CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 59
- chevron_right
Jo tev kompletācija tāda pati kā man, a.k.a tukšspatsmit extras, ka nesanāk ka nesanāk
- ikey07
Pie ekstrām ātri pierod :) Pirmā mašīna man bija kapeika un neko vairāk nevajadzēja - ne kondišķu, ne el. logus viss bija super!ikey07 rakstīja:Jo tev kompletācija tāda pati kā man, a.k.a tukšspatsmit extras, ka nesanāk ka nesanāk
Par ko tur dusmoties? Aizmugurējiem diskiem ir jābūt platākiem par priekšējiem!CaK rakstīja:Jāpabraukājas ir :) Tikai šaize ar tiem driskiem. Krišs man nepateica, ka divi ir platāki. Esmu dusmīgs.Miiix rakstīja:ha, sestdien tak iepazināmies pie plazas, kad ņēmi, ja nemaldos bleķiniekus?!? tad tomēr tiks izmantots ziemā?
jo? un platāki ir tikai par 0.5 collām.ZzevsS rakstīja:Par ko tur dusmoties? Aizmugurējiem diskiem ir jābūt platākiem par priekšējiem!CaK rakstīja:Jāpabraukājas ir :) Tikai šaize ar tiem driskiem. Krišs man nepateica, ka divi ir platāki. Esmu dusmīgs.Miiix rakstīja:ha, sestdien tak iepazināmies pie plazas, kad ņēmi, ja nemaldos bleķiniekus?!? tad tomēr tiks izmantots ziemā?
Patīkamāks skats! Bet ja godīgi gaumes lieta.
un ko tev tas maina?
Lai uz dzenošās ass būtu platākas riepas un attiecīgi labāka saķere.CaK rakstīja:
jo? un platāki ir tikai par 0.5 collām.
Vienīgi šie diski (Style45) ir nākuši tikai 7j platumā.. Un šaubos, ka kāds viņiem taisītu padjobkas. Attiecīgi, visdrīzāk, ka "Krišs" kaut ko ir sajaucis.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Maina to, ka tos diskus nevar likt priekšā, bet ziemas riepas katru sezonu jāmaina vietām.DSSD rakstīja:un ko tev tas maina?
viņš man pārdeva bleķiniekus. Šitie man jau bija.ch. rakstīja:Lai uz dzenošās ass būtu platākas riepas un attiecīgi labāka saķere.CaK rakstīja:
jo? un platāki ir tikai par 0.5 collām.
Vienīgi šie diski (Style45) ir nākuši tikai 7j platumā.. Un šaubos, ka kāds viņiem taisītu padjobkas. Attiecīgi, visdrīzāk, ka "Krišs" kaut ko ir sajaucis.
Bet 0.5 collas neko nemaina. tā pati gumija iet virsū.
Kāpēc?CaK rakstīja:Maina to, ka tos diskus nevar likt priekšā, bet ziemas riepas katru sezonu jāmaina vietām.DSSD rakstīja:un ko tev tas maina?
Tā tas ir rakstīts žiguļa lietošanas rokasgrāmatā. realitāte tā darīt nav ieteicams. Labākajām riepām jābūt priekšā. :)CaK rakstīja:Maina to, ka tos diskus nevar likt priekšā, bet ziemas riepas katru sezonu jāmaina vietām.DSSD rakstīja:un ko tev tas maina?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.ZzevsS rakstīja:Kāpēc?CaK rakstīja:Maina to, ka tos diskus nevar likt priekšā, bet ziemas riepas katru sezonu jāmaina vietām.DSSD rakstīja:un ko tev tas maina?
ch. rakstīja:Tā tas ir rakstīts žiguļa lietošanas rokasgrāmatā. realitāte tā darīt nav ieteicams. Labākajām riepām jābūt priekšā. :)CaK rakstīja:Maina to, ka tos diskus nevar likt priekšā, bet ziemas riepas katru sezonu jāmaina vietām.DSSD rakstīja:un ko tev tas maina?
Es uzreiz pēc krāsas atpazinu Sveicināts!!!
Auto izskatās mīlēts vairāk nekā paša draudzene
Auto izskatās mīlēts vairāk nekā paša draudzene
Kurš tev tādas lietas pastāstījis. Labākās vienmēr esmu licis priekšā, un aizmugurējās kā nodilst mainu pret citām.CaK rakstīja: Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.
To man fāteris mācīja, bet šodien servisā, bortējot riepas, meistars teica, ka aizmugurējās ātrāk nodils, ja nemainīs vietām. Tur jau tas āķis :)ZzevsS rakstīja:Kurš tev tādas lietas pastāstījis. Labākās vienmēr esmu licis priekšā, un aizmugurējās kā nodilst mainu pret citām.CaK rakstīja: Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.
Un? Lai jau dilst, tam viņas ir paredzētas. Kad būs par daudz nodilušas, izmetīsi un liksi nākamās virsū. Automašīnai VIENMĒR labākajām riepām jābūt priekšā!CaK rakstīja:To man fāteris mācīja, bet šodien servisā, bortējot riepas, meistars teica, ka aizmugurējās ātrāk nodils, ja nemainīs vietām. Tur jau tas āķis :)ZzevsS rakstīja:Kurš tev tādas lietas pastāstījis. Labākās vienmēr esmu licis priekšā, un aizmugurējās kā nodilst mainu pret citām.CaK rakstīja: Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.
Tev ir taisnība - nodils vienmērīgāk n shit ja mainīsi. Bet no drošības viedokļa labāk tā darīt nevajag. Labāk, lai pirmā noraujās aizmugure, nevis priekša. Jebkurš RWD auto ir vācams, ja priekšai ir saķere. Ja priekšai saķere pazūd, ir auzas.CaK rakstīja:To man fāteris mācīja, bet šodien servisā, bortējot riepas, meistars teica, ka aizmugurējās ātrāk nodils, ja nemainīs vietām. Tur jau tas āķis :)ZzevsS rakstīja:Kurš tev tādas lietas pastāstījis. Labākās vienmēr esmu licis priekšā, un aizmugurējās kā nodilst mainu pret citām.CaK rakstīja: Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.
+ Tas bija aktuāli agrāk, kad, ja riepas dabūji, tad mauci 10 gadus. Tagad vispār nav baigi prātīgi mēģināt izvilkt max ilgi ar vienām riepām un likt ziemas mizas, kas vecākas par kkādiem 3 gadiem - gumija izkalst un funkcijas praktiski nepilda.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tad sanāk, ka mainīsi riepas vietām un (mainīsi un mainīsi līdz) brauksi beigās ar četrām sūdīgām? Nu doma te ir ļoti dziļa... Sezonu nobrauci, atdod kurinātājiem, uz nākamo sezonu ņem ciet citas un ļuļķē tālāk...CaK rakstīja:To man fāteris mācīja, bet šodien servisā, bortējot riepas, meistars teica, ka aizmugurējās ātrāk nodils, ja nemainīs vietām. Tur jau tas āķis :)ZzevsS rakstīja:Kurš tev tādas lietas pastāstījis. Labākās vienmēr esmu licis priekšā, un aizmugurējās kā nodilst mainu pret citām.CaK rakstīja: Tāpēc, lai ilgāk kalpotu un nodilums būtu vienmērīgs. Ar ziemas riepām tā dara.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 59
- chevron_right