Skudraa 320i Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Vajag uzfrišināt (individualizēt) un būs gerai.
nu ko ta visi e36 biedri tgd braukās ar golfa lūpām! Varēsim visi viens otru pa gabalu pazīt!Error rakstīja:uzliec arī lūpu tad busu pilnvērtīgs e36 biedrs
coupe 2.8
Nevajag lūpu!
Miglas + aizm. baltie pagriezieni + ar laiku citi diski =
Miglas + aizm. baltie pagriezieni + ar laiku citi diski =
ja nemaldos, tad šo auto bijām paskatīties pirms tevis, viss ok, tik bagažniekā sānu apšifkas paņemot nost, izskatijās ka ir vai nu pārmetināta aizmugure, vai vienkārši abi sāni ir bijuši sisti, tieši tur kur rūsu met virsū!
Iespējams, it īpaši aizmugurē kreisā puse padrūmā stāvoklī.intis rakstīja:ja nemaldos, tad šo auto bijām paskatīties pirms tevis, viss ok, tik bagažniekā sānu apšifkas paņemot nost, izskatijās ka ir vai nu pārmetināta aizmugure, vai vienkārši abi sāni ir bijuši sisti, tieši tur kur rūsu met virsū!
Vēlāk tiks savests tur kārtībā, tad arī, iespējams, varēs labāk redzēt, kas par lietu bijusi.
He, manas pakaļas kreisā puse arī pirmajā bildē redzma!
Njā, pa pakaļu viņš ir dabūjis, jo aizmugurē uz stoikām plaisā krāsa. Vai nu špaktele apakšā, vai arī deformējusies pakaļa, bet nu pārējais jau ir tip top.intis rakstīja:ja nemaldos, tad šo auto bijām paskatīties pirms tevis, viss ok, tik bagažniekā sānu apšifkas paņemot nost, izskatijās ka ir vai nu pārmetināta aizmugure, vai vienkārši abi sāni ir bijuši sisti, tieši tur kur rūsu met virsū!
Man patiik shii peedeeja bilde, tehniski izskataas ka pa shtraasi dodaas tikai E36.
Auto pabija trijniekos, nedaudz cieta, bet būs ok :
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šāds auto izskatījās pēc 333, netīrs, apskādēts.
Klāt nākušas melnās nāsis, kas, manuprāt, izskatās labāk.
Klāt nākušas melnās nāsis, kas, manuprāt, izskatās labāk.
Melnās nāsis piestāv labāk par visiem 100% njaa... nummur zīmi esi nedaudz pamicījis
+1 par melnam nasim... bet tu vinjas krasoji vai tomer nolimeji ar melno plevi?
Es viņas no Ruu dabūju, un viņš viņas krāsoja. Manējās stāv tādas, kādas bija.
Mazliet tik jāpataisno un tad jau būs pavisam labi.
Nokrāsotas viņas ir tīri labi, jo visu hromu es noplēsu nost (kā tādu ādu) un tad pūtu grunti un tad krāsu. Krāsu gan labāk vajadzēja matēto, būtu labāks skats, bet nu arī tagad neslikti izskatās. :) Tad jau redzēs cik ilgi mans krāsojums noturēsies.
Nokrāsotas viņas ir tīri labi, jo visu hromu es noplēsu nost (kā tādu ādu) un tad pūtu grunti un tad krāsu. Krāsu gan labāk vajadzēja matēto, būtu labāks skats, bet nu arī tagad neslikti izskatās. :) Tad jau redzēs cik ilgi mans krāsojums noturēsies.
Tagad ir daudz labāks skats!
+1
par melnajām nāsīm!
Arī dienāsgribu šitās iepirkt, tik ne no ruu!
par melnajām nāsīm!
Arī dienāsgribu šitās iepirkt, tik ne no ruu!
Vari iepirkt arī no manis, iespējams Janvārī būs viens sūtījums kur feislifta melnās jaunas varēs dabūt. :)
Šodien beidzot ieinstalēts atpakaļ pastiprinātājs ar sūbi
Kā arī pievienots 7 pogu multi informācijas displejs. Nācās pačakarēties, jo sākumā nesapratu, kāpēc nestrādā, tad atklāju, ka no viena vada nenāk strāva. Tagad vēl tik jāpievieno ārējās temperatūras devējs (lai nerādītu -37 C), kas jau pa santīmiem nopirkts.
Kā arī pievienots 7 pogu multi informācijas displejs. Nācās pačakarēties, jo sākumā nesapratu, kāpēc nestrādā, tad atklāju, ka no viena vada nenāk strāva. Tagad vēl tik jāpievieno ārējās temperatūras devējs (lai nerādītu -37 C), kas jau pa santīmiem nopirkts.
Šodien pievienots temperatūras devējs, kā arī nomainīta stūre uz ko labāku/patīkamāku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right