E36-AB290

cipruss18 rakstīja:Rudziņš rakstīja:Ar diskiem viss ok, ir redzēti pretīgāki. Bet kāpēc uz 99' gada auto ir 95' gada nr. zīme ?
tak tas numurzimes neko neizsaka
vinjas var mainities utt
man pasatam ari bija 2000 gads,bet bija uz numurzimes 99
ar numurzīmi viss ok, priekšā ir t burts kas nozīmē 99 gada reģistrācija sākot ar diviem burtiem priekšā un 51 reģistrāciju bo 2001 gada var noteikt kura gada autiņš ir, līdz 2001 gadam skatījās pēc pirmā burta priekšā.

savām lampām pārgriezu tā pat staru un viss bija gerai apskatē... :) 

Biju redzejis ka experimente ar originalajam izpludem,izlemu kaut ko padarit ar savejo stock!
Ta nu nemu nost gala bunduli un griezam valla! Nemam ara visu shito uzparikti kas nelauj elpot. sagraiziju kas bij izmantojams pietika vienai trubai,otrai nemu materialu no donora. nu metinajums jau nav nekads TIG
Rekur donors no ka ņemt materialu tad nu griezam valla donoru un nemam ara vati! sapresejam kartigi ieksa un metinam vaku ciet! Atstaju originalo klapiti lai varetu bez problemam iziet tehnisko
Diemzel video ar skanu pagaidam nav!
bet esmu loti apmierinats skana nevisai skala,dobja to ko velejos!varetu pat teikt kaut kas lidzigs kautkadam supersprintam
drīz ieliksu skanu ka ir ar stock izpludi un ar so bunduli

Ta nu nemu nost gala bunduli un griezam valla! Nemam ara visu shito uzparikti kas nelauj elpot. sagraiziju kas bij izmantojams pietika vienai trubai,otrai nemu materialu no donora. nu metinajums jau nav nekads TIG

Rekur donors no ka ņemt materialu tad nu griezam valla donoru un nemam ara vati! sapresejam kartigi ieksa un metinam vaku ciet! Atstaju originalo klapiti lai varetu bez problemam iziet tehnisko

Diemzel video ar skanu pagaidam nav!
bet esmu loti apmierinats skana nevisai skala,dobja to ko velejos!varetu pat teikt kaut kas lidzigs kautkadam supersprintam

drīz ieliksu skanu ka ir ar stock izpludi un ar so bunduli