Beigtais Hellrot krabis
Dzhejs rakstīja:Uzzvani uz csdd. Būsi ko sajaucis.armis rakstīja:Dabas resursu nodoklis ir nemainīgi 40 euro. Vieglo Automobiļu un motociklu nodoklis gan šim auto ir 327,26 euro. Nevienu necenšos biedēt
Ok, Pieņemsim Cilvēks reģistrēs un tad pateiks precīzas izmaksas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tnk pa info bet plus visi siikumi utt redzēs cik salasīsies... vel man vaidzīgs esot kkads kaufers uztaisīt...itka pirksanas pardosanas liigums prieks csdd.. itkaa kkur pie csdd varot uztaisiit un nesot dargs... Padalās kāds ar info ja pa šo zin un var ieteikt kur iet to kauferu uztaisīt
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
NEmotors! 1,8!!armis rakstīja:Dzhejs rakstīja:Uzzvani uz csdd. Būsi ko sajaucis.armis rakstīja:Dabas resursu nodoklis ir nemainīgi 40 euro. Vieglo Automobiļu un motociklu nodoklis gan šim auto ir 327,26 euro. Nevienu necenšos biedēt
Ok, Pieņemsim Cilvēks reģistrēs un tad pateiks precīzas izmaksas.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Tikai netaisies pirkt. Googlee atrod, ievadi savus un auto datus, kaa arii paardeveeja, izprintee un lieta dariita.Beigtais rakstīja:Tnk pa info bet plus visi siikumi utt redzēs cik salasīsies... vel man vaidzīgs esot kkads kaufers uztaisīt...itka pirksanas pardosanas liigums prieks csdd.. itkaa kkur pie csdd varot uztaisiit un nesot dargs... Padalās kāds ar info ja pa šo zin un var ieteikt kur iet to kauferu uztaisīt
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Velreiz sveicu ar pirkumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jaabuut ir ap 350eur nemotoram ja nav vecaaks pa 20 gadiem
BMW_The Ultimate Repair Bill
Es jau nopirku no rokas no sievietes,man nekada starpnieka nebij... vnk draugs parskaitija naudu un savaaca auto... Piem man tagad ir vinas dokumenti,bet takā mums nonemts no uzskaites... pardošanai vai kkā tā.. 3lapelesDzhejs rakstīja:Tikai netaisies pirkt. Googlee atrod, ievadi savus un auto datus, kaa arii paardeveeja, izprintee un lieta dariita.Beigtais rakstīja:Tnk pa info bet plus visi siikumi utt redzēs cik salasīsies... vel man vaidzīgs esot kkads kaufers uztaisīt...itka pirksanas pardosanas liigums prieks csdd.. itkaa kkur pie csdd varot uztaisiit un nesot dargs... Padalās kāds ar info ja pa šo zin un var ieteikt kur iet to kauferu uztaisīt
Kā pardevēju vienalga ko no vācijas var uzrakstīt un miers?
Es par to pirkšanas pārdošanas līgumuBeigtais rakstīja:Es jau nopirku no rokas no sievietes,man nekada starpnieka nebij... vnk draugs parskaitija naudu un savaaca auto... Piem man tagad ir vinas dokumenti,bet takā mums nonemts no uzskaites... pardošanai vai kkā tā.. 3lapelesDzhejs rakstīja:Tikai netaisies pirkt. Googlee atrod, ievadi savus un auto datus, kaa arii paardeveeja, izprintee un lieta dariita.Beigtais rakstīja:Tnk pa info bet plus visi siikumi utt redzēs cik salasīsies... vel man vaidzīgs esot kkads kaufers uztaisīt...itka pirksanas pardosanas liigums prieks csdd.. itkaa kkur pie csdd varot uztaisiit un nesot dargs... Padalās kāds ar info ja pa šo zin un var ieteikt kur iet to kauferu uztaisīt
Kā pardevēju vienalga ko no vācijas var uzrakstīt un miers?
Viņš atrodams googlee vāciski ierakstot :)
Nu ja! Domāju vai viņā ierakstīt uz bobi var kkādu vacijas autoplaci... Pameklēšu kur viņu izrakt... Paldies
Ja tev vajag kaufertragu tad pm savu emailu un riit izsutishu-nav prob;))un vispaar lai visi kas nezin lai tagad zinaatu-tas ir nelikumiigi!!!
Kāpēc kauffertrags netika noslegts auto iegādes brīdī?
labs labs
Apsveicu ar kabrio.
Dzirdēju jau ka labs esot.
Paveicies, ka hardtops bonusā.
Dzirdēju jau ka labs esot.
Paveicies, ka hardtops bonusā.
SunCoast Customs IIIM
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kaufertrags tiek rakstiits uz pirceeja vaarda-tobish vinja choma kas pirka-tatad ar taadu kauferu tikai vinsh arii vinju var pieregistreet latvijaa;))ZzevsS rakstīja:Kāpēc kauffertrags netika noslegts auto iegādes brīdī?
plachos piemeram rumbulaa par kauferu izrakstiishanu treshajam personam ir sods ap 800eurman bratinsh taadu noraava
Es pa tādu nemaz nezināju (pirmā pieredze ar auto no ne LV un draugs teica jau pašā sakumā ka kkadu kauferi var uztaisīt LV un cik saprotu treilerists tik izdara savu darb punktā A uzladē auto un punktā B noladē un ar papīru bušanu laikam neņemās...ZzevsS rakstīja:Kāpēc kauffertrags netika noslegts auto iegādes brīdī?
Pareizi ramirez jo kad pirkām senčiem auto ar starpnieku-pardevēju viņš lv ar kkadu papīru rakstija uz mātes,un teica ka rakstišot pa tiešu uz viņu ka būtu pati pirkusi vācijā un viņa skaitijās uzreiz kā pirmā saimniece LVramyrez rakstīja:Kaufertrags tiek rakstiits uz pirceeja vaarda-tobish vinja choma kas pirka-tatad ar taadu kauferu tikai vinsh arii vinju var pieregistreet latvijaa;))ZzevsS rakstīja:Kāpēc kauffertrags netika noslegts auto iegādes brīdī?
plachos piemeram rumbulaa par kauferu izrakstiishanu treshajam personam ir sods ap 800eurman bratinsh taadu noraava
Tatad tas bij kaufers
Kur jus tadas masinas mekleejat ? Tik salda cena un komlektacija!
Vnk sex kabriks!
Vnk sex kabriks!