E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
Es mestos. Tur taisniba kad daudzi nemak braukt kolona, vai pat vnk sakot - kulturāli un citus cienoši.
Tādas lietas man liekas notiek tikai tad kad ir valstiska mēroga notikumi, vispirms vajadzētu tikt kādā auto žurnālā vai TV.
Menti taču neeskortēs bariņu bembistu tusēt
Menti taču neeskortēs bariņu bembistu tusēt
- ikey07
Nu tu jā, bet tā kā varēja par sezonas atklāšanu dzirdēt nenormālo čīkstēšanu no dažiem, jo toreiz tak IEEJAS MAKSA BIJA VESELI 3 EURO (nevis pa brīvu), tad diez vai šoreiz kaut kas izdosiescipruss18 rakstīja:Ja godiigi,vismaz no manas puses ,es noteikti mestos tadam pasakumam
Tas jau toreiz bija nozhelojami es atzistos,es iedevu 5 euro un nepanjemu zdaachu
Par tadu prikolu man ari 50 euro nebutu zheel
ar kompatu pa brugji
Un aafteriiti taisam Jelgavas kreklos???
e30 man liekas ir pašiem savs noslēgums, vismaz atklāšana arī bija 17.05
- ikey07
Es arī esu par kkādu savākšanos un kopistisku braukšanu uz jelgavu vai arī vnk meklēju kompāniju kurā kāds zin ceļu lai nav jamaldas hvz kur.
Domāju, ka būšu, ja riepas sadabūšu
Ap 11:00 Plazā un tad kolonnā uz Jelgavu????
kolonna brauks caur manu ciematu, jaunolaine D bet tomer ja visi tad visi :) gribu ari kalona pabraukt :)))
kolonna brauks caur manu ciematu, jaunolaine D bet tomer ja visi tad visi :) gribu ari kalona pabraukt :)))
Es par brauksanu no rigas kolona
E36
E36
Tad jau Tu vari sarunāt ar kādiem ceļiniekiem, lai Tevi vienu arī eskortēcipruss18 rakstīja:Tas jau toreiz bija nozhelojami es atzistos,es iedevu 5 euro un nepanjemu zdaachu
Sezonas noslegums katru gadu ir septebra vidu?
Jāsāk piekopt savs traktors lai nav dažām labam kauns braukt kopā ar mani
P.S Emzii sāc domat tuvako moiku pa celam
P.S Emzii sāc domat tuvako moiku pa celam
Būšu ar savu, varbūt bracka pievienosies ar M//// V8
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14