Driver un TDS
Lasot liekas, ka vienīgais, kurš no viņa rausties esi Tu.AndrisOSX rakstīja:Skaidrs, bet pats smieklīgākais forumā ir tas, ka visi no viņa raustās
Tas ir Powera humors, par Driveru tak ir nebeidzami stāsti ehh..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ar Pēteri nekad nav bijušas problēmas! Vajag kautko - izdara un apskaidro un iespēju robežās atrisina problēmu.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
+1 prasiju, lai atkode x5. sastdienas vakara, vins pats atskreja uz laukiem, atkodeja, iedzeram rumu un aizbrauca atpakal uz rigu.
jaatjuunee m42
Jā, viņš ir tik biedējošs.Johnny rakstīja:Lasot liekas, ka vienīgais, kurš no viņa rausties esi Tu.AndrisOSX rakstīja:Skaidrs, bet pats smieklīgākais forumā ir tas, ka visi no viņa raustās
Tas ir Powera humors, par Driveru tak ir nebeidzami stāsti ehh..
Šis jau powerā tiek apspriests
Kkadu murgu jus te nesat - tds veci sudi, tadus perk tikai kapeikpiseji u.t.t. M50 gan ir augstakais tehnologijas sasniegums ne..? Seviski, ja sakramets no shrota atrastam detalam, uzpista gaze un nosaukts par super sport stroker drift missile, vai kka ta... tiesam jaunakas paaudzes oligarhu auto
P.s. nebraucu ar tds...
P.s. nebraucu ar tds...
Lohs neesmu.woldens rakstīja:tēma autors lohs you're welcome
Tava draudzene man teica, ka lohs ir Tev starp kājām.
Pffff skola starpbridis..?AndrisOSX rakstīja:Lohs neesmu.woldens rakstīja:tēma autors lohs you're welcome
zenins rakstīja:Pffff skola starpbridis..?AndrisOSX rakstīja:Lohs neesmu.woldens rakstīja:tēma autors lohs you're welcome
Es vienkārši gribēju uzzināt, kas Driver ir pret dīzeļiem. Piekrītat tač, ka tādēļ nav jāapsaukā par lohu?
Sevi īsti pa kapeik**sēju nesaukšu, bet par TDS esmu pozetīvās domās, okey, restaurēju sūkni, mainiju galvas blīvi un ko vel tik ne, bet attiecīgi arī dīzelīts tika likts slodzē, pēc motora apkopes nekādu problēmu nebija, viss iet un ir okey.
Protams dīzels paliek dīzelis, auto ir nodzīts, jo tomēr ar dīzeļiem tiek brauks daudz, bet nu gan dīzelim gan arī benzīniekam pienāks brīdis, kad jāsāk mainīt detaļas, domāju ja atrestaurē visu un pāriuet pāri motoram un laicīgi veic nepieciešamās apkopes, tad problēmu viņam nevajadzētu būt.
Ir bijuši 3.0;2.5 benzīni utt bet dīzeļi man tomēr patīk labāk.
Protams dīzels paliek dīzelis, auto ir nodzīts, jo tomēr ar dīzeļiem tiek brauks daudz, bet nu gan dīzelim gan arī benzīniekam pienāks brīdis, kad jāsāk mainīt detaļas, domāju ja atrestaurē visu un pāriuet pāri motoram un laicīgi veic nepieciešamās apkopes, tad problēmu viņam nevajadzētu būt.
Ir bijuši 3.0;2.5 benzīni utt bet dīzeļi man tomēr patīk labāk.
tad sveicieni no Driver un palūdza nodot, citēju: "visi rita zvanitaji automatiski tiek piefikseti un tikpat automatiski tiek nobanoti forever un dumi jautajumi pectam pasham var loti slikti aspeleties, kad tiesam kautko vajadzes, bet sazvanit nevares..."
Man par to Driver PO+UI man mļe beņdža un pazīstami normāli džeki, kas var arī bez Driver padoma tikt galā!
P.s Dizeļi ir ekanomiski līdz kautkas nobrūk un, tad mļe sākas raibie brīnumi.. Un neparedzēti izsdevumi.
Un par 3.0D pilno apkopi vispār klusēju virs 1k.
P.s Dizeļi ir ekanomiski līdz kautkas nobrūk un, tad mļe sākas raibie brīnumi.. Un neparedzēti izsdevumi.
Un par 3.0D pilno apkopi vispār klusēju virs 1k.
ekanomika jaw sasniiegusi vvecciitt
TG/AM
esmu bijis pie DRIVER ar v8 gāzi.
normala attieksme
ja neesi terpies sporta kostima kura kabats piepilditas ar saules puķu sēkliņām un mašīnas paneli nerotā grīdas lupata ar nosaukupu russia karogs tad viss ir runajams un izdarams.
ir jasaprot ka liela daļa cilvēku ir neadekvāti un var uzdot dažādus jocīgus un stūlbus piedāvājumus.
normala attieksme
ja neesi terpies sporta kostima kura kabats piepilditas ar saules puķu sēkliņām un mašīnas paneli nerotā grīdas lupata ar nosaukupu russia karogs tad viss ir runajams un izdarams.
ir jasaprot ka liela daļa cilvēku ir neadekvāti un var uzdot dažādus jocīgus un stūlbus piedāvājumus.
gudri dirst nav malku cirst
Tad varēji pajautāt to viņam pašam, nevis taisīt kkādu muļķīgu aptauju forumā, kur viņš neapgrozās...AndrisOSX rakstīja: T
Es vienkārši gribēju uzzināt, kas Driver ir pret dīzeļiem. Piekrītat tač, ka tādēļ nav jāapsaukā par lohu?
es domaju ,ka so topiku vajaga dzest
Mana draudzene lai dirš ko grib, padauza piedzima, padauza paliks, bet manai sievai gan mans lohs patīk...AndrisOSX rakstīja:Lohs neesmu.woldens rakstīja:tēma autors lohs you're welcome
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labākais interneta warriors