E36-Kristinka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
jā starpcitu tādi foruma noteikumi..., sievietēm jābūt bildei, nu vismaz pie e36
patēriņa + apgr. peldēšanas vaininieks varētu būt zonde, vismaz šādā komplektā , kartera ventilācija tur ņepričomAndrejCR rakstīja:Ar motoru ir kautkadas problemas
Vai uz M42b18 ir kartera ventilacijas varsts? Vieni runa ka ir un stav ka m44 dzinejam otrie nav. Es pats neredzu vinu varbut vins zem kolektora vai ne?
Jo problema ar lielu degvielu paterinu un oborotu peldesana ir aktuala.
Izskatas sakarīgs bembis
Vainīga, bet bildes ar šo bembīti man vel nav
Šeit būs bildītes ar iepriekšējo bembīti :
Nu un kā Andrejs jau teica,tad bembītis sāka niķoties, strādā normāli un vienā brīdī noslāpst,vai arī pretēji,apgriezieni pēkšņi paceļās. Jau pie kompja pieslēdzām,itkā viss ir ok, teica skatīties sūkni. Šodien liekam jaunu, rīt tad redzēs,kā būs.
Varbūt vēl kādas idejas ir? Ja nu sūkņa maiņa nepalīdzēs.
Nu un kā Andrejs jau teica,tad bembītis sāka niķoties, strādā normāli un vienā brīdī noslāpst,vai arī pretēji,apgriezieni pēkšņi paceļās. Jau pie kompja pieslēdzām,itkā viss ir ok, teica skatīties sūkni. Šodien liekam jaunu, rīt tad redzēs,kā būs.
Koiloverus jau var nolaist zemāk, bet uz ziemu man šādi arī ir labiOzys 90 rakstīja:Nosēdināts būtu bombaa
Bet tā ir Ok
Foršs dzejoliitis
Cabooom
Varbūt vēl kādas idejas ir? Ja nu sūkņa maiņa nepalīdzēs. [/quote]
Bija tada pati vaina, zondi nomainīju, apgriezienus vairs nemet, vairs neslāpst un nerīstās. Bet degvielas patēriņš nemazinās.
Varbūt vēl kādas idejas ir? Ja nu sūkņa maiņa nepalīdzēs. [/quote]
Bija tada pati vaina, zondi nomainīju, apgriezienus vairs nemet, vairs neslāpst un nerīstās. Bet degvielas patēriņš nemazinās.
Bija tada pati vaina, zondi nomainīju, apgriezienus vairs nemet, vairs neslāpst un nerīstās. Bet degvielas patēriņš nemazinās.[/quote]Natalija13 rakstīja:Nu un kā Andrejs jau teica,tad bembītis sāka niķoties, strādā normāli un vienā brīdī noslāpst,vai arī pretēji,apgriezieni pēkšņi paceļās. Jau pie kompja pieslēdzām,itkā viss ir ok, teica skatīties sūkni. Šodien liekam jaunu, rīt tad redzēs,kā būs.
cik ir degvielas patēriņš?
Pilsetā nekrīt mazāk pa 9,8l/100km uz šosejas kādi 8l.ar veco zondi patēriņš bija mazāks.
zonde ir tads neparasts dzivnieks kas strada neisprotami vienam var ar beiktu zondi strebt degvielu bet otram ekonomet tapec tas nav raditajs beikta vai ne
vecajam is motoram jau no rupnicas man liekas ka bija pec datiem arpuss pilsetas 6.1 un pilseta 8.4 l/100km taka masina nav jauna un tagad pilseta ed 9 litri tad man liekas ka tas vell nav tik traki un ir normali prieksh is motora
vecajam is motoram jau no rupnicas man liekas ka bija pec datiem arpuss pilsetas 6.1 un pilseta 8.4 l/100km taka masina nav jauna un tagad pilseta ed 9 litri tad man liekas ka tas vell nav tik traki un ir normali prieksh is motora
WOW, hello there!Kristinka rakstīja:Vainīga, bet bildes ar šo bembīti man vel nav
Vot pirmo reiz nezinu kas ir skaistāks, meiča vai auto Gan jau abas
Nu man patēriņš ir 12litri.
Ka jau iepriekš teicu,tad vakar mainījām benzīna sūkni,nu un itkā viss ir kārtībā. Atliek tagad pabraukāties un paskatīties kā būs viņai ar to ēšanu.
Ka jau iepriekš teicu,tad vakar mainījām benzīna sūkni,nu un itkā viss ir kārtībā. Atliek tagad pabraukāties un paskatīties kā būs viņai ar to ēšanu.
Abas skaistasHazard rakstīja:Vot pirmo reiz nezinu kas ir skaistāks, meiča vai auto Gan jau abas
Sveicu ar auto! Tiri sakopts izskatās
12.L is mators? laikam brutālā slīpēšanas režīmā
Nu gan parasts dienas režīms gan nedaudz agresīvāka braukšana. :) Nu tagad jau skatīsimies kā būs pēc sūkņa maiņas.markskise rakstīja:Sveicu ar auto! Tiri sakopts izskatās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right