju..sanāca jau , ka pašam prieks..
a kādu līmi tu izmantoji, kad līmēji atpakaļ abšifkas?, jo aizmugurē man līp vaļā..un es biju izmantojis bison līmi, ko liek silikona pistolē..
a kādu līmi tu izmantoji, kad līmēji atpakaļ abšifkas?, jo aizmugurē man līp vaļā..un es biju izmantojis bison līmi, ko liek silikona pistolē..
Es vidinjus abshivkam uzlimeju atpakal uz silikona! Stiprs un elastigs materials... jacer, ka ziemas aukstums to elastibu nesabojas un nesaksies brinumi!
Tad man arī būs jāmēģina uz silikonu uzlīmēt vai arī jāmeklē kāda trākā līme..:)
Kadam tak valsts kase arī ir jāpapildinaKristapinnss rakstīja:Es nesaprotu, kāpēc tikai pēdējās dienās piekasās par kseonu, bet agrāk neko neteica.
mani kādas divas dienas atpakaļ noturēja bet neko neteica..
un čoms teica ka kkur csdd bija rakstīts ka tikai lēcu lukturos drīkst būt ksenons..:)
un čoms teica ka kkur csdd bija rakstīts ka tikai lēcu lukturos drīkst būt ksenons..:)