E36 328 Harijs Vorza-Dārgais

Profila bilde
Lavriks
Ziņojumi: 648
Pievienojies: 22 Okt 2014, 16:36
Braucu ar: M50
Atrašanās vieta: Rīga
Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi :D tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu :D :lol:
:lol:
Profila bilde
woldens
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 01 Jan 2015, 17:26
Pjērs rakstīja:Citi sapņus būvē, citi vienkārši nopērk :hahaha:
jā jā būvē šeit par e36.lv var saskaitīt daudz topikus ar napaleona plāniem, bet cik tādi pabeigti :D

es uzskatu ja ir nauda labāk paņemt šitādu jau diezgan ahujenu mašinu un piečinīt kko savām vēlmēm un vajadzībām.
labākais interneta warriors
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Koks ar diviem galiem - citam kaifu sagādā tieši būvēšanas un detaļu pirkšanas process, citam atkal tas, ka nav jāfisās ar skrūvēšanu. :hahaha: Ja man būtu piķis un varētu nopirkt gatavu, es to nedarītu. :lol:

Par tēmu - lai veicas ar plāniem! Autiņš labs. :super:
Attēls
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
Nixon rakstīja:Koks ar diviem galiem - citam kaifu sagādā tieši būvēšanas un detaļu pirkšanas process, citam atkal tas, ka nav jāfisās ar skrūvēšanu. :hahaha: Ja man būtu piķis un varētu nopirkt gatavu, es to nedarītu. :lol:

Par tēmu - lai veicas ar plāniem! Autiņš labs. :super:
Es gluži pretēji - pirktu pilnīgi gatavu :)
Profila bilde
nokolats
Ziņojumi: 108
Pievienojies: 16 Sep 2012, 09:47
Braucu ar: vaanus
Harijs Vorza-Dārgais rakstīja: Jaa citi sapnjus buuvee citi nopeerk- es nopirku vienu no skaistaakajiem bmw e36 jo vajadzeeja otru masiinu! Ja iet runa pa buuveeshanu- jaa labpraat buuveetu- bet tad man buutu jaabrauc ar pirkstu pa karti to laiku kameer buuveejas! Neaizskarsim so tematu vairaak- mees seit esam lai viens otram paliidzeetu un pilnveidotu savus e36.
Heh , palasi HAPO topiku :hahaha:
Bet auto sakaists , apsveicu ar iegaadi! :super:
Profila bilde
Veilers
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 15 Okt 2012, 14:46
Atrašanās vieta: Liepāja
Skaists auto! :super: man tik ir viena nesaprasana... kapec japarlime diezgan svaigi parkrasots auto? Krasa vinam loti smuka un individuala! :nenene:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Ziņojumi: 177
Pievienojies: 20 Jan 2015, 15:22
Braucu ar: e36 328
Laurikbmw rakstīja:Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi :D tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu :D :lol:
Jaa redzeeju!! No saakuma automaatiski skatiijos vai man gaismas iesleegtas- tad redzeeju e36 un sapratu- braaliiba! :) :bmw:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
nokolats rakstīja:
Harijs Vorza-Dārgais rakstīja: Jaa citi sapnjus buuvee citi nopeerk- es nopirku vienu no skaistaakajiem bmw e36 jo vajadzeeja otru masiinu! Ja iet runa pa buuveeshanu- jaa labpraat buuveetu- bet tad man buutu jaabrauc ar pirkstu pa karti to laiku kameer buuveejas! Neaizskarsim so tematu vairaak- mees seit esam lai viens otram paliidzeetu un pilnveidotu savus e36.
Palasiiju HAPO topiku- katram ir sava dziive! Katrs taisa savu auto kaa veelas! Cilveeki kas kko nodirsh ir moraalie kroplji kam nekaa vairaak nav palicis kaa uzrakstiit jeeliibas seezot pie datoora! :) nekaa persooniiga! Tomeer seit ir apvienojusies vienas markas piekriteeji- neteikshu ka mums ir jaasadodaas rokaas un jaadzied Kumbaya my lord kopaa bet iztiksim bez debiilas nodirshanas un atcereesimies par ieteikumiem! Driiz buus sezoona un taas atklaashana! Cerams ieradiisimies ar labaam domaam un kaadu viskija glaazi nevis beisbola nuujaam un golfa nuujaam ( man starpcitu golfa nuuja staav masiinaa) visiem jauku vakaru! :)
Profila bilde
AA777
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 14 Jan 2015, 21:56
Braucu ar: GEĻIKU
Auto tiešām smuks viss patīk,bet tas spoileris Kapēc? :doh:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
AA777 rakstīja:Auto tiešām smuks viss patīk,bet tas spoileris Kapēc? :doh:
Ar spoileru ir doma paspeeleeties saakumaa- nepatiks nemshu nost! Nesaku ka buus uzliime un taa- bet ideja shaada kaa bildee!!! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Zirdzins
Ziņojumi: 1027
Pievienojies: 13 Feb 2012, 21:10
Braucu ar: e36
Reputācija: 1

Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:
nokolats rakstīja:
Palasiiju HAPO topiku- katram ir sava dziive! Katrs taisa savu auto kaa veelas! Cilveeki kas kko nodirsh ir moraalie kroplji kam nekaa vairaak nav palicis kaa uzrakstiit jeeliibas seezot pie datoora! :) nekaa persooniiga! Tomeer seit ir apvienojusies vienas markas piekriteeji- neteikshu ka mums ir jaasadodaas rokaas un jaadzied Kumbaya my lord kopaa bet iztiksim bez debiilas nodirshanas un atcereesimies par ieteikumiem! Driiz buus sezoona un taas atklaashana! Cerams ieradiisimies ar labaam domaam un kaadu viskija glaazi nevis beisbola nuujaam un golfa nuujaam ( man starpcitu golfa nuuja staav masiinaa) visiem jauku vakaru! :)
:super: :D +328
Attēls
Pauwer
Ziņojumi: 104
Pievienojies: 24 Aug 2013, 21:13
Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Slidinoties sapratu ka nevaru izgroziit Mtech 3 stuuri- kkas bija jaadara! Shodien nomainiiju uz kko sportiskaaku! Tikko izmeeginaaju- mazliet jaapierod- bet juutami labaak!! :bmw:
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

Pauwer rakstīja:Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
Ar šitādu stūri 100 punkti! :gigigi:
d[-_-]b
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Profila bilde
Lavriks
Ziņojumi: 648
Pievienojies: 22 Okt 2014, 16:36
Braucu ar: M50
Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:
Laurikbmw rakstīja:Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi :D tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu :D :lol:
Jaa redzeeju!! No saakuma automaatiski skatiijos vai man gaismas iesleegtas- tad redzeeju e36 un sapratu- braaliiba! :) :bmw:
nu protams :bmw: one love one family :giggle:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Dj Plosky rakstīja:
Pauwer rakstīja:Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
Ar šitādu stūri 100 punkti! :gigigi:
Nepretendeeju uz exotiku! Uzliku lai vieglaak izgroziit! Kad mashiina tiks savesta tehniski un vizuaali kaartiibaa tiks mainiita uz orginaalo sparco vai OMP stuuri.
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Reputācija: 16

Nopērc vēl speiceri, būs vēl ērtāka stūrēšana :super:
http://adparts.eu/lv/auto/steering-whee ... ories.html

ā un stūrei noņem nost to sūdu/rinķi kas ir pa virsu skrūvēm, viņš nav vajadzīgs, nesmuki izskatās un tas ir pirmais pēc kā jau pa gabalu var pateikt ka tā ir omp padjopka :lol:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Nonemts rinkis ap skruuvem- skruuves melnas! Un jaa shaadi ir labaak! :)
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i
Nav jau tas spoileris tik drausmīgi milzīgs un uzkrītošs :D
Four doors, more whores.
Attēls