duuj's 325 kupeja
Sanācis snaps pēc darba,kapjot no autiņa ārā un pīpējot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev tikai izskatāsikey07 rakstīja:Tev tai vienai lampai stikliņš nav vai tā tik izskatas ?
Taaaak..manā īpašumā ir nonācis cits e36. Plānots bija brālim,bet sanācis tā,ka šis ir mans īpašums Par auto. M52B20. 1995 gada. Kupeja No komplektācijas-parastā pečka,parastais auduma salons. Bet vie a lieta gan ir..facelift panelis,kas man ļoti patīk:super:
Par padarīto...Nākošajā dienā tika nomainīta stūre,jo vecā bija notīta ar izoleni:D nomainīta termomufte,jo uzlikta bija kkāda lielā un skaņa bija kā vilcienam:lol: Pēc tam tika pacelts augšā un konstatēts,ka jamaina plauktam bukses-izdarīts un nez kādā veidā,bija atskrūvējušās vaļā abas pusasis pie reduktora(?) āāā un izlūza aizm amītim vieta glāzē(operatīvi salabots)
Vizuālais pa lielam labs. D kreisajā pusē pie arkas,gandrīz pie lampas pie bampera rūsas burbulīši un pāris burbulīši uz sliekšņiem,bet nu galīgi nekas traks un tas tūliņ tiks apstrādāts un nokrāsots pirms ziemas. Detaļas taisnas,krāsa smuka:D
Tgd plānots samainīt sajūga disku,stūres pirkstus.
Baigie plāni pie vizuālā nav,jo gribu saglabāt stock. Izņemot 2,8 swapu,jo motors tikpat kā iegādāts.
Paldies liet KLAVINS Izdevies deals ar viņu un auto tika pie buksēm un 60/40 sēdinājuma atsperēm.
Pagaidām tikai viena nekvalitatīva bilde. Nosēdināta pagaidām tikai priekša. Varbūt,ja kādam ir,iemetat kā jums izskatās 60/40 sēdinājums. Man liekas,ka purns būs gaisā.
Par padarīto...Nākošajā dienā tika nomainīta stūre,jo vecā bija notīta ar izoleni:D nomainīta termomufte,jo uzlikta bija kkāda lielā un skaņa bija kā vilcienam:lol: Pēc tam tika pacelts augšā un konstatēts,ka jamaina plauktam bukses-izdarīts un nez kādā veidā,bija atskrūvējušās vaļā abas pusasis pie reduktora(?) āāā un izlūza aizm amītim vieta glāzē(operatīvi salabots)
Vizuālais pa lielam labs. D kreisajā pusē pie arkas,gandrīz pie lampas pie bampera rūsas burbulīši un pāris burbulīši uz sliekšņiem,bet nu galīgi nekas traks un tas tūliņ tiks apstrādāts un nokrāsots pirms ziemas. Detaļas taisnas,krāsa smuka:D
Tgd plānots samainīt sajūga disku,stūres pirkstus.
Baigie plāni pie vizuālā nav,jo gribu saglabāt stock. Izņemot 2,8 swapu,jo motors tikpat kā iegādāts.
Paldies liet KLAVINS Izdevies deals ar viņu un auto tika pie buksēm un 60/40 sēdinājuma atsperēm.
Pagaidām tikai viena nekvalitatīva bilde. Nosēdināta pagaidām tikai priekša. Varbūt,ja kādam ir,iemetat kā jums izskatās 60/40 sēdinājums. Man liekas,ka purns būs gaisā.
Pēdējais labojis Duuj - 10 Dec 2014, 23:05, kopā labots 2 reizes.
Pusasu vaļā skrūvēšanās iemesls varētu būt pabeigušās reduktora bukses, it īpaši priekšējā, kā arī karājošais gultnis un kardāna mufta, uzmet aci
Par muftu baigā aizdoma,jo pārslēdzot ātrumus,ir jūtams sitiens līdz 3 robam no aizmugures.HoodieBro rakstīja:Pusasu vaļā skrūvēšanās iemesls varētu būt pabeigušās reduktora bukses, it īpaši priekšējā, kā arī karājošais gultnis un kardāna mufta, uzmet aci
Ja sitiens ir patieshaam no aizmugures, tad muftai tai nevajadzeetu buut, jo vinja sanaak gandriiz zem aatrumklokja
Nu tad jaceko bukses. Paldies par info:sarunats:HoodieBro rakstīja:Ja sitiens ir patieshaam no aizmugures, tad muftai tai nevajadzeetu buut, jo vinja sanaak gandriiz zem aatrumklokja
Nu ko sliekšņus vajag normali nostradāt ar smilšu strūklu un kontakt grunti kurasolu un Dekoratīvos sliekšņus virsū!! pirkums tā labs
Pēdējais labojis markskise - 15 Okt 2014, 19:02, kopā labots 1 reizi.
Tieši manas domasmarkskise rakstīja:Nu ko sliekšņus vajag normali nostradāt ar smilšu strūklus un gruntiiiii un Dekoratīvos sliekšņus virsū!!
Paldies. Man arī tā šķiet. Un priekš 2,0 arī iet tā tīri neko
Lai labi braucas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ir tomēr vēlviens pic:D Moldingu pats netīšām noplēsu:doh: rīt būs klipši jauni un viss vietā
PaldiesKLAVINS rakstīja:Lai labi braucas
Ar tevi darījumi vēl turpināsies
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Normaals aparaats, lai veicas darbos un uztureeshanaa!!
Paldies! Pagaidām esmu ļoti apmierinātsElvijsR rakstīja:Normaals aparaats, lai veicas darbos un uztureeshanaa!!
Lai labi ripo!
Pēdējais labojis Duuj - 10 Dec 2014, 23:09, kopā labots 2 reizes.
Bļin , kā man patīk šīs e36 kupejas , būs jāaizmirst doma par lētu e46 un jāmeklē sterils e36 !
Visu cieņu , smuka kupeja ! Lai labi ripo un kompresija turās !
Es piemēram domāju,ka foršāk nopirkt ko šādu un tiekties pašam līdz sterilam e36. Ja nu neesi kolekcionārs:hahaha:GT. rakstīja:Bļin , kā man patīk šīs e36 kupejas , būs jāaizmirst doma par lētu e46 un jāmeklē sterils e36 !
Paldies