martinez bumbieris
http://bmwpost.ru/forum/showthread.php?t=150&page=188
tik visdrīzāk tev reģistrēties vajadzēs,kā jau visos forumos!
bet visā visumā interesantas lietas par BMW tur var palasīt!
tik visdrīzāk tev reģistrēties vajadzēs,kā jau visos forumos!
bet visā visumā interesantas lietas par BMW tur var palasīt!
coupe 2.8
ši brīža izskats pēc flekša kunga un špakteļa kunga apmeklējuma un visam pa virsu vēl gruntene! bet tas pagaidu variants varētu ievilkties,jo radās neparedzēti izdevumi,kas iecirta pamatīgu robu turpmākajos plānos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Tas ir tikai apsveicami, ka tu kko dari un cīnies, lai auto izskatītos perfekti .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Baigi gribas redzēt/sagaidīt gala rezultātu!
gala rezultāts nebūs tik ātri radās šādās tādas šaizes! Tuvākā nākotnē max līdz moldingiem pagaidu variantā
P.S. vot kāds varētu man pakaļējo bamperu noraut akurāti,lai varu ķerties klāt pie arkām,a to es čota sačakarējos meistarībā ņemot nost un laikam kkādu skrūvi nolauzu,jo man āķis un ir 4 skrūves katrā pusē!
P.S. vot kāds varētu man pakaļējo bamperu noraut akurāti,lai varu ķerties klāt pie arkām,a to es čota sačakarējos meistarībā ņemot nost un laikam kkādu skrūvi nolauzu,jo man āķis un ir 4 skrūves katrā pusē!
coupe 2.8
tātad dagruntētas pēdējās durvis!
izjaukta rocene ar cerību sabakstīt iekšā pilnīgi visas jaunās komponentes,bet atdūrāmies pret ierūsējušiem bremžu disku aizsargiem,kuru dēļ krīt ārā rokas bremzes tapiņas būs jāsaštuko kkas!
izjaukta rocene ar cerību sabakstīt iekšā pilnīgi visas jaunās komponentes,bet atdūrāmies pret ierūsējušiem bremžu disku aizsargiem,kuru dēļ krīt ārā rokas bremzes tapiņas būs jāsaštuko kkas!
coupe 2.8
beidzot iebakstīti iekšā miglinieki ar rāmīšiem,bet nu tas pagaidu variantā,jādomā,kas tur ir ne tā,jo nevarēju neparko viņus ielikt tā kā viņiem jābūt,tāda sajūta ka pats bampers pa augstu vai rāmīšiem tā garā ķepa pa garu!
coupe 2.8
sen nekas nav rakstīts!
Pa šo laiku nekas īpaši netika izdarīts! Samainītas dažas daļas no hadenes,sametināts viens caurums,nomainīti bremžu kluču un pilnībā pārlasīta rocene,samainīta izpūtēja stiprinājums,tgd abas trubas taisni stāv. Tā teikt sagatavots TA kas drīz beigsies! Atrasta vaina kardāna vibrācijai un pateicoties Ruu daļas uzsūtītas,tgd tik jāsaņem un jāsamaina!
Pa šo laiku nekas īpaši netika izdarīts! Samainītas dažas daļas no hadenes,sametināts viens caurums,nomainīti bremžu kluču un pilnībā pārlasīta rocene,samainīta izpūtēja stiprinājums,tgd abas trubas taisni stāv. Tā teikt sagatavots TA kas drīz beigsies! Atrasta vaina kardāna vibrācijai un pateicoties Ruu daļas uzsūtītas,tgd tik jāsaņem un jāsamaina!
coupe 2.8
Kas ta pa vainu bija vibrācijai?
da mana vaina,vasarā kad jau ķidāju to kardānu un mainīju piekaramo gultni,biju kardāna muftā neīsto skrūvi iebakstījis,kas radīja kkādu disbalansu un laikam pat lauzienu,kā rezultātā tā mufta ir pārlūzusi,sasprāgusi tieši pie tās skrūves uz abām pusēm!
coupe 2.8
Ko nozīmē "pārlasīta rocene"?
Man ir tā, ka man roceni novelkot nedeg panelī ((P)) gaismiņa, kad gribēju vienā servī salabot, teica, ka neesot man tur kaut kādu dačiku, kntaktu vai kas tml.!
Pastāsti sīkāk!
Man ir tā, ka man roceni novelkot nedeg panelī ((P)) gaismiņa, kad gribēju vienā servī salabot, teica, ka neesot man tur kaut kādu dačiku, kntaktu vai kas tml.!
Pastāsti sīkāk!
Tev iespējams beigts dačiks kas nāk pie rocenes kloķa (līdzīgs princips kā atverot bagāžnieku, iedegās lampiņa utt). Noņem rocenes to apvalku un tad jau pats sapratīsi kas un kā tur izskatās. :)
es jau esmu ņēmis čeholu nost, es tak sev paklāju mainīju, bet nekādu dačiku neredz'ji, tikai rocenes mehānismu!
A es savējo nopirku bez rocenes vispār. man servisā samainija lokus un uzlika trosi un kopš tā laika rocene protams strādā, bet lampiņa gļučī! Ir norauta rocene, vai nav - vienalga lampiņa randomā mēdz iedegties! Ir pat tā, ka iebrauc bedrē un iedegās, iebrauc nākamajā un nodziest! Bedru indikators!
Tas būtu pie ručkas kontakts vainīgs?
Tas būtu pie ručkas kontakts vainīgs?
kontakts vai kā Ruu teica, moš, pats dačiks!
erda - tad jau Tev moš nemaz nav tad dačiks/slēdzis. Noņemts/norauts?
moz mainot paklaaju pazuda kautkru pa vidu konsolee :)
ne-e, man jau pirmstam nedega tālampiņa!