E36-CCVL
Laaabs
Winter beater vārda tiešākajā nozīmē. Bet vismaz jautri.
Nabaga ziemas aparāts
Es laikam pats īsti nevaru saprast vai man patīk tas skats, bet nu ko nu vairsNixon rakstīja:Viss patika līdz ieraudziju rūsu.
Bet ir labs topiks, interesanti lasīt.
Nu katram jau savs... Bet iepriekš kautkā bij labāk.
Slinkums tīt topiku uz atpakaļ, kāds viņam motors?
1.8isNixon rakstīja:Nu katram jau savs... Bet iepriekš kautkā bij labāk.
Šis bija interesantākais raksts ko esmu te lasījis 2015
Kārtīgs ziemas bliežamais
Kārtīgs ziemas bliežamais
Njāāā ziemas kaplis tiek pienācīgi piebeigts
Veiksmi lai ziemu izvelk!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Jā, ja bloķis ir un slapjšs asfalts, tad ar otro kautko paslīpēt var...CCVL rakstīja:1.8isNixon rakstīja:Nu katram jau savs... Bet iepriekš kautkā bij labāk.
Arī ieķērām winterbeateri :250eur: un iecēlām ISu, kā arī ielaidām svarku reduktorā.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5806120c52
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5c67ecbce6
Kautkad drīzumā būs arī video, vēl neesmu saņēmies samontēt.
Pa slapju, miera vējā ar otro, jāsaka gan, ka riepiņas ar nebija vairs pirmā svaiguma, bet viss uzvedās kā vajag. Tagad gan tas sniegs besī. Sniegam vajag Q kas bija aizpag. ziemu. Td ir jaunki, bet nu sakarā ar to ka mums sen vairs nav tādas ziemas, tad šitais ir ok!Nixon rakstīja:Jā, ja bloķis ir un slapjšs asfalts, tad ar otro kautko paslīpēt var...CCVL rakstīja:1.8isNixon rakstīja:Nu katram jau savs... Bet iepriekš kautkā bij labāk.
Arī ieķērām winterbeateri :250eur: un iecēlām ISu, kā arī ielaidām svarku reduktorā.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5806120c52
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5c67ecbce6
Kautkad drīzumā būs arī video, vēl neesmu saņēmies samontēt.
Šito skaistuli es jau kaut kur biju redzējis, iespējams ka instagramā varētu būt ja? Bet nu super lieta
Šitās mašīnas nekalpo godam...viņas vienkārši vergo
Mans mērķis ir sasniegt lielos mīnusus un kādu aizsalušu ūdenstilpni, tad gan, bez apstājas uz visiem simtsHiperaktīvais rakstīja:Njāāā ziemas kaplis tiek pienācīgi piebeigts
Tagad ātri ātri. Sapratu ka manā topikā viss ir beidzies uz pretīgās rūsas nots. Jau tad secinājam ka tas bija tizlākais ko mēs izdarijām, tapēc jau ātri vien ķērām visu glāb, lai atgrieztos pie melnā.
Sākās ziema, līdz ar to arī amatieru ātruma sači, vai vienkārša laika pavadīšana svaigā gaisā, sauc kā gribi.
Pirmajā reizē man burtiski nebija riepu ar kurām braukt, tapēc bija tikai gāāāras sānslīdes un nekādas iespējas cīnīties par rezultātiem ar pārējiem, paliku 12 starp rwd. Nenokāru galvu, jo biju pavadijis labi laiku, centies iznīcināt trases inventāru, betona stabus, riepas, kokus.. Viss kā pienākās..
Pagāja nedēļa, līdz nākamai gonkai, un sapratu, ka šoreiz es ķeros klāt rezultātiem, tapēc tika sagādātas ļoti labas riepas priekš trases, un jau kā bija iecerēts- 1. Vieta starp rwd Sedans kalpo godam, brīžiem liekās ka motors ir no zelta nevis čuguns, un piemiinekli jāceļ šim auto būs viennozīmīgi, jo ar katru reizi auto izdzīvošanas latiņa tikai paaugstinās, bet tas tam tiek pāri ar vēsu prātu.
Pēc divām sacensību reizēm iestūmām garaža, lai kā teiktu, nedaudz pielabotu visu kas bija sakauzts, un tur bija ko darīt.. Līdz nākamai reizei..
Pirmajā reizē man burtiski nebija riepu ar kurām braukt, tapēc bija tikai gāāāras sānslīdes un nekādas iespējas cīnīties par rezultātiem ar pārējiem, paliku 12 starp rwd. Nenokāru galvu, jo biju pavadijis labi laiku, centies iznīcināt trases inventāru, betona stabus, riepas, kokus.. Viss kā pienākās..
Pagāja nedēļa, līdz nākamai gonkai, un sapratu, ka šoreiz es ķeros klāt rezultātiem, tapēc tika sagādātas ļoti labas riepas priekš trases, un jau kā bija iecerēts- 1. Vieta starp rwd Sedans kalpo godam, brīžiem liekās ka motors ir no zelta nevis čuguns, un piemiinekli jāceļ šim auto būs viennozīmīgi, jo ar katru reizi auto izdzīvošanas latiņa tikai paaugstinās, bet tas tam tiek pāri ar vēsu prātu.
Pēc divām sacensību reizēm iestūmām garaža, lai kā teiktu, nedaudz pielabotu visu kas bija sakauzts, un tur bija ko darīt.. Līdz nākamai reizei..
Interesanta lasāmviela
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
vot tas saucās:ziemas kaplis pilnā pielietojumā!
Cilvēki vismaz nedzerstas apkārt, lai veicas visā kas ieplānots un auto iet vēl 100k km
- ikey07
Man šitajos pēdējos sačos bija tas pats, kas tev pirmstam. Riepas bija galīgi garām
Bet kaplis labs Savilcēji nau žēloti
Bet kaplis labs Savilcēji nau žēloti
jā, plosīšanās pamatīga! :) visas dusmas no labās kājas tiek izgāztas uz mašīnu :P
Kā es smējos par to pakaļu WAHAHAHAH, žops, labs!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!