Logu tīrītājs.
Melns ar 1 štekeri.
paldies!
Man te arī jautājums par logu motoriņu. Čalim kompaktam visu laiku strādā slotiņas. Ir izslēgtas, bet strādā tāpat uz pirmā atruma vai pat vēl lēnāk.
Uz ko skatīties? Relejs? Motors? Slēdzis?
Sāktu ar slēdzi, tad releju, tad motorīti.
relejs vai sledzis... motorins tava gadijuma bus veselsfunkyasshit rakstīja:Man te arī jautājums par logu motoriņu. Čalim kompaktam visu laiku strādā slotiņas. Ir izslēgtas, bet strādā tāpat uz pirmā atruma vai pat vēl lēnāk.
Vēl joprojām netieku galā ar savu logu tīrītāja problēmu!!!
Man ir zils relejs šofera pusē zem kājas paliknīša!
Logu tīrītāji tikko ieslēdz aizdedzi visu laiku strādā izņem releju apstājas iet tikai pēdējais režīms,tagad esmu izmēģinājis 3 relejus,iespraužot tos tāpat iet tikai pēdējais režīms,nevar būt ka visi beigti,iespraužot savu strādā atkal uzreiz pie ieslēgtas aizdedzes,atvienojot slēdzi tāpat strādā!
Kur vēl meklēt vainu?
Smidzināšana arī nestrādā!!!
Logu tīrītāji tikko ieslēdz aizdedzi visu laiku strādā izņem releju apstājas iet tikai pēdējais režīms,tagad esmu izmēģinājis 3 relejus,iespraužot tos tāpat iet tikai pēdējais režīms,nevar būt ka visi beigti,iespraužot savu strādā atkal uzreiz pie ieslēgtas aizdedzes,atvienojot slēdzi tāpat strādā!
Kur vēl meklēt vainu?
Zem bardačoka esi mēģinājis mainit to bloku?SKALINS rakstīja:Vēl joprojām netieku galā ar savu logu tīrītāja problēmu!!!
Kur vēl meklēt vainu?
Sakratoties pa bedrēm pats no sevis sāk mazgāt logus un sāk strādāt slotiņas,atvienojot slēdzim pie stūres vadus ,nekas nemainās,aiz bardočoka atvinojot štekeri no bloka ar darbojas. Vai to var iespaidot aizdedzes atslēga,jo dažreiz iet uz riņķi,kā arī dažreiz negriež starteris?