LAST_KING BMW 318IS
STOCK vnk prieksa ir 215/40... aizm.215/50 :)rvars rakstīja:Pisec, tur ir stock atsperes, vai kaut kas satūnēts?
Vajadzētu priekšu nofleksēt
es vel domaju,ka mans e36 ir Dzips.. bet tavejo butu gruuti paarspeet..! un ar tiem melnajiem diskiem izskatas vnk briesmigi,diski pashi ir ok,bet krasu vajg citu!Uz melna auto,melni diski,reti izskatas labi!
Un ielaid to fleksi tajaas atsperees..
Un ielaid to fleksi tajaas atsperees..
Instagram - Sandis_e36
Gaumes jautājums !
Man pašam patīk kā izskatās melni diski uz melno auto :))
Man pašam patīk kā izskatās melni diski uz melno auto :))
ar iepriekšējiem diskiem bija daudz labāk
Man nepatīka ka viņi ir tik plati un baigi apskādēti :( negribejas ieguldiit vinjos + Wildutch gribēja viņus :)
Nez man pašam patīk un esmu apmierināts :)
Vajag tik apzāģēt atsperes :) un būs smuki
Nez man pašam patīk un esmu apmierināts :)
Vajag tik apzāģēt atsperes :) un būs smuki
Tu pratigi ar to zagjesanu, ja ta dari, tad baigi neskrien pectam, var gadities, ka ziepes
Imo zāģēt var, bet ar prātu, pats ar nogrieztu 1 vijumu nobraucu pus gadu, nekādu diskomfortu nejutu,
kraso melnus ar sarkaniem graudiem un sarkanu malinju
Diskiem sarkana malinja varetu piestavet! Vienu dienu braucu tev blakus pa ganibeni...baig priekshu prasas nosedinat tavam auto un tad diski ar sarkanu malinju butu tiri ok! braucot atpazinu pec tavam bildem
visparig taisniba, bet ja ir pacietiba un velme pec smuka auto, tad var darboties ar to aerosolu, ko push uz riepam, lai vinjas nav pelekas! isti pat nez ka vinu sauc... bet domu noteikt ssapratis!